-

En liten "dikt" eller vad jag ska säga, som precis ploppade upp i huvudet


Ibland ser jag mig som ful, ibland snygg.
Ibland tjock, ibland smal
Men faktum är, att ingen är precis som jag!


så sant som det kan bli!



Jag pallar för övrigt inte komma på rubriker till varje inlägg, grymt jobbigt!

kan du kullerbytta?

Godmorgon mina sötnosar, sovit gott?
Det har jag iallafall, minst sagt. Det behövdes verkligen, första gången på typ två veckor känner jag mig utvilad istället för halvdöd. Mina fingrar skakar fortfarande, men inte alls lika mycket som igår. Jag vaknade även med världens träningsvärk i armarna och skuldrorna - det gillar vi starkt!
haha glömde nog berätta igår, när vi hade boxningen körde vi först tre slag åt gången, backa, tre slag till osv. I slutet skulle vi helt plötsligt köra 4 slag istället men jag var helt inne i tre slag, tog ner mitsarna efter tre slag och fick slaget på armen istället! hhaha tur så var där en handske mellan min arm och hon som slog annars hade jag nog inte bara skrattat bort det, eller jo föresten det hade jag nog men det hade gjort mer ont! ;)
När vi gick ner till knutan igår - jag, emil, jonne och micha - började vi snacka om hockey, emil ba: jag tror inte det är så vanligt att tjejer gillar hockey. nee men så är jag inte normal heller ;) hhaha sen frågade han om jag inte går på gympa, o fick typ tusen frågor om jag kan köra kullerbytta (?) frivolt, handvolt, flickis, skruv och jag vet inte allt.. blev nästan förvånad över hur mycket de visste om gymnastik ;)

shake your hands

Nu ska jag försöka göra en ansträngning att skriva ett blogginlägg!
Inte världens lättaste eftersom mina händer skakar när jag inte är helt avslappnad ;)

Skolan idag var brabra! bara en "jobbig" lektion!
Det började med drama - sjukt kul ok jag vet att jag har sagt de innan, men det är verkligen roligt!
Kemi - genomgång och göra lite uppgifter i boken
Fysik - hahaha bästa ever! vi lyssnade på hög festmusik, det var så väggarna skakade, och dansade! Fråga mig inte varför hahaha men min matte/fysik lärare är bara såå brabrabra! Fick även reda på slutbetyget i matte a, mvg! så jag är nöjd :)
Jag fick först värsta paniken, jag fick typ 13 g och 5 vg på del 1 och 34 g, 14 vg och 2 "solar (mvgkvalitet) på del två. När min lärare sa att gränsen för mvg var 34/19 ¤¤ fick jag seriöst panik, jag trodde det bara var del 2 han räknade, men tur var så la vi ihop båda reslultaten så jag fick mvg utan tvekan!
Idrotten - här kommer förklaring till mina skakiga händer - boxning! haha shit vad lök jag blev men grymt kul :)

jag är verkligen glad att man kan sudda ut bokstäver och skriva om, annars hade ni inte fattat något av vad jag skrev ;)

tänker på dig, hoppas det löser sig på ett bra sätt, snart!

29/1

Hemma från hockeyn. Finns väl bara en sak att säga, 08or är råare än nyfångad fisk! shit vilket spel dom kör mellanåt!
ja, jag är dålig förlorare. Nej, jag har egentligen inget emot stockholmare.

Skolan idag var brabra! haha jag älskar min mattelärare!

Han gick igenom en sak som verkligen ingen fattade, nån ba "bert ska vi fatta detta?" - nej detta är universitetsmatte!
En annan sak han precis hade gått igenom och ville att en skulle förklara utförligt "jag fattar ingenting, jag är från stockholm!" hahah shit vad jag garvade!

Sen var det tyska, vi fick höra "Vår Fader" uppläst på 700talets tyska språk, snyggt!

Sista lektionen - brandorama! tema trafikolycka, haha vi fick klippa sönder bilar :) och typ frysa ihjäl meeeen ändå :)

På bussen hem träffade jag min gamla tränare, trevligt! Hon kommer nog till träningen på söndag. Hoppas! ♥


skönt med denna dagen, har haft annat att tänka på. Sånt gillar vi..

