valborg

valborg idag, har precis tränat mina gymnaster, sista träningen innan tävling =) och ska snart vidare till en kompis.

Ha en bra kväll!

rondat flickis igen=)

Träna är tråkigt när det gör ont, men stängde ute smärtan en stund, körde runt på rondat flickis till hårt på tumbling. Rondaten är bra, första bågen i flickisen för hög och andra bågen är tumblingbåge, så för att inte ha kört det till hårt på över tre år tyckte jag att det gick rätt bra :) Jag körde några halvor på trampett också, dom börjar se rätt bra ut nu känns det som. Hoppas mitt ben är bättre till fredag så jag kan vara med på linas träning.

Jag fick reda på i bussen imorse att nån idiot som bestämmer på skolan har kommit på att ettor och tvåor ska sluta samma dag som studenten, den tolfte. De kan bara ta o kör upp nåt, om de tror att jag tänker vara i skolan den dagen.

Nu ska jag äntligen kolla filmerna från tävlingen =)

puss♥

smidiga gymnaster ;)

HAHA jag har inte berättat om igår när jag, beri, emma och sofie cyklade hem från träningen och allt blev totalt failat. Mitt och emmas styre fastnade i varandra, på nåt jävla vis lyckades emma trilla och få sin cykel över sig, sofie trillade ner på emma så emma låg med två cyklar och sofie över sig. Jag o beri stod och asgarvade och hela elittruppen plus min tränare såg det. hahaha shit va vi garvade, emmas första kommentar när hon låg med cyklarna över sig "nu dör jag!" och sofie klagade på ont i foten hela tiden, men shit va vi garvade. Alla påstod att det var mitt fel också (a) så jag fick cykla själv sen hahah

all good things come to an end

Gud va jag känner mig aktiv här asså ;) Jag hittade inte riktigt energi till bloggen igår, först plugg, sen träna trupp 3, ta ut lagen till tävlingen, hem och precis hinna kolla på prisutdelningen i jsm, elit kom tvåa =) sen ut i hallen direkt igen och träna trupp 5, sen träna själv. Nu har jag tagit en pluggpaus, får väl träna lite på gitarren också, får nog seriöst fundera på om jag ska fortsätta spela, har fan aldrig tid och ork att ta fram den längre. Samtidigt vill jag inte sluta, har liksom hållt på med det sen i fyran så känns som jag skulle sakna det.. aja får se hur det blir med de.
Skolan idag va rätt chill, drama är chill, genomgång på fysiken, orkade inte lyssna, sen projektet, gjorde inte sådär jättemycket. skoltrött, nejdå(a)

så bäst ni är:D

Jag såg igår att elit kom kvaltvåa i jsm :D så jävla bra jobbat tjejer! jag håller tummarna för er i finalen idag!

Hittade några filmer från tävlingen också :) friståendet är ju bara sååå bra, får rysningar av det =)




jenny eller malin, ser jag fel eller är det inte järfällagymnasterna som ska köra tumbling efter friståendet?











HÄR hittar ni webtv till jsm finalen, dom sänder mellan 09.30-16.30, först mix och herrar, vid 14.00 damer

17 idag!

Idag fyller jag 17 år! :D

bara ett år kvar till arton nu ;)

fredag

Imorgon fyller jag 17 år, och jag är bäst på att skjuta fram städning och bakning.

Blir men erbjuden glass med kompis efter skolan åker man ju inte hem och städar?

Blir man erbjuden att stanna kvar och mjuka och snacka med några i gruppen efter träning åker man ju inte hem och städar?
Jag börjar faktiskt bli vigare - underbart :)

Nu har jag iaf både städat och bakat, o ska snart duscha sen sova!

godnatt♥

100% gymnast?

Jag tänkte skriva inlägg igår, massor som rörde sig i huvudet men när jag klickade upp för att skriva fick jag liksom inte ner det med ord..

