feel the pain..

okej jag mår inte illa av tabletterna längre så de är ju bra =) ända negativa nu är att jag har så fruktansvärt ont typ i mitten av bröstkorgen o rakt in, kan typ inte andas bara, illa att alla här hemma försöker få mig o skratta, o lyckas ;) de gör verkligen svinont att skratta så jag låter typ HAHAajajajHAHAHHAHAAJJJJJJJJJJJJJHAHAHAsluta!HAHAHA


Jag har varit hos tandläkaren idag, som vanligt du sköter dina tänder bra, fortsätt så så ses vi om ett år!
Optikern också, herregud alltså, jag passar inte i glasögon o nu måste jag hitta ett par jag tycker om, som sitter bra o ser bra ut på mig..

Jag: patrik vad hade du sagt om jag kom i sånahära?
han: du borde ha ett par med smalare båge..

efter ett tag

Han: du passar bäst i dessa!
men dom är ju typ fulast av alla bågarna..
inte på dig!



HAHAHAHA nehe? tack för den liksom;) hur ska den tolkas? ;)

ändrade planer..

okej dagen blev allt annat än de jag hade planerat in.. istället för att träffa emma, gå runt i höganäs o snacka har jag legat med världens illamående och kollat på harry potter och den flammande bägaren, med en paus för att spy, mm! Jag har varit lite bättre nu framåt kvällen, men måste snart ta tabletter igen så får se hur länge se varar...

hahahah klockrent innan:

"asså jag har inte kört ens en salto idag:(" 
"kanske därför du mår illa?"
"jaa du har rätt:D"  börjar gå mot studsmattan
"nej! asså, för du hoppade så mycket igår!"


en vecka
tre veckor

kort

God morgon sötisar!

Just nu väntar jag på att min kompis ska tvätta klart fötterna internskämt sen ska vi träffas :) trevligttrevligt! men den jävla medicinen gör att jag mår illa hela tiden :( blä på de! nu måste jag fixa till mig innan jag ska dra, puss

segdag..

som fan! jag vill kunna va ute o springa :( och bada! men vafan får väl klara mig utan i nio dagar till.. bättre de än att riskera att ha sönder hjärtat antar jag.. fsat studsmatta blir de massor nu haha (a) kan verkligen inte bara sitta stilla, usch!

Dagen har spenderats ute i solen, inte föra tt de syns på mig skulle jag tro haha, men de va skönt iaf:) tills jag blev rastlös o inte kunde va still längre, som sagt dedär med att inte göra nånting är inte min grej.. farmor kom förbi en stund också, o dom va givetvis tvungna att ta upp massa grejer jag gjorde när jag va liten, shit vilken skitunge jag va seriöst! haha, men vafan man måste ju utforska så mycket som möjligt o med nyfikenhet kommer man långt(a) annars har jag bara tagit de lugnt, läst lite i harry potter o halvblodsprinsen, måste vila upp mig o bli frisk, vill inte va sjuk!

Nu ska jag nog lägga mig snart kanske, måste upp tidigt o ta tabletter, godnatt♥

ny design

fick en impuls att ändra designen lite, får se när jag ändrar igen, tror inte jag vill ha den såhär så länge, typ bara en nödlösning haha ;)

shopping&sjukhus

Jag känner mig nästan tvungen att skriva här nu haha, orkade verkligen inte igår o sen försvann internet innan idag men nu är jag här! Hej! haha

Igår blev en heldag på väla med päronen, hittade en hel del fint på rean! :) de blev ett par jeans, en tunika, en kofta, en blus, en kjol, en vanlig långärmad o en vanlig kortärmad (hur nu en ovanlig tröja sen ut haha;P) och ett armband :) saltvattenspray till håret och en mc flurry också haha, men de va inte på rea;)

Idag har eftermiddagen spenderats på lasarettet, jag har haft nåt konstigt i halsen ett tag nu o idag började de göra ont haha, så vi åkte in o dom sa att min ena halsmandel va större än den borde. Jag fick antibiotika mot infektionen så nu ska de nog bli bra hoppas jag. Nackdelen är inget bad o ingen träning, kul att de ska bli upp mot trettio grader nästa vecka? jag kommer ju typ dö totalt! får väl offra mig o sola istället haha (a) de blir värre att va utan träningar, usch!