årets första dopp :)

vem försökte jag lura egentligen? </3

Kom hem för en stund sen, skulle egentligen slutat halv 4 men stack typ halv 3, de gillar vi!
När jag kom till skolan imorse stod där två brandbilar, jag fick reda på av en kompis att brandlarmet tydligen hade gått. Tur jag kom efter det för då slapp jag stå ute och frysa!
Hade bara en vanlig lektion, matte. Min lärare sa att han hade rättat proven, men att vi får reda på resultatet på fredag, tack för den liksom ;)
Sen var det idrott i några timmar! Först jogga några kilometer i nån skog, riktigt skönt faktiskt! Musik i öronen, lugnt och skönt - perfekt för att rensa bort massa tankar! Efter joggningen badade vi - utomhus i havet! helvete vad kallt det var :) Jag var den första tjejen som doppade sig helt tror jag. Riktigt kul att vinterbada!

Nu ska jag snart ut och träna mina gymnaster, tur att där det (bätte jenny?) är varmt i hallen, jag fryser fortfarande!

hope!

Det finns hopp trots allt! (L)


Precis kommit hem från träningen. Den blev väldigt lyckad, jag börjar få till skruvarna (åtminstone halv, men vafan man får ju börja någonstans) och jag är inte rädd för att köra flickis på tumbling längre (ok ut i MDgrop MEN man får börja någonstans ;P)
Jag har även hunnit med en hel del plugg idag, det tackar jag mig själv för! All kemi är gjord, all tyska och jag har börjat på fysiken. Denna dagen har varit bra!

Jag har för övrigt kommit på idag att jag är sjukt nöjd med mitt liv, vill nog inte ändra på något alls - underbar känsla!



ps. jag hatar att vissa tror att gympahallen är en fritidsgård, är den till för att vi ska träna eller leka?

vad hände?

jag vill veta, vf ska de va så svårt att fråga? vi som var så tajta innan...

ju längre jag väntar, destu svårare blir det, vf väntar jag?

konstigt....

Shit vad konstigt detta känns....
Min gamla barndomskompis (som jag har noll kontakt med nu) har en kusin som vi alltid brukade cykla till, varje dag, varje sommarlov, när vi var små. Han bor med sina föräldrar och bror på en jättemysig gård där det fanns hästar när vi var små, plus att vi fick åka cross och traktor hur mycket vi ville, springa på åkrarna och dra upp morötter att käka, gå och plocka blommor, springa och leka i skogen. På vintrarna åkte vi pulka i den jättestora backen bakom gården.
Iallafall, jag reda på precis, att en av de killarna har fått cancer. Jag har varken kontakt med min gamla kompis eller honom längre, men ändå... så mycket som jag har varit där känns det konstigt

måndag

Kort dag idag :) eller aa, kort och kort men en lektion blev inställd så vi fick sluta 13.50 istället för 15.30. Den tackar vi för :) Drama idag, kul! för er som inte har valt estetiskt val än, rekomenderar jag verkligen drama sjukt kul! Vi körde hela havet stormar, men istället för att personer åkte ut, försvann stolar istället. Vi fixade faktiskt 13 personer på två stolar! Verkligen bästa starten på veckan, när man är sådära lagom trött :)
Verkligen skönt med kortis idag eftersom jag  fortfarande är död efter kursen. Kortis imorgon också - 08.30-09.50 hey, vem sa att gymnasiet skulle vara tufft?
Nu tänkte jag faktiskt vara duktig och plugga lite. Förhoppningsvis somnar jag inte idag, som jag gjorde igår. Känns som jag kommer lyckas mindre bra med det ;)


På onsdag kommer vi nog få reda på kursbetyget i matte A, hoppas!

hemma!

Nu är jag äntligen hemma, denna helgen har verkligen stavats gymnastik!
Jag gick upp typ innan 7 igår för att duscha, sen blev jag hämtad av emma lite innan 8. Vi körde och hämtade beri och matea och körde till lingvallen. Vi fick dela rum med tre stycken vuxna, en av dem kommer faktiskt från höganäs, men bor uppe i stockholm nu så vi hade en hel del att snacka med henne om :) riktigt trevligt!
Kursen klarade jag, som tur är! hahaha jag fick typ panik när jag fick mitt papper men jag hade bara 1 fel på varje del, och man fick ha 3 fel/del så det känns bra
Alla demogymnaster var så söta, jag totalt smälte när små typ sjuåringar kom och körde perfekta överslag :)
När vi skulle hem stack vi till hallen en sista gång, för att lämna rumsnyckeln. Gissa vem vi ser där med sin lilla dotter, om inte Kenny Jönsson! (för er obildade personer, så är han en av världens bästa hockey backar, spelar i rögle!)
När jag kom hem från kursen hade jag typ tjugo minuter på mig tills jag skulle träna gymnaster, egentligen har jag träning nu men jag så till min tränare:
Jenny, jag okrar verkligen inte träna idag, jag var på trampettkurs hela helgen!
J: okej, vi ses på tisdag! :)

Jag bara älskar jenny, så sjukt bra är hon!