Jag var på vårdcentralen igår med nacken, det var nog bara en vrickning så ska ta liniment, värktabletter och använda nackkrage. Jag är så jävla snygg i den kragen asså, speciellt nu, med tanke på min tröja ;)

Jag tränade inte igår, men stack ut i hallen ändå och socialade mig lite, de va nog tur att jag hoppade träningen, nacken är betydligt bättre idag så satsar på att kötta på träningen på fredag, uttagning av friståendelaget =) om det nu blir fler än åtta som anmäler intresse att vara med, just nu är vi exakt åtta stycken, kan ju hoppas på de bästa (a) haha

Måste bjuda på en nytagen bild, mkt bra klädval tycker jag ;)


segt med måndag

Alltså fan, saker blir aldrig som jag vill att dom ska bli..

Min nacke gör cpont, tror jag sträckte den gånger två igår ;) tungan mår bättre, har sluppit läspa idag =)

Jag kände mig väldigt duktig i skolan idag, räknade 8 tal i fysiken, höll mig vaken på svenskagenomgången och gjorde klart biologiuppgifterna på lektionen. Jag måste tydligen göra om några uppgifter i dramat bara för min lärare tydligen inte har fått dom fast jag skickade in dom, och jag sparade inte innan jag skickade, bra jobbat sofie!
Denna veckan är rätt chill, sen kommer jag förfan ha prov varje vecka i fem veckor fram, jo men jag älskar skolan (y)

Jag fyller år om fem dagar, orkar inte riktigt med allt som måste göras innan dess. nån som känner för att komma och städa mitt rum och baka så hör av er ;) ni får gärna göra lite läxor också, lugnt för min del =)

Nu ska jag plocka fram gitarren, har inte rört den på tre veckor, bra jobbat sofie

you'll be in my heart

skadeglädje gånger tusen, men jag tycker att jag har all rätt att ha det nu =)

Tävling idag för trupp 3, gick väl inte lika bra som kvalet men absolut inte dåligt. dom slutade på plats åtta av tolv, efter en delad placering över dom. bra jobbat tjejer♥

Träningen idag gick inte riktigt som jag ville att den skulle gå hahaha
Körde hel till md, landade på sidan o de va inte nacken riktigt beredd på så den fortsatte gå när resten av kroppen låg stilla, o knäckte till. Väldigt mysigt:)
När jag körde rondat stäm till hårt fick jag väldigt bra stäm faktiskt, lite för bra så jag flög bak på ryggen, vilket min nacke inte heller va beredd på så huvudet smälldes rakt bak i mattan samtidigt som jag tydligen hade min tunga mellan tänderna ;) när jag reste mig upp var jag aningen yr och hade en mkt snygg blödande tunga.

Jag klarade faktiskt hel från trampolinen idag, balansen går lättare o komma upp i, på tisdag ska jag köra rondat flickis =) det går framåt!

trööött

Nu är jag seriöst trött på riktigt, och måste upp tidigt imorgon också hahaha.

somnade typ vid tolv igår, upp fem, tjoho! har inte sovit sen dess, tänkte lägga mig ganska tidigt ikväll.

dagläger med trupp 5 idag, mina gymnaster är såå sötast :D underbara barn, underbara föräldrar! väldigt lyckad kväll :)
en förälder frågade om jag bor i hallen;) hahaha, kanske de (a) nej men jag tycker inte jag är där såå ofta

Nu ka jag förbereda för imorgon, göra mina strechövningar och sen sooova, de behövs!
Ska på tävling med mina andra gymnaster, trupp 3, imorgon, final i vårklassen! önska mina tjajor lycka till!♥