Min bror kommer hem i natt, får se om jag följer med o hämtar honom eller inte..



bild från liseberg
värsta modelleffekterna haha
de eller att de blåste som fan ;)


kanske bara två månader kvar
fan, jag vill ha en evighet :(

varning, långt inlägg!

Igår eller egentligen förrgår haha var vi på liseberg, min familj och jag;)

Jag har nog seriöst aldrig varit så trött som jag var då haha, det kändes seriöst som jag ahde grus i ögonen, mindre skönt;) jag tänkte sova i bilen upp men nej där hade jag fel, när jag vill somna kan jag inte somna, sen somnar jag när jag inte vill haha, okej dedär lät konstigt;) men jag somnar typ aldrig när jag försöker somna, kollar jag på film somnar jag på tio minuter. Iallafall, jag halvsov i bilen, men hade typ ögonen halvt öppna när vi körde förbi en bil som hade HGF på registreringsskylten. Att gå från halvsovande till att bli klarvaken o utbrista ÅHH :D gick nog på mindre än en tiondels sekund;)
När vi stod i värsta långa kön till en vattenkarusell sa jag "men de brukar flyta på rätt bra på denna.." haha jag är smaaaart;)
På vägen hem kunde jag inte heller somna, dels för att jag var helt hyper o typ satt o skrattade åt allt "nu kommer det en volkswagen!" några sekunder senare blir vi omkörda av den;) okej min humor är dålig men faaan va jag garvade, och dels för att massa människor skickade sms haha, några trevliga o en mindre trevlig...

Idag har jag varit duktig! =)

Jag var hos optikern o beställde tid, min syn är inte vad den har varit ;) haha! Jag kommer förmodligen ha linser, om jag kan de med mitt synfel. Min mamma måste ha glasögon för sitt, men jag hoppas verkligen jag slipper de! Jag tror de är om man har brytningsfel man inte kan ha linser, o jag va så smart innan o sa "men jag har inte brytningsfel, jag ser sakerna där dom är!" min pappa ba "men hur ska du veta om dom verkligen är där du ser dom?" hahaha men sååå långt tänkte inte jag (a) jag hoppas iaf på att jag "bara" är närsynt..
Jag och louise bestämde oss för att träna idag =) skulle egentligen haft träning igår men den blev inställd och de gjorde inte mig nåt precis eftersom jag inte var hemma;) haha! Vi träffades i hallen o sprang först stora rundan, sen gick vi in o gick lite på händer, handståendetryck o korbetter. Vi började köra lite styrka i hallen men shit va varmt de var! så vi drog ner på stranden istället och fortsatte köra styrka där haha, o sen badade vi =) eller typ doppade oss, hon körde salto o jag frivolt ner från bryggan! inte sååå kallt faktiskt =)

När jag skulle duscha innan var jag bara såå brabra=) eftersom jag hade på bikini när jag kom hem tänkte jag att jag lika brea kunde gå in i duschen med den på o liksom skölja av saltvattnet från den på ett lite roligare o snabbare sätt än att spola den i en vask, fast vafan haha de spelar egentligen ingen roll för de jag tänkte berätta, när jag öppnade dörren, kollade jag bara snabbt på vågen men gick in i duschen direkt! Idag var jag inte ens nära att gå upp på den, framsteg!

Behöver jag säga att min rygg är sönderbränd och att jag förmodligen aldrig kommer lära mig att använda sun lotion?