Jag fick en kalender för 2009, med massa gymnastikbilder :) en av bilderna är från min gympahall. coolt!


helgens citat:
Jag och emma hade varit på ica och köpt glass, inte vanlig pinnglass utan sån man äter i skål ;) när vi gick tillbaka till lingvallen:
S: vi får gå in i matsalen och ta skedar!
E: ja det kan vi göra...
S: är där inte öppet får vi suga av den.
E: jaa *helt eftertänksamt*

några sekunder senare:

E: sofie va sa du? :o

hahahaha! snacka innan tänka är jag väldigt bra på ibland!

absolut sista nu ;)

Det här med att släppa bloggen är verkligen inte min grej!

Måste bara säga att jag vaknade av världens mysigaste låt idag :)



sista inlägget!

Antagligen sista inlägget för min del innan söndag, sorgligt! hahahaha eller inte ;)

Nu har jag börjat lägga fram vad jag ska ha med mig, starkt jobbat liksom? :P
Det värsta är att packa upp brukar mot alla odds gå ännu sämre, väckan står mitt på golvet öppen, i typ en veckan innan jag inser att jag faktiskt behöver sakerna där i. Kanske tur jag inte brukar åka på semester trots allt!


Ni får ha en bra helg utan mina inlägg (tror faktiskt det kommer ordna sig!) Messa mig så blir jag glad :) Inte för jag tror att så många som läser här har mitt nummer meeeen ändå :)

puss på er, ni betyder!♥

måste packa....

Jag är nog seriöst den sämsta jag vet på att packa. Jag tänkte vara hemma hela dagen idag för att hjälpa till att ta hand om katten (som vi måste vakta 24/7 nu eftersom hon tar av sig slicketratten själv) och packa. Packandet har jag inte ens börjat med, inte lagt fram grejer eller någonting alls. Varför slutar det alltid med att jag packar på morgonen, precis innan jag ska iväg? ;)


Min pappa skrämde mig som fan innan när vi käkade.
 - du vet att ica i skälderviken har stängt va?
 - NEEJ!! du skojar va? :o *panik*
 - nej, läs tidningen ibland, så hänger du med.
 - MEEN, varför har dom stängt?!?
 - småaffärer tjänar inget på att ha öppet, det är för dyrt att handla där. Du har väl hört om den i jonstorp?
 - jaaa men.... alla som är på läger går ju och handlar där!
 - och det tror du dom kan försörja sig på?
 - JA!!! men shit, då måste jag ju iväg och köpa godis!!
 - Nej jag skojade bara, de har inte stängt :) (helt nöjd med sig själv)


Jag fattar inte hur jag kan vara släkt med min familj, måste typ va adopterad eller nåt ;)



update, en timme sen jag skrev det där uppe, tro fan att jag itne har tagit fram en väska än bara. jag bara älskar mig själv!

sakna!

Jag satt precis och läste en massa dikter på datorn, några som folk har skickat och några som jag har skrivit själv. Jag insåg precis hur mycket jag saknar att skriva dikter, helt sjukt egentligen. Typ alla jag känner tycker det är drygt och tråkigt att skriva dikter, som i åttan när vi fick i uppgift att skriva en sonett (en dikt som följer några mönster). Alla slog huvudet i väggen för att komma på något medans jag började skissa upp på min dikt, räkna stavelser, komma på rimord o.s.v. Det var nog en av de roligaste uppgifterna jag fick på svenskan i högstadiet.
När den dikten var klar fick jag läsa upp den högt på öppet hus, tillsammans med några andra tjejer i min dåvarande klass. Riktigt lyckad kväll blev det!
Som sagt, saknar det riktigt mycket men just nu har jag tyvärr varken motivation, tid eller inspiration för att skriva en.


Nu tänkte jag faktiskt plugga (på en fredag!) så slipper jag ha exakt allt plugg till söndag kväll!

puss på er sötnosar!

helg!