Finalen är i kristianstad, tur att jag inte har varit där innan ;) hahaha faktiskt nästan exakt ett år sen jag va där sist, 22 april förra året, och fick reda på att det inte fanns något att göra med armen.
aja nu är de gymnastik iaf, så nu ska de bli aningen roligare att va i kristianstad, än när de va sjukhusbesök ;)

nu ska jag leta fram kläder och sånt, puss och godnatt♥

balans

Jag är så sjuuuukt trött, ville verkligen inte upp imorse! men kom upp, kom iväg till skolan, kom nästan i tid (a) och fick reda på att vi hade rast i tre kvart, man ba tack liksom?
Jag är så trött så jag har varit nära o svimma idag? bra jobbat liksom ;) och i helgen kommer jag inte ha tid o sova, känns mkt mkt bra

Matten idag var bra, äntligen har jag kommit in på ett avsnitt jag fattar, helt underbart hahaha

Slutade skolan tidigt, stack hem och solade en stund innan det blev för kallt, dumma vind!

Tror jag håller på att få en kindtand, men är inte säker ;) haha

Träning med lina ikväll, mkt trevligt :) mina armar är helt döda nu haha, efter styrka i fem minuter kanske, plus två längor masken, stark jag är ;)

Tänkte försöka komma i säng snart, och försöka somna tidigt, kanske stretcha lite, kommer upp i benet upp-balans nu :) kanske inte sådär jättegymnastiskt men blev faktiskt stolt =)

godnatt♥

ich bin gut

Nu ska jag vara duktig och uppdatera här :)

Skolan idag var helt ok, fick tillbaka tyskaprov o fick mvg så det var ganska lättande. Han sa även att jag är bäst i test haha! jag fick bäst i min grupp, mkt trevligt =) ich bin ein sehr gut Mädchen

Prov på brandorama, vi va klara på 17 minuter, den andra gruppen på 30 o egentligen har man bara 25 på sig, om de är en riktig olycksplats. Han blev mycket imponerad av tiden :)

Jag tränade mina gymnaster sista innan tävling idag, dom är så duktiga :) speciellt med tanke på att elit tränade till jsm samtidigt och körde igenom massa dubblar, och mina kom med sina fina fina kullerbyttor =)




jag blir glad av denna bilden, vet inte varför haha men den ser så härlig ut på nåt sätt =)

opepp

blä på denna träningen :(

Eller träningen va de väl inget fel på, tog personbästa i gå på händer, klarade "nästan" att dra runt en hel (blev typ halv till rygg utan fötter i först-framsteg) och lärde mig friståendet lite bättre, känns som de finns hopp för det till uppvisningen, eller aa allt utom den jävla balansen. nån som vill ge mig lite vighet?

Inte ens träning med lina på fredag piggar upp mig?

hatar att jag alltid har otur :(


Hur patetiskt de än låter så ja, jag tycker väldigt synd om mig själv just nu.



totalt failad träning, andy gjorde massa random ljud när vi körde trampett så jag började asgarva när jag sprang o hade aningen svårt att koncentrera mig  ;) jag fick till en mycket snygg helikopterhalv, asgarv när emma lärde mig fristående och sjukt ont i sprutarmen när vi hade styrka, fattar varför jag såg fram emot träningen ;)

pic

hahaha hittade denna bilden nyss :D



mitt ansiktsuttryck är kul :D och min arm ser biff ut :)

Bilden är från januari 07, invigningen av groparna :) jag och pella va dom ända som hade strumpor och våra va så diskreta  ;) hahahaha vilka minnen

Kom på att det är bland de sista jag gjorde med trupp 1, två månader senare blev armen mer cp och tack o hej med gymnastiken i över ett år

citat

Jag läser lite i min gamla blogg nu (istället för att plugga som jag borde) och har hittat lite saker som bara är såå mycket jag;)



Jag vet inte hur länge till jag kommer orka mina krav, men just nu känns det som min hjärna håller på att explodera eller nåt. Tänk vad kladdigt det hade blivit då =)


jag hade tänkt dissa 80 metersloppet, och jag sa att jag inte skulle vara med. Jag satt vid starten och såg min klass springa iväg, två och två, eller tre och tre. hände det. Mina tävlingsinstinkter tog över, jag kände hur adrenalinet började komma och fast jag hade ont i ryggen stod jag plötsligt vid starten. Jag tänkte ta ett lugnt lopp, men ännu en gång tog mina tävlingsinstinkter över och jag vann mitt lopp :) Den vinsten, och tiden jag fick ledde till att jag kom med i staffetten också, och när man blir uttagen kan man ju inte tacka nej (A) hahaha så jag gjorde två grenar mer än jag hade tänkt från början :)


