Festivalen.

Dessa två dagarna såg ut att bli två av de bästa i mitt liv, om man räknar bort alla underbara timmar som gymnast <3. Sara och jag skulle träffas imorgon, ta buss in till hbg och gå där på festivalen hela dagen, träffa Emma på kvällen och sedan åka hem till Sara och sova där till fredag när vi skulle fortsätta gå på festival hela dagen. Men Sara kom på att det inte gick att sova hos henne, för hennes mormor och morfar var på besök och skulle sova där. Emma fick reda på att hennes hund kommer avlivas imorgon så hon visste inte om hon var så pigg på att åka in till stan på kvällen och Sara skulle gå med en annan på fredag. Gud vad snabbt två perfekta dagar kan förstöras. Fast jag kommer fortfarande få träffa Sara imorgon och det ser vi fram emot! <3 :)


Nu ska jag iaf lägga mig. Jag hoppas på att komma upp tidigt imorgon och om ryggen och knäna tillåter ska jag ut och jogga hoppas jag pallar två varv sen ligga och steka i solen innan jag måste gå ner i duschen och sen sjukgymnasten. Hoppas jag slipper akupunkur.

Här var visst någon som hade jättekul med raketer och smällare utanför på gatan precis.

Jaja, sov gott♥

Friidrott.

Nu ikväll visades ju DN-galan som blev en besvikelse/chock på många sätt. Sverige har otur att dra på sig massa skador nu inför OS.
Christian Olssons ben fick sig en smäll när han sprang, en gammal skada revs upp och han kan säga hejdå till sin biljett till peking.
Sanna vågade inte chansa och springa sitt lopp i rädsla för att hon skulle riva upp en gammal skada. Det loppet hade säkert betytt mycket för henne mentalt inför OS.
Klüft måste jobba mer på att få med sig fart från plankan och in i hoppet. Visst de 4 första hoppen hon gjorde ökade ju hela tiden och runt 6.70 är inte dåligt men hon hade kunnat komma längre om hon jobbar på löpningen och inte lutar så mycket bakåt när hon stampar ifrån.
Arvidsson fick antagligen ont när han kastade spjut för han kom inte upp i så långa kast som han är kapabel till.
Emma Green fick inte till så höga hopp som hon brukar. Hoppas hon sparar dom bästa hoppen till OS!
Holm var inte i toppform precis. Han sa iofs att han kände sig stel idag och trots det så vann han ju.


Jag tycker så hemskt synd om Olsson som skadade sig nu precis innan OS, på samma ställe och samma typ av skada. Undrar om han kommer fortsätta kämpa för att komma tillbaka till tresteg. Jag tror faktist inte det. Jag vet ju själv hur det är att vara i den situationen, att skada sig, komma tillbaka och sen skada sig på samma ställe igen. Det känns ganska hopplöst vill jag lova.
Klüft är verkligen stark som gör helt emot allas förväntan - att tävla i 7kamp och ta hem ett säkert guld. Hon struntar i medaljen så länge hon följer sitt hjärta och gör det hon tycker är roligast, och det är ju faktist det idrott handlar om - att ha kul! Hon har ju visserligen alltid sagt att hon gör det för att det är kul, och nu har hon verkligen bevisat det! verkligen starkt gjort!

Tisdag

Jag kände mig duktig igår att jag kom i säng innan kl. 12. Det är nog första gången på hela lovet det har hänt skulle jag tro. Sen behöver jag ju inte nämna att jag inte somnade förren efter 2 och vaknade typ innan 6 och kunde inte somna om så det håller jag tyst om. :) 
Jag såg där och vred och vände innan jag bestämde mig för att gå upp och gosa lite med katten. Först fick jag springa runt som en yr höna i hela huset och leta efter henne för att sen se att hon låg där jag kollade först. Hon fick iallafall följa med in på mitt rum och sänga ett tag! Nu har hon däckat på min säng och jag har landat vid datorn.

Jag ska nog dra ut och jogga lite nu, det var ju minst sagt längesen sist nu.

Ha det bra♥

Kväll.

Jag fick reda på för några timmar sen att jag ska jobba imorgon, och börja kl 12 (?). Jag som brukar sova vid den tiden så ska man vara uppe och pigg då. Hmm undrar hur det kommer gå.........
Inte nog med det så ska jag ju träna gymnaster på kvällen, antagligen typ direkt efter så man kan ju inte säga annat än att jag ska vara effektiv imorgon. Hahahaha faktist mer effektiv än jag har varit annars under hela sommarlovet :) Men vafan, är det lov så är det!
Eftersom jag ska upp så tidigt imorgon funderar jag väldigt starkt på att lägga mig nu och sova. Eller ja, sova och sova. Det blir nog mer ligga och kolla på film eller nåt. Jag måste ju först göra min styrka suck*

Godnatt♥

Godmorgon!

Själv vaknade jag nyss, för tio minuter sen kanske... Just nu är jag trött som en gris och väntar på en kompis som ska komma hit. Jag kanske borde byta om, bädda sängen, dra upp rullgardinen, rymma upp lite. U name it. Jag får nog se över mina sovvanor också lite ;) det håller nog inte att lägga sig vid 4 och vakna vid denna tiden känns det som. Aja, det fick bli en kortis nu så kommer det kanske in ett inlägg senaste idag om ni är riktigt snälla! ♥

Update

Inte ens mig själv kan jag lyda. För över 2 timmar sen planerade jag att lägga mig men nej jag har suttit kvar ändå och snackat på msn. Nu måste jag iaf sova så jag inte sover så länge imorgon eftersom en kompis ska komma hit och hon vill nog inte hitta mig sovandes i sängen med en nalle under armen ;)


Godnatt ♥

Teknikens under

Åhh jag blir galen. hur jag än gör vill inte min profil synas i bloggen. Fast jag vet iofs inte om den kommer fram om ett tag. Jag hoppas verkligen på det för jag har kollat exakt överallt och där ska inte vara några fel.
Det är ju klart, jag är lika teknisk som ett löskokt ägg så det skulle inte förvåna mig om jag har glömt trycka på något.

Nu ska jag iaf snart lägga mig och se slutet av Gracie som A tipsade om i sin blogg. Jag skulle se den igårkväll men som alltid så somnade jag precis i slutet av filmen

Förlåt....

Det var absolut inte meningen att gå o dö från bloggen ett tag A, Men jag har haft exakt ingen motivation alls till att blogga nu dom senaste dagarna (veckorna?) hahhaha Jag har faktist ingen aning om när jag bloggade senast, mer än att det var minst SÅHÄR längesen, om inte mer ;)

Vad gör jag om dagarna nu i ledigheten då? Tjaa, tar det mest lugnt, slappar, umgås med kompisar och massa övningskörning :) Ni vet, man får ju ta igen lite nu under alla år jag inte har fått köra.

Idag var jag på 1årskalas hos världens sötaste unge, som fyller 1 år imorron, grattis i förskott Tindra!

friskfriskfrisk

Jag är inte sjuk längre Annika, du behöver inte vara orolig för min hälsa längre! hahaha


RSS 2.0