Dåligt med uppdatering här - i know!
Igår hann jag inte mycket mer än hem från skolan, käka och sen ut i gympahallen mellan typ 16.30-20.00, kanske lite över. Först träna gymnaster, där jag fick både en glad och en mindre glad överaskning. Den glada är att barnen verkar ha saknat mig, för direkt när jag kom dit och sa typ: Hje tjejer jag ska träna er idag! fick jag responsen: =D ska du? härligt o va ledare ibland!
Den mindre roliga är att min gamla tränare tydligen har hand om den gruppen, truppen nu. En liten fråga bara; hur fan kan hon få hålla i en trupp igen? Jaja kan ju hoppas att hon är bättre nu än .
Efter gymnasterna hade slutat väntade jag i min ensamhet (tack för att mobiler finns!) på att mötet skulle börja. Mötet var ganska drygt, men jag överlevde tack vare er ♥

Idag har jag haft slutprov i matte A, måste ju säga att som ajg minns det var nians nationellt svårare än det jag hade idag. MVG hade suttit fint på detta!
Jag är hyffsat säker på att jag klarade provet bra, bara en uppgift jag är osäker på om jag fick upp i MVG kvalitet men vafan, inte lönt att tänka på nu, finns inget jag kan ändra nu ändå så! =)


Måste bara säga, vet inte hur mycket uppdatering här kommer bli nu denna helgen. Jag kommer åka iväg imorgonbitti och komma hem söndag eftermiddag men kanske skriver till inlägg till ikväll. Puss på er!

drömdottern!

hahaha jag kom på precis att jag måste vara värsta drömbarnet.
När jag började snacka om att åka till stockholm och se coldplay med en kompis sa jag typ:
Jag drar till stockholm i sommar med emma
päronen: ok! vad ska ni göra där? :)

haha dom vet att säger dom emot, kommer jag käfta tills jag får som jag vill, om jag ändå inte får åker jag ändå.

medans det lät såhär för min kompis typ:
mamma (a) får jag åka till stockholm i sommar med sofie?
ALDRIG I LIVET!
vf inte?
där händer för mycket!

liksom okej? vadå överbeskyddande mamma? Tycker fan synd om henne, seriöst! Fast det löste sig ändå, som tur är!
ofta det inte händer saker i höganäs liksom xD


Måste tillägga: Jag röker inte, håller relativit bra ordning på mitt rum, sköter skolan, super aldrig så jag spyr!

så aa, dom måste lita på mig helt enkelt :)

plutt :(

åh jag tycker så synd om min tussebebis :( kom hem från gymnastiken och blev mött av en katt i tratt (HAHAH de rimmar!) men ändååå, hon har typ varit i sagsmål och har värsta fetesåret på vänster bak så det blev veterinären, några stygn och en slicketratt för hennes del, nu ligger hon i köket helt utslagen. plutte!


Gymnastiken var bra, alla barnen vi tog upp är värda att vara i vår trupp, kul!

gymnastiken (L)

Första vanliga träningen på hur länge som helst känns det som, och idag var den lika - om inte mer - underbar som vanligt!
Springa i tio minuter
gå på händer; fram, bak och på båda sidorna en längd var
tumbling ut i md-gropen - rondat flickis (varav en blev skitbra, några blev hyffsade och ganska många blev totalt misslyckade. Med andra ord - jag i ett nötskal!)
hahaha kommer ihåg en träning när vi körde förträning till tzuka (ganska längesen) vi körde häst till upphöjt och skulle köra rondat över till mage - jag landade på ryggen på något konstigt vis och inte med fötterna mot hästen som man ska utan jag typ skruvade rondaten. Min tränare började asgarva och en i min grupp som stod där suckade och sa: sofie i ett nötskal!
Trampett till matta i fluffgropen - jag körde lite spagat istället, trampett är inte min favorit+att ryggen började göra ont
Trampolin en liten stund sen styrka i 55 minuter. Gissa vem som kommer vara död imorgon!


Fick reda på att vi ska ha läger v. 9 också, lycka!

panik imorse

Kan det bli mer likt mig?
Igår ställde jag klockan på halv 7 för att jag skulle komma i tid till bussen, som går 07.46 från min hållplats.
Imorse vaknade jag av att min pappa öppnade dörren och frågade "skulle du inte upp halv 7?" varpå jag svarade "jo, vad är klockan?", "snart halv 8"

OMGOMGOMG panik eller vad?