Hahahah jag tror jag dör! Det är nog min trötthumor som har gått igång..
Jag låg och läste inför ett teoriprov i idrott innan, så kom världens fulste mening x'D
Dynamisk styrka behövs i de flesta idrotter t.ex kanotpaddling


När jag var liten, och inte visste vad en sjukgymnast egetligen är, trodde jag att det var en gymnast som var sjuk. Som den gymnastiktokiga lilla tjej jag var (och antagligen fortfarande är, då jag inte kan sluta vara ledsen över att jag inte kan träna mera.....) förstår ni hur livrädd jag blev varje gång någon nämnde ordet sjukgymnast. Jag kunde helt enkelt inte fatta hur någon ville gå frivilligt till en gymnast som var sjuk.


När jag kom hem va jag med en kompisett tag.. haha vi hoppade studsmatta och jag landade nästan på henne :P jaja de är smällar man får ta när man hoppar med mig =D Fast igår när vi hoppade råkade jag ramla utanför så nu är de jämt :P hahaha


Jag åkte moppe med min kompis första gången idag haha ni skulle hört mig i början :P jag ba: AKTA DÄR ÄR EN BACKE! BROMSA! DÄR ÄR ETT GUPP! o.s.v.


För någon natt sen (kommer inte ihåg riktigt vilken natt men skit samma) drömde jag världens underbaraste dröm... Jag lovar, jag kan göra ALLT för att den ska gå i uppfyllelse, men samtidigt vet jag att det inte finns något i världen som kan göra så den blir sann :(
Jag drömde att jag började på gymnastik igen... Jag gjorde inget speciellt i drömmen, typ flickis eller något sånt. Vi hade bara styrka på mattlängder, men känslan av att kunna gympa, vara med på allt och vara en del av trupp 1 igen var den bästa känslan jag haft i någon dröm någonsin!


När jag skulle åka kanonen höll jag på med något precis efter jag hade satt mig i sätet, så kommer en i personalen och drar ner bygel och klämmer min skadade arm, fast som tur är inte på samma ställe som jag har ont, så jag fick säga till så dom tog upp ALLAS byglar... haha ganska pinsamt :P


gymnastiken, det bästa som någonsin funnits i mitt liv... gemenskapen i den underbara gruppen jag gick i innan jag tvingades sluta, den gemenskapen vi hade där finns nog inte någon annanstans... ända sen jag bestämde mig för att sluta har jag tänkt tillbaka och saknat den underbara sporten! visst jag är ju ledare men det är inte ens en tiondels så kul som att träna själv.. om man ändå hade kunnat ändra på det förflutna, hade jag gjort det direkt! så jag inte tvingats sluta.. men nu är de, tyvärr, som det är men jag kommer alltid älska gymnastiken av hela mitt hjärta!


I lördags var jag o Sara på väla, åhh gud va kul vi hade!
Vi såg en gammal gubbe komma springande med en gran på axlen! hahaha gud vi skratta så vi höll på att dö :D


All I want for Christmas...

skit i alla presenter o sånt.. jag vill bara ha gympan tillbaka!!!



aa de får väl räcka för ikväll ;) tänkte försöka nanna kudden snart, upp och plugga imorgon. tjoho

godnatt♥

jump

Nu har jag tänkt skriva ett inlägg väldigt länge haha men har nog inte orkat ;)