Jag känner att jag bara har babblat på väldigt mycket nu haha, men jag tvingar ingen att läsa precis;)

Nu ska jag nog försöka sova, jag älskar gymnastik, godnatt!

trött

Shit va trött jag är haha, undrar va de kan bero på;)
Jag kom upp ur sängen iaf, men asså jäklar va dåligt jag sover, varje natt seriöst! jaja de kunde varit värre så ska inte klaga :) jag har en bilresa framför mig på runt två-två o en halv timme också så då kan jag sova med iPod i öronen. HAHAHAAHH bevis på min trötthet, en bild kom upp i mitt huvud, när jag sitter o ska försöka trycka in hela iPoden i öronen, o jag skrattade åt tanken? ;P

Nu borde jag typ gå o sminka mig snabbt, eller ögonen iaf, för vi kör om typ en kvart.

Ha en bra dag mina vänner=)


Jag måste bara lägga till haha, att mitt hår har blivit jätteburrigt så sista tiden, de ser typ ut som jag har fixat till de med hårspray o shit, men jag har bara borstat ut de;) de har börjat krylla sig okså, mitt hår har verkligen sina stunder i livet!

proud

Jag kan ju faktiskt när jag vill =D
Jag duschade för en liten stund sen, när jag startade duschen o väntade på att de varma vattnet skulle komma har jag alltid haft som en vana att väga mig, liksom gjort de utan att tänka. Så var det nära att det blev idag med, jag ställde mig vid vågen o startade den o precis när jag hade ena foten i luften o skulle sätta ner den på vågen kom jag på mig själv och gick där ifrån istället för att göra som jag gjort i så många år :) lite stolt blir jag faktiskt!


Dagen var grymt bra idag:) cyklade till hallen o skulle möta louise, men hon var inte där när jag kom så jag började cykla runt den lilla rundan, runt försäkringskassan o tillbaka, jag tror jag hann fem varv eller nåt innan hon kom;) då hade hon tydligen testat nån ny väg haha o de va världens omväg;) vi cyklade iaf till stranden o badade, solade osså blev de självklart lite gymnastik;) när vi drog från stranden följde jag henne en bit, okej ganska lång bit;) nästan till väsby, o sen vände jag o cyklade hem. Jag har hunnit med att jogga 2,5 kilometer ikväll också, aningen varmt men det var skönt efteråt! förutom att jag fick ont i fötterna haha men sånt får man ta;) Min rygg har lyckats bli väääldigt röd också, så jag vet inte hur de blir med att ha den klänningen jag tänkte ta imorgon, aja för se;) de hör ju sommaren till att bränna sig haha;)

Nu borde jag sova, måste upp tidigt imorgon..

stranden!

Jag hinner skriva ett snabbt inlägg innan jag drar o träffar louise :)

Igår var en blädag, jag va på dåligt humör exakt hela dagen, usch på sånt!

Idag ska de bli nice:) träffa lollo vid älskade hallen om en kvart sen cykla till stranden, mys! jag måste verkligen få upp min kondition lite läs: mycket så jag tänkte dra ut o jogga lite ikväll, sånt är ju alltid trevligt!
Jag kommer för övrigt bränna sönder mig totalt idag, min hud är verkligen inte skapt för att va ute o solen ;) usch asså, exakt varje sommar bränner jag mig lika jävla mycket, hudcancer here i come! men vafan, man lever bara en gång ;)
Tur jag kommer känna mig brun jämfört med den ungen haha;) men vafan, man ska inte jämföra sig med andra, ingenting blir bättre av det och jag är så jävla bra fast jag nästan är albino;)

Ne nu måste jag dra o packa väskan sen iväg =) puss på er!

opepp

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har varit sjukt opepp hela dagen. Jag fick reda på att vi ska till göteborg på onsdag förmodligen, o de är liksom när jag skulle haft träning med lina, faaan=( jaja har träning på söndag också och då är de inte bara dans, då skulle vi nog ha redskap också så de är tur att de inte är den träningen jag missar iallafall, men fan! jag som ville träna..

kvällen

jag lovade att berätta om min kväll, och de är inte sådär jättemycket att säga om den haha, jag låg med världens huvudvärk hela kvällen så de blev aldrig nåt. De är ju sååå ovanligt att jag har huvudvärk liksom? aja de blir imorgon istället om mitt huvud känner för det...