Varför vaknade jag inte av min klocka? Det har hänt innan när jag har ställt klocka att jag har stängt den i sömnen och sovit vidare. Det hände bland annat när jag skulle ha nationellt prov i svenska i nian, så jag fick göra det provet själv några veckor senare. Men så var inte fallet denna gången, jag hade stället klockan på 07.30 istället för 06.30.


Hur är det med klockan, sofie andersson?

dagens händelse!

HAHHAHA dagens händelse blir lätt när vi spelade curling på idrotten!

En kille i min klass höll på att sopa framför stenen, snubblar till och gör världens vurpa!
Inte nog med att han trillade rakt ner på ryggen, så kom stenen och körde på honom också!

Ni anar inte hur mycket jag garvade åt det! xD

any other world

Åh vad kul!
Jag såg precis på idrottsschemat att vi ska ha curling imorgon!

Jättebra verkligen!

Dels för att det är kul och dels för att jag slipper packa ner gympakläder till imorgon - yes jag är lat!

Nästa tisdag har jag ingen idrott, den blev inställd!

Nästan ännu bättre!

Dels för att jag slutar tidigt, redan 09.50, och dels för att jag slipper packa ner gympakläder.

Hahaha jag tycker faktiskt det är grymt tråkigt att packa ner gympakläder, mycket bättre när jag tränar på kvällen, då kan man byta om hemma och slipper dra med massa kläder ;)



Dagens låt är lätt denna:





uppdate: nu har jag varit duktig flicka och gjort klart tyskan. skönt att få den ur världen =)

loving you

Idag var det första långa måndagen sen nian, usch!
Förra terminen var det hur chill som helst på måndagar, 10.15-15.30, sovmorgon tackar man inte nej till! nu går jag från 08.30-15.30. Första lektionen var kul iallafall! Estetisk verksamhet - DRAMA :D En i min klass var sååå rolig när vi gick dit, noot!

Han har inte släppt personen jag strulade med på räddningsfesten än, jag kallar honom för x

Han: ska du och x spela romeo och julia?
Jag: neej det ska vi inte, släpp det nu för helvete!
Jag går för att slå honom men det var ju inte lite halt så jag gör nästan en vurpa istället (y)

På biologin frågade han mig om jag var kär i någon i klassen, minns inte vem han sa, jag ba: absolut! jag är kär i alla killar i klassen.
Han: JENNY! (min lärare)
J: aa?
han: vet du vad sofie är?
J: nej?
han: hon är kär i alla killar i klassen!
J: nu beter du dig som min fyraåring!

HAHAHA diss :) älskar verkligen jenny, grym lärare!


Nu har jag spelat igenom min gitarrläxa ett x antal gånger, så jag hoppas jag kommer ihåg den tillräckligt för att kunna spela den sen (a)


Denna dagen har för övrigt varit sämsta ever! ipoden dog i bussen påväg till stan, så jag har säkert åkt buss i 45-50 minuter idag utan musik, hemskt!
Jag mejlade lingvallen igår, för jag har inte fått mitt kursmaterial. Människorna där missförstod och skickade ut något jag inte har minsta lilla glädje av.
Jag testade ringa dit, ingen svarade.
Jag var hur irriterad som helst när jag kom hem, tjoho!

MEN bästa med idag, jag hittade mina älskade vantar som jag trodde jag hade glömt på bussen, i mitt skåp i skolan (L)

my heart will go on

Jag blev klar med biologin, tyskan har jag inte ens börjat på och när jag tog upp för att klinka lite på gitarrläxan kom jag på andra tankar, blev helt okoncentrerad och spelade en lätt låt istället; my heart will go on. Jag blir alltid grymt sugen på att se titanic när jag hör den låten så nu ska jag lägga mig kolla på film och förhoppningsvis bli trött innan filmen är slut.
Tveksamt!