Dagen har tillbringats utomhus i fina vädret, på en mycket fin studsmatta hos mina kusiner/låtsaskusin
Helt underbart att få köra lite grejer, eftersom träningen idag va inställd :/
Känns som det var tur att de fanns nät runt studsmattan också hahah annars hade jag nog hamnat utanför ;) märkte att den är nåt kortare än trampolinen i hallen ;) och med min smidighet hade de väl slutat som de brukar göra på min studsmatta, eller aa de slutar på gräsmattan men ändå ;)

Nu är det bara två dagar till träning :) håller på att längta ihjäl, vill bara skruva :D och måste lära mig friståendet hahaha usch vadå panik? alla som ska köra de på uppvisningen har kunnat de hur länge som helst o har tävlat på det, jag kan de inte än och kommer säkert se helt lost ut hahah! jag ska nog be nån trevlig människa filma de så har jag nåt att roa mig med ;)



H2 :) äntligen kan jag köra på två armar igen, helt underbart!


varför ska det vara så svårt ibland? jag vill inte.. inte egentligen.

jag på fotboll

haha jag har nog inte skrivit om hur totalt misslyckat det var i måndags, när jag va på fotboll med en kompis ;)

sofie+fotboll       ni hör själva hur lite det klingar?

Jag kände mig totalt obildad och allmänt efterbliven, när första halvlek nästan var slut frågade jag min kompis "hur lång brukar periodpausen vara?" hon ba "men skärp dig sofie, detta är inte hockey!"
I andra halvlek kom henke och hade väldens läge (tyckte jag) med bollen, skitnära målet o allt va helt perfekt, sen viker han bara av utan att röra bollen, jag ba "men, vad gör han? ;o" min kompis ba "sofie, det hade blivit offside ;)"


Jag har kommit fram till att jag ska hålla mig till hockey och gymnastik ;)


Jag var iof glad, rögle spelade match borta samtidigt, och deras resultat kom upp på resultattavlan ;)

glad påsk

Jag stannade hemma igår, orkade inte..

Jag somnade typ astidigt, redan vid 22 kanske, vaknade tidigt också men ändå ;) typ vid 5, och kunde inte somna om, grymt störigt! menmen, somnade efter nån timme och vaknade för en stund sen

Måste bara säga att jag hatar mina tankar ibland, är väldigt glad att jag inte gjorde nåt dumt.
Nu är jag hungrig, får väl gå och se om jag hittar nåt att käka

GLAD PÅSK



bjuder på denna bilden från lägret, louise och jag var busiga och klättrade upp på en busskur :)

långfredag

långfredag idag, påskafton imorgon, blandade känslor..


Idag har det blivit en del övningskörning, skoj :) mindre kul att höganäsare inte vet hur man hanterar en bil, speciellt inte när de är konstrunda heller ;) men de funkade bra ändå, inga bucklor i bilen!


Blir ett kort inlägg, ska in och träffa sara och två till i stan ikväll, sen sova hos sara =) får se när jag kommer hem imorgon, om jag kommer hem ;) hahaha


ha de bra! puss♥

mina hjältar<3

trots förlust är vi tillbaka i elitserien igen :) vi älskar RBK


Jag fattar seriöst inte människor som säger att spruta bara är ett stick sen är det över? att det inte gör så ont? hela min arm har varit död sen jag tog sprutan typ vid två ;) vi ska ju inte snacka om hur otroligt duktig jag var på vårdcentralen ;) hahaha först vägrade jag lämna väntrummet, när jag väl kom in i ett rum och sköterskan gjorde sig beredd att sticka in nålen va jag väldigt nära att gå iväg ;) jag flyttade mig lite och satte handen över armen så hon inte kunde sticka hahah, sen när min mamma kom och höll fast mig började jag gråta och skrika. När vi gick ut kollade dom i väntrummet konstigt ;) haha undrar varför (a) nej usch, sprutor är inte min bästa vän.. de värsta är att jag måste ta två till =(


panik

Det kan ju bli väldigt intressant idag, fyra timmar till jag ska ta spruta och jag har redan panik, bara av att tänka på det, och grät innan.

jotack, det känns väldigt bra...



mina duktiga barn!