Nu ska jag nog snart sova, godnatt på er♥

gamla vanor

fyfaaan va svårt de ska va att ändra på gamla vanor :(

Jag har låtit bli att väga mig sen i söndags, tänkte klara en vecka iaf, men när jag duschade innan kom jag på mig själv med att ha startat vågen o stå uppe på den. Jag antar att de typ bara är att bita ihop och försöka klara en vecka nu, börja om från noll liksom, men faaan jag va ju så nära =(

midsommar

Igår firade jag midsommar med farmor, kusin och bror, massa glass och jordgubbar =) mums var de! jag skulle egentligen åkt till vevve på kvällen men de kom lite problems i vägen, o imorse messade hon o sa att de va tur jag inte kom haha så de litar jag väl på då;)

Idag känner jag mig jävligt illa tvungen att städa mitt rum haha, usch! o ikväll blir de för hoppningsvis bra, skriver mer om de sen, håll tummarna bara =)

helt off

Telefonsamtalet imorse va mindre kul..

Idag har jag seriöst varit helt off, har knappt sovit idag, gick upp vid sju kanske och insåg att de regnade så jag o emma gjorde om våra planer från att va ute hela dagen till att ta en filmkväll. Det var nog rätt bra för sen sov jag hur länge som helst, har seriöst bott i min säng idag;) hoppas jag inte håller på att bli sjuk bara, pallar liksom inte riktigt de på lov;) speciellt inte eftersom de inte är allt för lång tid kvar till nästa träning, och den är med linafina♥ fast louise kommer typ döda mig för zebradansen på facebook haha, så de har varit trevligt att lära känna alla och hoppas att ni inte kommer sakna mig allt för mycket =)
Jag var hos emma bara en liten stund ikväll, men de va trevligt de också;) haha mindre trevligt att hennes ena hund alltid försöker käka upp mig, jag är seriöst livrädd för den hunden ;P

Jag borde typ lägga mig nu,

kung kenny

Han har bestämt sig nu, ingen mer hockey för hans del :'/

snabbis

Ska nog skriva en snabbis här innan jag för hoppningsvis lägger mig, ska upp halv åtta imorgon haha, tjoho! :)

Jag åkte in till stan o träffade sara idag =) jag träffade vevve o emelie också men dom skulle gå precis när jag kom haha, diss! de blev lite shopping med sara iaf =) tror jag köpte tre klänningar, en kofta, en bikini, en bh och fyra par örhängen. de va trevligttrevligt även om jag märkte att mitt humör inte va på topp.

På två dagar har jag lyckats träffa fem bruksmänniskor o två brukslärare, jo men lyckat..

Jag har övningskört lite idag också, min pappa bad mig parkera bredvid en mercedes, jo men lyckat haha! "sofie förhelvete kör inte på den, de har jag inte råd med!"


Nu ska jag försöka komma i säng, lycka till... godnatt på er♥

bara en kvar nu =)

Nu är jag glad:) andra sprutan är tagen, bara en kvar!! denna sprutan gjorde inte lika ont som förra heller så de gillar vi! :) dom hade bara barnplåter kvar haha, så jag fick ett orange plåter med en blå hund på haha =) gissa om jag började tänka på lina =) hon gick alltid o skröt om sina bamseplåter om hon hade nåt på sig hha :)

Jag fick sms av vevve när jag vaknade, trevligt:) hon undrade om vi kunde ses en stund :) så jag fixade till mig och stack ut i den stora staden höganäs. Vi drog o käkade glass, jävligt dyr tyckte jag, men den va god haha:) men liksom palla att två kulor kostar 35 spänn när de brukar kosta typ 20-25? efter glassen va vi duktiga o cyklade omkring i typ hela höganäs, inte för att de är så mycket att skryta om men ändå:P

Nu fick jag sån jävla lust att se titanic haha! puss♥

stockholm

Fatta mycke jag ska till stockholm detta året! eller typ "mycket" haha ;)