Puss och godnatt♥

två ord.

fuck detta

:'/

Underbart :)

Min iPod dog för några dagar sen, jag överlevde bussen till och från skolan tack vare sms, och att jag hade bäst timing med emma, sara och vevve. Annars vet jag seriöst inte hur jag skulle överlevt!
Jag kom på idag att jag har en gammal dålig ful mp3 med bara 1 gb minne, men som är bättre än ingenting alls, så jag förberedde den för att kopplas i och tänkte, jag kan ju testa starta iPoden en sista gång. Jag kopplade i den i datorn och den gick i gång som vanligt, precis som att den aldrig har varit död. Jag tänkte att det måste vara batteriet men när jag drog ut sladden var batteriet långt ifrån tomt. Konstigt... jaja jag blev lycklig iallafall!

glädje :)

Åh vad glad jag blev precis! Barnet jag snackade om i något tidigare inlägg, som var osäker på om hon ville börja i trupp 5 vill göra det! Hennes mamma ringde mig nyss, mitt i alla biologiska termer, och sa att hon jättegärna ville prova på i min och pellas grupp =) lycka!

plugg

Varför skjuter jag alltid upp allt plugg till sista sekund? Nu har jag jättemycket biologiarbete att göra; förklara 37 termer (ok jag har redan förklarat sex st!) plus en "tänka själv" fråga att besvara. suck* jag har liksom bara vetat detta sen i måndags!
Inte nog med det, jag har några tyskafrågor att förklara till på tisdag, kursprov i matte A någon gång nästa vecka och gitarrläxa jag inte har tränat på till imorgon. tjoho pluggdag! love it...

dagens händelse!

hahaha dagens händelse är ju lätt när jag käkade tårta innan!

Jag ställde min tårta på "rätt" håll, sen trillade den
Jag: åhhh nu blir jag inte gift!
Emma: något otydligt jag inte hör
Jag: vaaa?
Emma: inte med mig.
Jag: HAHAHA jag tyckte du sa, gift dig med mig
Emma: Det får du inte även om den står upp!
Jag: *tittar skräckslaget*
Emma: Tårtan alltså!

HAHAHAHA

lördag!

jag har inte hunnit uppdatera här idag, har haft fullt upp exakt hela tiden, från jag vaknade till för typ en halvtimme sen!
Jag vaknade vid tio, gick upp och duschade och fixade till mig, cyklade genom halva höganäs, sen till kulla och träffade både trevligt folk och idioter, så det är som det ska i denna lilla hålan! Några av de första orden jag hörde när jag kom in på kulla var: vafan gör hon här? :o Det roliga med det, är att det är en av fjortiarna som "dansar" i gympahallen som sa det. Då kan man ju undra vad hon gör i "min" gympahall, om jag inte får vara på hennes skola? såå sjukt patetiskt, att jag inte ens orkade käfta emot. Har bättre saker att lägga min energi på! :)
Efter kulla cyklade jag med annika en bit, och körde hem till min kusin. Hade tänkt hälsa på där och leka med barnen ett tag men de stackars pluttarna hade hög feber och var förkylda!
Jag och en kompis stack och fikade istället, funkar också! haha sen stack jag hem och käkade middag, haha inte direkt efter men aa ;) Efter det kom hon hem till mig, vi kollade kvarteret skatan, körslaget, låg och snackade och la över låtar på mobil :)
Mkt trevlig dag!

nya barn!

Helt perfekt idag på gympan! Jag och pella hittade först bara två gymnaster i den första 4-5årsgruppen, och vi har nog 12-13 st sen innan i vår förberedelsetrupp så det behövs ju fler. I andra gruppen hittade vi faktiskt 5 stycken, så om alla föräldrar och barn godkänner längre och hårdare träningar lyckades vi få 7 st idag! inte illa pinkat. Vi kommer få upp en till från en annan grupp också, så nu har vi förhoppningsvis en full trupp som vi kan satsa på! åh vad kul det ska bli, ser verkligen fram emot nästa träning med trupp 5! 8 nya gymnaster - julia, ada, tilda, matilda, isa, tuva, lowa och alice!
Jag fick även reda på att jag kanske ska ta trupp 3 en gång i veckan - kul! Alltid kul med gymnaster som kan lite mer, samtidigt som det är kul att köra grunder med små. Plus att trupp 3 tävlar - stort plus! hoppas verkligen jag får ha hand om dem en gång i veckan också.


Jag gillar verkligen inte överbeskyddande föräldrar. Vi hittade en tjej idag som är helt perfekt till truppsatsning, samma ålder som alla barn vi har och samma - om inte lite bättre - förutsättningar för att faktiskt bli något. MEN hennes mamma var allt annat än positiv till förslaget. " jaa men hon är ju så liten..."  joo men det är ju liksom då man ska börja satsa på barnen om det ska gå vägen! visst hon är bara 4 år, men fyller faktiskt 5 till sommaren och det är precis den åldern som är perfekt till vår trupp så aa, hoppas hennes mamma ångrar sig, annars tycker jag synd om barnet.

tavlan (L)

För alla er som spänt har väntat på att jag ska visa min tavla, dream on, sofie! så kommer den här!





tusen gånger snyggare i verkligheten, men fin på bild också =)

fredag

ingen pära i päreträet här inte!
hahaha jag älskar överdriven skånska, låter sååå roligt!

