julen

Julafton var precis så perfekt en jul kan vara! Jag vaknade tidigt och gick upp och hämtade paketen i min strumpa! kom precis på att jag inte har ätit 24ans chokladbit, shit!  satt och öppnade dom i min varma säng! Jag gjorde mig i ordning och körde och lämnade en julblomma till en jag känner (japp jag körde, haha!) Sen hem och inte gjorde så mycket innan vi skulle köra till kyrkogården och sätta några blommor för min farfar, morfar och mormor.
Julafton firades hemma hos farmor med familjen och kusinfamiljen och kusinmormor. Kalle anka, givetvis! En liten åttaåring som började tjata om tomten mitt i kalle anka och tjatade i säkert 3 timmar innan han faktiskt kom. julmat och julkakor, sprängande huvudvärk och massa paketöppnande hann jag också med :)

Igår låg jag mest i min säng, kunde inte resa mig för jag trodde huvudet skulle sprängas i småbitar - migrän? Jo men jag älskar att va ledig (L)

Kommentarer
Postat av: jenny

hahaa att jag inte har så stora förväntningar på dom måste väl inte betyda att jag dissar dom?;P måste också passa på att påpeka att vi har 16 sm-guld höhö :)

2008-12-26 @ 15:25:37
URL: http://jennyyyh.blogg.se/
Postat av: lisa

strumpa?? trodde vi bodde i sverige

2008-12-26 @ 16:48:44
URL: http://carl-astrid.blogspot.com
Postat av: jenny

hehe, thanks ;)

haha ja vi får väl se hur långt de räcker den här gången då, är ju ett tag kvar innan dom kommer ikapp djurgårn, det här blir den 32a säsongen i rad i elitserien tror jag ;P fast jag måste ju säga att de ser ljusare ut för rögle än för djurgårn för tillfället ;)

2008-12-26 @ 19:34:25
URL: http://jennyyyh.blogg.se/
Postat av: jenny

hahha exakt, va hjälper de nu när vi ligger sist liksom, eller ja näst sist nu faktiskt :)

2008-12-26 @ 19:50:59
URL: http://jennyyyh.blogg.se/
Postat av: jenny

hahaha jaadu snart kanske vi möts nånstans i mitten ;)

2008-12-26 @ 19:58:45
URL: http://jennyyyh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0