21-23 augusti med emma =) typ kolla coldplay o sånt            inget natt o dag=(

30/31 oktober med bror! vi bestämde de idag haha, och vi kommer gå sååå vilse;) båda har sämst lokalsinne och han har sprungit vilse på kullaberg(?) när han orienterade med skolan, jo men känns tryggt;) vi ska iaf upp och se kvarteret skatan live =)

Kanske nån gång i december också med päronen, dom snackade nåt om de men har inte hört så mycket mer sen ;) så de blir väl som vanligt, mycket snack o lite hockey

Du har sårat mig mera än du tycks förstå

Jag borde typ börja prioritera min hälsa, speciellt nu när de är lov och jag inte har en satans massa plugg och måsten, men gör jag de? svar nej. inget blir bättre av att jag håller på såhär, inte egentligen och ändå gör jag det..


Kvällen igår va brabra:) eller typ eftermiddagen också haha! vi träffades och drog o köpte en avslutningspresent till jenny. Det tog sin lilla tid att hitta nåt bra men till slut hittade vi en fin keramikskål och drog in till stan o köpte massa nötter och naturgodis och la i. Det blev bra o jenny blev glad:) hemma hos henne åt vi hennes goda tacogratäng, jag trodde seriöst min mage skulle spricka, men det var de värt för den är så himla god! Vi kollade lite film, eller typ de blev mest snack haha, och fick se bilder på jenny från när hon var liten =) vi spelade twister också och mina knän höll på att dö! mycket trevlig kväll var det! jag lyckades typ riva/sticka min tå på en pinne när jag gick från bussen, men trodde inte de va så farligt, sen när jag kom hem var den alldeles röd av blod haha, lyckat;)


ångestångestångest över imorgon

godmorgon

Skönt att kunna sova hur länge man vill nu, hade varit ännu skönare om man fått de också haha, jag blev värsta smsbombad innan så där försvann min sovmorgon.
Tur på ett sätt att jag vaknade i tid, nu hinner jag ut och springa lite och sen duscha innan jag ska möta julia vid tolv. Får väl försöka hinna med att äta nåt också. Det känns som jag borde skynda mig om jag ska hinna haha, men vafan alla är vana att jag kommer försent  (a)

trettonde juni

idag för ett år sen gick jag ut nian. Det var verkligen en helt obeskrivlig känsla! typ bara ren jävla lycka, tror seriöst att det var den bästa dagen under alla mina tio år på den skolan. Jag får en klump i magen varje gång jag ser den skolan, det sitter så många äckliga minnen i den! tur att jag typ aldrig håller till i höganäs mer, mer än när jag är hemma och i hallen, och de är liksom inte ens mitt i höganäs, typ utkanten så de gillar vi! jag fattar typ inte varför jag gick kvar där bara? typ ung och dum..

studenten

Jag blev nästan tårögd när min bror sprang ut, han har blivit så stor haha, synd han itne beter sig därefter bara ;) jag fick äran att hålla hans skylt också =) vi drog hem, lite jobbigt tjat från päronen, sen kom gäster. Jag hann träffa nästan alla innan jag drog till annika. haha alltid kul o träffa henne ;)

GRATTIS ALLA STUDENTER!


du måste finnas
du måste
hur kan du då överge mig?

vem vill gå i ettan nu?

inte jag iaf :) känns konstigt på nåt vis, efter sommaren kommer de inte va NV1D jag går i längre, utan NV2D. NV1D låter så mycket bättre på nåt vis, aja vem vill gå i ettan nu?

