när broar till tryggheten bränns

Dagen igår behöver vi inte snacka om.. men på kvällen hade jag träning :D fatta glädjepiller det är! jag fattar verkligen inte hur jag kunde leva utan det innan. Idag är det faktiskt ett år sen jag började igen =)

Idag gick jag i skola till tio i fem, ska göra det varannan onsdag nu, kul liksom? haha iof hade vi rätt kul :P typ dansade limbo på engelskan, hade nedräkning hela dagen hur många timmar/lektionstimmar det var tills vi slutade, gjorde en nyckelring och boll på kemin :P hahaha jag misslyckades ganska hårt med min boll, de skulle bli typ en hård plastboll som kunde studsa, min blev typ mjuk, fastnade i allt den rörde vid och 0% studs, hahah inte ens min lärare förstod va jag hade gjort:P

Jag kom hem typ vid halv sex, drog ut i hallen sex o tränade mina små i en halvtimme, ibland kan barn verkligen inte lyssna:P

Bio nu ikväll, flickan som lekte med elden, vet itne va jag ska säga om den riktigt..

aja nu ska jag nog sova, puss<3

längesen sist

Jag lovar, jag lever! hhaha fast de är typ precis;) de blev liiite för mycket action i fredags haha, som slutade med akuten i några timmar;) jag kan ju säga att det kommer dröja ett bra tag innan jag går in i en bastu igen, fyfan va dåligt jag mådde då haha, men jag fick två piggelin och en liter äpplejuice på akuten så de va ju trevligt:) jag fick åka både rullstol och rullbrits också får dom vågade inte låta mig gå;) och innan akuten på brandorama hade jag typ fem brandmän som passade upp mig, så nåt bra finns de ju alltid =)

I helgen har jag varit ute i hallen, ovanligt haha, kanske inte ;) men de va faktiskt tävling i artistisk gymnastik så då var de värt att va i hallen halv tio till sex igår och halv elva till halv tre idag (iof är det alltid värt att va i hallen) men det är ju inte varje dag sveriges hundra bästa gymnaster kommer till höganäs och ska tävla (a) och det är ju verkligen inte varje dag man är några decimeter från veronica wagner, inte varje dag hon säger tack till mig =)


Förra lördagen uppträdde mina minsta gymnaster på kulturnatten i höganäs, haha fyfan va söta dom var :D

nu tänkte jag typ försöka sova snart tror jag, jag har sovit ovanligt bra i helgen o de var varit skönt
puss och godnatt♥

footprints in the sand



tack jenny, för allt!<3

motgång

jag vet att jag inte har skrivit på ett tag nu, orkar inte..
jag skriver mer när jag har fått ny energi.

misstag som lärt oss hur saknaden känns

Igår tränade jag min AGgrupp:) gud va söta dom var haha, och en som heter sophie (a) haha! en timme efter dom hade slutat skulle jag ha mina småtjejer, eftersom dom ska uppträna på kulturnatten så det var typ extraträning, tur att jag inte är nervös ;P efter de va de läger:) en som körde rondat-flickis direkt för första gången:D såå härligt! haha fast jag har träningsvärk i ena armen nu efter allt passande ;) på kvällen blev de pizza o sen lite lek i hallen =) sen va de typ meningen att vi skulle sova vid elva men va de inte gymnaster som kom stup i kvarten "sofie jag kan inte sova" så va de halsen som gjorde ont ;)
Imorse drog jag hem innan lägret va slut för jag hade så satans ont i halsen. När vi åkte in till akuten i helsingborg höll jag på att dö av garv haha seriöst, mer hysterisk människa än hon som va där får man leta efter! hon tog typ värsta djupa andetaget o gick in i väntrummet o ba "gustav där är du ju, kan du inte komma ut hit för jag är så rädd för att bli sjuk!" hahahha bara de fick mig att bryta ihop helt, ofta man är inne på ett sjukhus då;) panik i ögonen o allt haha, o gustav va hennes vuxna son ;) När vi kollade ut utanför väntrummet stod hon helt upptryckt i en hörna xD när gustav blev inkallad fick han gå själv, sen typ nån minut efter kommer hon springandes o är helt hysterisk "var är gustav?!" då sprang hon åt fel håll haha, så dom fick ta tag i henne o leda henne rätt ;)

Nu ska jag nog försöka sova snart kanske, o hoppas på att jag är hyffsat frisk imorgon så jag kan gå till skolan..

nästan frisk

idag har jag äntligen börjat känna mig lite piggare, och jag ser såå fram emot att ta igen saker i skolan -.-
det blev en tur hem till farmor i eftermiddags =) trevligt att äntligen komma utanför dörren haha, annars har jag typ inte gjort nåt speciellt mer än varit jävligt uttråkad och kollat lite gamla julshower, hahahah shit va jag garvade

"asså den tröga ungen fattar ju inte att hon ska sätta sig"
"den tröga ungen råkar vara du" haha ooops ;)

Helgen kommer spenderas i hallen, tjoho:)

Jag längtar sjuuuukt mycke till jag får träffa mina älskade 08or

Detta blev nåt random inlägg hah, men jag ska nog sova snart=) puss!

090909

nu får jag typ skynda mig om jag vill hinna skriva inlägg 090909 haha;)

Jag är sjuk idag med, men ska nog till skolan imorgon.. jag kan ju inte missa hur jäkla mycket som helst. Första lektionen är dessutom inställd så jag får sovmorgon och har bara tre lektioner kvar sen så de måste jag orka seriöst!
Idag har ajg typ bara kollat film och tv haha, först julshow 06, sen julshow 99 haha herregud va jag skrattade åt vissa delar ;) nu ikväll har jag kollat fotbollen(!) sen idol och typ nån dukumentär, jag som aldrig kollar på tv annars ;)

Nu  tänkte jag typ sova snart, puss♥

krossbu

herregud va bra jag är på att uppdatera här;) annika jag lever du behöver inte oroa dig haha

Förra veckan var jag i norge, i krossbu, typ en liten håla. Det var seriöst tusen gånger värre än höganäs haha, där vi bodde fanns liksom bara de vandrarhemmet och typ fjäll;) men det var riktigt mysigt:) vi typ klättrade i berg, i grottor och gick på glaciär, och jag klantade mig rätt ordentligt på glaciären haha, seriöst så rädd har jag nog aldrig varit ;)

Jag har fått en ny gymnastikgrupp, ag =) himla trevligt! söta va dom också haha, allihop som va där, alla två ;)

Idag är jag sjuk, blä på det! jag har inte tränat på tre veckor, håller på att få smått panik..

RSS 2.0