Gud vad jag har duktiga gymnaster :) nästan så jag blir tårögd, seriöst!

Jag och pella lärde våra barn hela deras uppvisningsnummer idag, de lärde sig en dans med rätt formation (en triangel, kanske inte låter såå komplicerat men med tanke på att barnen är 4-6 år så tog det sin lilla tid) och de lärde sig exakt vart de skulle springa och när. Nu ska jag och pella bara komma på vad de ska köra för varv ;)
De var hur söta som helst när de dansade till rosa helikopter :)
Nu kommer jag inte vara i älskade hallen förrän tisdag, sex dagar utan gymnastik =(



Imorgon är det dags för spruta, jag dör :( jag kommer iaf bli bedövad ;) hahahah men jag kan faktiskt inte hjälpa att jag har extram sprutfobi (a)
Jag ska också till farmor en stund imorgon, trevligt! och givetvis hockey, och se när rögle får förnyat elitseriekontrakt :)

17 också

idag är det 17 dagar till jag fyller 17



Dagen igår var precis så underbar som alla dagar borde vara!
Jag och sara skulle in till stan och shoppa och vi slapp ta bussen :)
Shopping i några timmar, kränga glass -två mc flurry för min del(a) (med några timmars mellanrum givetvis)
Jag köpte också två tunikor, en kofta, en väska, en fin klämma, ett hårband och en räkmacka ;)
Saras mamma skulle köra oss hem, det slutade med att vi hamnade på motorväg till stockholm ;)
Hem och käka (känns som jag inte gjorde nåt annat igår, undrar varför ;P) och sen träning :D
Emma körde igenom friståendet med mig, inte för jag kommer ihåg hälften men ändå, och sen trampett :)
Vad som varit min stora skräck så länge är helt underbart att köra nu! Jag körde några dåliga halvor innan jag kom in i det igen, sen skulle jag köra sträckt med armarna rakt ut (för att kunna köra heldrag sen) jag kom runt på en halv med heldrag, en halv med armarna rakt ut (alla sa att jag liknade ett flygplan) och väldigt många konstiga grejer ;)
Ett tag körde jag helt ensam, fatta jobbigt ;) men fick reda på att det inte blir nån träning på en vecka så då måste man ju kötta extra ;)
Jag och emma stannade kvar en stund efter tärningen hade slutat och körde igenom friståendet, måste lära mig!


Idag blir det ganska chill, bara hämta sprutor och träna gymnaster och ta det lugnt, det behövs ;)

när livet leker

Just nu är livet sådär perfekt som det alltid borde vara! (om man inte tänker på sprutan jag ska ta på torsdag, får panik och tårar i ögonen bara jag tänker på skiten)
Jag har gått runt och haft världens leende sen i söndags, äntligen har jag klarat att skruva bra, och kunnat upprepa det (innan har det blivit typ 30 dåliga, en halvbra, 30 dåliga osv) herregud vad glad jag är! redan på trupp 1tiden på ett utvecklingssamtal hade lina sagt till min mamma "på trampett kör sofie hur högt och fint som helst, fram till hon ska börja skruva för då är hon överallt där hon inte ska vara!"
Träning ikväll! jag ska klara att köra bra halv igen, jag ska köra halv på våruppvisningen (och ett fristående jag kan typ hälften av, som jag måste lära in bra på typ en månad, känns bra!) Jag ska verkligen inte sätta upp för höga krav på mig själv (!) men det hade varit kul att köra flickis också. aja, friståendet får prioriteras för det känns aningen dumt om jag inte kan det ;)
Idag ska jag träffa sara :) träffade henne igår också iof, men det blev typ bara "hej, hejdå" idag ska vi shoppa :)

Rögle är klar för elitserie nästa säsong, underbart!

help!

okej jag kommer dö, min mamma har fixat så jag ska ta dom jävla sprutorna på torsdag, okej bara den ena men ändå, jag kommer dö!