Igår hade jag en underbar kväll med några från klassen :) och jag är starkare än en kille som kallat mig klen haha! kom hem lite innan tolv, men somnade inte förrän halv två-två, trodde jag skulle dö när klockan ringde imorse. aja nu har jag lov o då kan jag sova länge. fan att sommarloven alltid brukar gå snabbt =( jag vill ha lov för alltid, vill inte att augusti ska ta slut

1

fan imorgon är de skolavslutning :( jag vill inte att tiden ska gå =(

IDag har vi bara avslutning på brandorama, men jag måste åka till skolan ändå för o tömma skåpet. Jag tänkte gjort de igår men då var jag ju hemma som sagt... orkar egentligen inte skolan idag heller men de ska nog gå bra hoppas jag. Jag är aningen trött haha, la mig inte för att sova förrän halv två, sen timme senare vaknade jag/var vaken vet inte riktigt, men iaf av världens krampanfall i magen, jäääävlar i de va ont de gjorde, de fick liksom resten av huset reda på (a) haha. De gick över efter en stund, men jag trodde jag skulle dö. Vi tror de va nån biverkning från hostmedicinen, kan ju va bra o komma ihåg om man inte orkar skolan nån dag ;P


att några ord kan göra så ont.. det är nog bland de värsta jag varit med om

göteborg

Min blogg är så rolig nu för tiden (Y) jag tänkte bjuda på lite bilder från göteborg iaf =)

     

     


det var en underbar helg, och jaa, jag är blek :P

2

ingen skola för mig idag, hade aldrig orkat. måste orka mig dit imorgon o tömma mitt skåp

and the tears come streaming down your face
when you lose something you can't replace

could it be worse?

3

jag skiter i att de snart är lov, jag vill bara att tiden ska spolas tillbaka, denna kvällen borde inte funnits :(

Hela min värld rasade, mitt hjärta gick sönder, allt på bara några sekunder...

4

Dagen kändes ganska onödig, komma till olympiafältet nio o få reda på att vi inte hade behövt vara där förrän tio, gå en runda på fyra kilometer, ha tråkigt fram till tolv när en konsert började, stå och frysa i en timme o kolla på konserten o sen dra hem. Inte nog med att det kändes meningslöst bara det, där fanns ingen som tog närvaron på oss?

Jag kom nyss hem, har träffat emma och kollat twilight =D hahaha nördar (a) borde typ träna på gitarren också, sista gången jag spelar denna terminen. Jag borde typ sova också, fast somnade ganska tidigt igår tror jag, kände mig pigg imorse =) och jag var snäll igårkväll!

new moon


gymnastikdag

Nu är jag typ död, va uppe tidigt imorse för o åka till malmö, började bra med fyra bilar o ingen som visste vägen till hallen haha, men vi kom fram;) o de funkade bra att döma också! asså att de finns en aggymnast med sämre spänning o sämre kroppskontroll än jag har, är lite sorgligt. jag hann iaf hem, käka o andas innan jag skulle ut i hallen o ha avslutning med mina små. Mina gymnaster måste seriöst vilja se mig tjock, nu har jag fått noblesse av både trupp 3 o 5. Jag fick två halsband och body butter av tjejerna i trupp 5 också, herregud säger jag bara, jag måste va en grym ledare;) även om jag inte vill inse de själv. Träning med lina :D behöver inte säga mer seriöst, den va sjukt underbar, som alltid! De blev lite tumbling, lite dans, lite trampolin o lite styrka, mysigt:) Jag höll på att dö av garv på styrkan, dehär med att tänka innan jag snackar är jag sämst på "emma ska jag komma in i dig nu?"

nationaldagen

6 juni idag, om nån nu missat de haha;) dumt att de är på en lördag, en helgdag mindre :( haha dagens ilandproblem. och jag har fler såna! vi fick dålig trampett på uppvisningen, springvåden räckte inte till hela min ansats och de fanns bubblor i luftkudden som vi lekte lite på innan allt började. De va iaf sjukt kul o köra på den :D jag körde flickis-flickis första gången i mitt liv, rondat-flickis snett o va nära att trilla av. Några av mina halvor va jag nära att landa på trampetten, så på uppvisningen när jag skulle köra mitt andra varv kom lina springade o skrek "JENNY JAG SKA HJÄLPA DIG NU!" haha:)
Friståendet blev så jävla fail, musiken hördes knappt, jag knockade mika i balansen för hon stod på fel ställe haha o vi började skratta mitt i allt, men huvudsaken är att ha kul o de hade vi! min gamla fystränare frågade mig om jag vill komma på torsdagar o köra styrka med honom=) sånt tackar man inte nej till liksom.