=(

halv!

Träningen igår var helt underbart bäst =D

Det lönar sig verkligen att käka bra innan en träning, gud vad mycket energi jag hade, så mycket energi har jag inte haft på hur länge som helst på gympan, helt underbart!
Jag ville köra bord, alla andra (typ 4 pers) ville köra vanlig trampett så jag fick ge mig ;) Det blev först några varv på trampolin - trampettfobi till tusen, sen sa jenny att vi inte fick köra mer trampolin men lyckades tjata mig till att få köra trampolin tillbaka ;)
På trampetten körde jag en bra halva! :)
jenny: nu kör du en lika bra nästa gång!
jag:  men det kommer aldrig gå! :(
jenny: sofie, har du någonsin hört talas om tankens kraft?
jag: (a)
jenny: emma, din uppgift är att hålla koll på sofies tankar idag!

aa, sen följde emma efter mig som ett plåster ;) jag fick inte ens gå och dricka eller ta astmamedicin utan att hon följde med ;)
Jag ska inte klaga, det hjälpte verkligen att tänka positivt ;) kanske borde testa det liiite oftare. Jag fick in bra halva på träningen och shit vad glad jag var över det. Jag kunde verkligen inte sluta köra trampett ;) Det var typ två som körde, sen körde jag två-tre gånger i rad, sen körde två, sen jag två-tre gånger ;) riktigt härligt med så mycket energi! när vi skulle ha styrka sen hade jag kört så mycket så jag hade håll ;)
Jag hade massor av energi på styrkan också :) det blev över hundra armhävningar, massa clips (jenny, läs: fällknivar ;P) jag blev även hatad av alla när jenny sa att vi skulle köra larven, utan att nämna något om armhävningar, och jag frågade hur många armhävningar vi skulle köra på varje ;) några djupa upphopp också plus gå på händer direkt efter alla armhävningar, mina armar höll på att dö ;)


okej, nu fick ni väldigt mycket detaljer om min träning, men den var verkligen underbar! stackars louise som jag inte träffat på flera veckor var där på halvtid, krya på ryggen <3

stolt hgfare

Asså fatta coolt, igår på träningen sa lina att typ stockholm top gymnastics och täby ska komma och ha läger i älskade hallen i sommar! Det är faktiskt ganska coolt, massa 08or är avis på vår hall och kommer ner till världens håla för att träna i bästa hallen. Blir man stolt över att vara hgfare eller vad? :) Hoppas verkligen jag kommer va i hallen när nån av dom har läger, skulle va kul att se dom köra lite :)
Vi kommer verkligen inte få ha hallen ifred i sommar ;) förutom 08lagen kommer massa danskar också, lina trodde det var tre föreningar från danmark som kommer och har läger i sommar. Det är rätt kul när danskarna har läger, vissa suger verkligen och dom tror att dom är jättebra ;) kul att lyssna på språket också!

Nu ska jag ut i älskade hallen igen och träna trupp 5 och sen träna själv, hoppas på bord idag för det var verkligen hur längesen som helst vi körde de

linas visioner

Träningen igår var helt underbar!

Vi började med att springa och köra lite friståendelängor, shit va de va längesen jag gjorde det, typ sen trupp 1tiden.
Vi tog en gemensam luftutflykt hahah, det var svinvarmt i hallen så vi gick ut en stund!
Vi körde igenom två danser som lina har lärt oss, skoj :) fast väldigt svårt, lina: "var lugna, det kommer släppa om 20 gånger" jo men man blir ju jättelugn av det ;)
Vi bestämde vilka balanser vi skulle ha och hur piruetterna ska se ut.
Det bästa av allt, linas visioner om parövningar i friståendet. Jag fattar inte hur det ska se smidigt ut, men lina tyckte att en skulle stå i hoppa bock-position (delade med och händerna i golvet) och en ska köra spagathandvolt över, och sätta händerna på ryggen på personen som står i hoppa bock. Jag var seriöst den ända som kom över, men det kändes inte sådär jättegymnastiskt och alla låg och asgarvade på golvet åt mig ;) tror lina får tänka om lite!