Jag har världens problem imorgon också, jag tränar gymnaster till 18, eller typ har avslutning med dom så de känns som jag borde va där, men träningen börjar 17 imorgon o vi ska ha lina, jobbigt läge! får se hur jag gör:P haha vill verkligen inte missa en sekund av linas träning =(

Nu borde jag lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon o åka till malmö o döma en tävling:) trevligt!



Ni kan ju typ ignorera mina vrister o kolla på lina o jenny istället, haha dom är värsta beredda på att ta både över o underrotation, aldrig nån som vet hur de blir när jag kör;) kan ju säga att jag ställde den utan problem!

klag

Det känns som jag borde skriva nåt här, mer än vanligt som snurrar i skallen nu. varning för långt inlägg!

Jag prioriterar mig själv väldigt lite och gymnastiken väldigt mycket, idag drog jag ut i hallen för att provdöma ag lite, asså gud va söta barn! jag hade kunnat ge högsta poäng bara för dom är så söta :) (och för dom är HGFare haha!) jag va där i säkert två o en halv timme, älskar de stället väldigt mycket. Vissa kollar konstigt när jag säger typ att jag gillar hur de luktar i hallen, men liksom dom fattar inte;)

Imorgon kommer jag inte kunna sova så länge, ska va i hallen vid tio och träna mina favoriter, tre timmars träning sen hinner jag hem o va hemma i typ mindre än två timmar, sen iväg igen till tivoliparken o förträna lite innan uppvisningen börjar. Efter uppvisningen blir de mys med tjejerna!

På söndag ska jag upp typ vid halv sju, åka iväg till malmö och döma agtävling, skånemästerskap, haha tur att de finns två föreningar i skåne som har agverksamhet;) sen hem snabbt och nästan direkt ut i hallen o ha avslutning med trupp 5, sen träning.

Vem påstår att helger finns för att hinna vila upp sig? den som gör de skulle jag bra gärna vilja ta ett snack med;)

Jag kom på idag att vi förmodligen kommer få hoppa på en dålig trampett på uppvisningen bara för elit drar till ystad o typ garanterat tar med den bra trampetten, kul...

Jag borde egentligen inte klaga, jag valde själv att träna trupp 4 imorgon, valfritt att va med på uppvisningen, jag hade inte behövt åka till malmö o döma, men som sagt jag prioriterar gymnastiken före mig själv.

Jag borde lägga mig tidigt ikväll, får se hur de blir med de. Nästa vecka borde inte få finnas.

torsdag

Skolan idag var helt ok, förutom att mitt huvud höll på att döda mig, till och med en gymnasts mamma sa till mig nu ikväll att jag borde sova mer haha (a)
Brandoramalektionen idag var den roligaste på hela terminen! vi skulle egentligen haft prov men vi lekte istället :) eller aa lekte o lekte men de va kul iaf;) vi fick på gasmask som va förtejpad så man inte såg nånting alls och gick in i en labyrint av burar, sjuuuukt kul :D jag fick först lite panik när jag inte såg nåt men sen var de bara kulkul! jag blev ledsen när jag kom ut ur den haha, jag ville fortsätta krypa omkring där! Efter de gick vi in i ett mörkt rum med bara en liten ficklampa med väldigt dämpad lampa o skulle lägga ett pussel! min grupp va snabbast, iaf av dom som varit innan oss.

Hem snabbt sen ner på kvick och ha avslutning med mina stora gymnaster. en lyckad avslutning, men lite sorgligt på slutet eftersom vissa går vidare till trupp 2 nu. dom va så söta:) jag fick ett halsband o en chokladask och massa kramar av båda gymnaster o föräldrar.

Nu har jag varit duktig och räknat lite fysik! sen att jag skulle gjort dom uppgifterna för nån vecka sen behöver vi inte säga:P usch på mig asså, snart sommarlov, håll ut! fast usch, jag vet vad som väntar innan lovet... bläbläblä

.

Dagen idag har rent ut sagt varit sämst. Bara två bra saker på hela dagen, mina älskade gymnaster (som för en gångs skull var väldigt lugna) och jag fick reda på att vi kommer ha lina på söndag :)

Resten behöver vi inte ta upp här, blä på detta, jag som trodde det var bättre än såhär.

Imorgon har jag sista provet innan sommarlovet, ska bli skönt att få det gjort bara. Nu ska jag nog lägga mig, har varit helt död idag, sovit två gånger sen jag kom från skolan, men drog ändå till hallen, trotsade spränghuvudvärken. Jag borde göra nåt åt min hälsa o livsstil, men känner mig inte riktigt motiverad till de nu.

puss på er ♥

my heart belongs to you

Slapp dag idag, sket i att åka in till skolan för jag hade bara idrott o min hals höll på att döda mig imorse. Jag sov lite extra istället (a) väldigt välbehövt. Va hos frisören idag o fixade håret äntligen, nu slipper jag min fula hårfärg :) fast nu känns håret jättekort, går typ bara en bit under nyckelbenen, men hon frågade om hon skulle ta bara topparna eller allt slitet så jag tyckte de va lika bra att få bort allt slitet. Nu känns mitt hår som värsta kaninungepälsen haha!

Tänkte dissa träningen, bara dra dit o höra va som gäller på lördag men liksom säger bara en sak, gymnastik ;) nu har jag kört halv till tävlingslandning första gången i mitt liv och jag fick upp benet utan problem i den dumma balansen, tror inte de ser vidare smidigt ut men ändå:P vem bryr sig om allt inte är perfekt på en uppvisning liksom? kul o träffa folket igen, idag va de två veckor sen jag tränade och har saknat träningarna o människorna himla massa.

Nu tänkte jag försöka komma i säng, upp tidigt imorgon tjoho. godnatt♥

helgen

sjuuuukt underbar helg, underbart väder och underbara människor, fan att den tog slut så snabbt!

Vi åkte upp till göteborg lördag morgon, de första en sa till mig "är du gymnast?" (hon såg väl förmodligen mitt halsband) jag ba "aa jsälvklart;)" "då måste de va därifrån jag känner igen dig, jag gick när jag va liten men slutade typ när jag va åtta" haha vadå lätt att komma ihåg mig? vi gick inte ens i samma grupp ;)
Vi grod till liseberg direkt när vi kom upp o va där hela kvällen, lovely! så klockrent, precis när en karusell som snurrar börjat snurra sa en (helt gravallvarligt) "de känns som det snurrar" hahaha shit va jag garvade ;)
På kvällen satt vi ute o snackade o sånt, sen va alla tråkiga o ville sova;) men jag stannade uppe med två till, mest för den ena inte fick komma in på sitt rum haha;)han va tvungen o tvätta fötterna om han skulle komma in på rummet o de orkade han inte;) så vi satt uppe o spelade kort o sånt mysigt istället:) vi drog ut och satt på ett berg och kollade när solen gick upp över göteborg, mysmys! när vi gick upp för en backe sa jag utan att tänka "de känns som de lutar" mkt mkt smart kommentar:)
Igår va vi i skärgården på en liten ö och solade o badade, okej jag badade väl inte så mycket;) gick ut till knähöjd typ, sen insåg jag att de va för kallt för min smak så jag la mig och solade (läs: sov) istället. Tur att jag inte brände sönder ryggen och axlarna haha och tur att jag inte avundas dom vackra människor som är födda med pigment.
Jag somnade redan vid tio igår, då kan man snacka om trött haha, men ändå va jag typ död imorse

Kort skoldag idag, lite övningskörning, snart ska jag dra och träna mina favoriter=) värsta flashback kommer de bli, dom barnen med samma ledare som jag tränade dom med innan, trevligt!

Nu ska jag gå och fixa till mig, puss♥

RSS 2.0