Jag vet inte hur mycket jag kommer uppdatera här nu, det är ju faktiskt lov och jag kommer vara ganska mycket i min älsklingshall med bästa, och träffa vänner, så får se när jag skriver nästa gång ;)

ge mig!

ge mig sommar!
ge mig långt hår!
ge mig blonda slingor!

ok, allt det kommer fixas men ändå ;) sommaren lär väl komma när du kommer, slingor till min bror tar studenten och långt hår till det känner för att växa ;)


Dagen har varit bra :)

Vi spelade upp vår pjäs på dramat så skönt att det är ur världen nu ;) det gick bra också, fram till min lärare klantade sig med musiken och vi fick skrattanfall som vi försökte döda ;)

Ipoden dog typ vid första hållplatsen imorse så jag fick åka buss utan musik, hemskt ;) som tur var träffade jag sofia när jag skulle hem så vi snackade lite gymnastik.

På fysiken tog det verkligen aslång tid för mig att fatta en uppgift, eller uppgiften fattade jag aldrig men första meningen var svår ;) "en meterstav väger 0.12 kilo" när jag läst uppgiften några gånger (läs: 10 minuter) började jag asgarva när jag kom på att staven var en meter lång ;) "bert, jag är verkligen värdelös i fysik" bert: "ja det är du!" hahaha tack för den ;) fast sanningen svider.

Ikväll tränade jag mina gamla gymnaster, märkte att jag har saknat några! En blev så glad när hon såg mig så hon fick världens leende och la sig i mitt knä, sötunge :) jag fick reda på av en annan gymnast att 20x50 är 1000 och 2pi är 20,6 ;) det sista stämmer väl inte riktigt men att en sexåring känner till talet pi, så höga tabeller och decimaltal tyckte jag va lite överkurs ;)

Idag är det ett år sen jag åkte till italien, vadå att jag vill spola tillbaka tiden? snöstorm hemma och 25 grader varmt där, shit vad jag garvade ;)

grattis!

Idag fyller jenny 18 år, grattis gumman! <3

puss på vädret, puss på att det är lov, puss på jenny som fyller år!

älska vädret!

Helt sjukt underbart väder ute, vi gick från olympia till norra hamnen idag för att gå på nån mässa och jag höll på att löka ihjäl. Vi fick gå från mässan när vi ville så jag och en till stack efter typ tio minuter (a) och gick långsamt tillbaka till skolan, med en paus  på en bänk i solen.
Nu när det fina vädret äntligen har kommit, ska jag tillbringa halva eftermiddan i hallen (träna gymnaster) och kvällen i lindab arena (förhoppningsvis se när rögle tar sig tillbaka till elitserien, om inte klantarna gör bort sig), verkligen kul ;)


annika, vad säger du om en promenix på lovet? :)

äntligen vår!

shit va aktiv jag känner mig här ;)

Idag har vädret varit helt perfekt, sol och sådär lagom varmt :) våren är bäst =)

Min skoldag var grymt tråkig, kemi, matte, lunch, matte, matte, fysik. Det märks ju inte vilket program jag går ;)
Vi fick iallafall sluta en halvtimme tidigare än vi skulle för bert (lärare) är starkt emot att hålla kvar elever länge ;)
Grymt rolig är han också, värsta anti-stockholm ;) Jag vet seriöst inte hur många gånger han har dissat en i min klass för han snackar stockholmska, men det är lika kul varje gång ;) Han kom in i klassrummet idag med lappar om modersmål och gick raka vägen fram till den killen och sa "jag vet en som måste ha en sånhär lapp för sin stockholmska" hahahha shit vad jag garvade!

Jag har fått reda på att vi ska ha linaträning på lördag igen, puss på det! :)

RSS 2.0