Jag var på vårdcentralen när jag kom från skolan, och förvånandsvärt nog fick jag tid direkt när jag snackade med hon i kassan, what? när har det hänt senast liksom?
Hon stod och tryckte väldigt mycket och länge på knutan, att jag inte skrek är ett mirakel!  Hon trodde iallafall inte att det var något farligt, men eftersom jag har haft den i 6 veckor och den inte blir mindre direkt så fick jag tid hos läkare den 27/1, så de kmr väl fixa sig :) grejen är att efter jag hade varit på vårdcentralen hittade jag en till knuta, en bit från den andra. jag bara älskar mitt liv! hahaha ;)

Nu håller min pappa på att skruva upp tavellisten, sen kommer tavlan upp! =)


snart ska jag och pella ut i gympahallen och kolla efter gymnaster till trupp 5, ska bli kul! hoppas vi hittar många, för nu är dom bara typ 13 st, hur bra trupp blir det av 13 barn liksom? plus att hälften kommer sluta och börja på ridning/fotboll/nån annan "meningslös" sport innan de fyllt tio

tur eller vad... suck*

YES, min vanliga älskade tur blir bara bättre och bättre! nu ska vi helt plötsligt inte ha matte heller så morgondagen börjar kännas meningsfull. åka i typ 40 minuter för att ha typ 30 minuters redovisning, på en bok jag inte kommer ihåg mkt av. När den är klar runt 09.15 har jag håla till 14.10. vadå att jag kommer sticka hem. Kan ju hoppas på att få tid till vårdcentralen, har typ fått en knuta mitt uppe i päran* som blir större och gör mer ont för varje dag. Min kropp är alltid så frisk och sund <3



* annika tyckte det behövdes en översättning på päran, vilket jag trodde alla fattade.. men aa det är huvudet ;)

min vanliga tur...

Jag har alltid maximal otur. Jag måste vara på skolan 8.45 på fredag, för att redovisa en bok jag läste ut förra året. efter jag har gjort det, tar säkert inte mer än en halvtimme har jag håla hur länge som helst, till 11.45. Alla i klassen som inte redovisar då börjar 11.45=låååång sovmorgon. Ibland älskar jag skolan mer än nåt annat.... aja vi brukar fixa hålor så bra så, med att spela kort, hahah president rövhål. vissa har mer liv än andra!

vi kmr dö

jag måste bara berätta hur grymt bra humör jag har på morgonen, typ not ;)

ingen skola idag så jag var inställd på att sova länge. men icke sa nicke. Jag väcktes 07.20 av att emma svarade på ett sms som jag hade skickat kvällen innan, där stod;
Omg vi kommer dö
haha:)

Jag hann tänka typ: ja en av oss iallafall, sen slocknade jag igen ;)

om någon undrar, så ska vi inte dö på riktigt. Vi kommer bara ha en jättesträng handledare på trampettkursen ;)

<3

HAHAHA min pappa såg nyss att jag är med i lokaltidningen. dom kunde ju förstås fångat en bättre bild än när jag är uppochner, eller aa, stå på händer som det också kallas ;)




här kan ni se hela artikeln: http://hoganas.lokaltidningen.se/article/20090114/ARTIKLER/436313091/1103

naddamad

då har jag fått i mig min naddamad, två koka ägg och mackor. riktigt gott :)
nu kan jag sova mätt och belåten, ikväll igen.

lyckligt lottade vi är egentligen, behöver inte gå hungriga, eller slita röven av oss för att få mat för dagen. vi borde gnälla mindre på massa småsaker, och vara mer nöjda. kommer ur rätt käft...

för er, ickeskåningar, som inte vet vad naddamad betyder, så är de nattmat ;)

tisdag.

Fick reda på idag att jag inte behöver dra till skolan imorgon - skönt! matte A är jag redan klar med, och vi ska typ bara ha matte imorgon så där är några stycken som inte behöver gå dit.
Det är bara ikväll, imorgon (ledig=sova länge=dagen kmr gå snabbt) och tordag (skola till halv 4, sen hockey=snabbt) sen är det fredag och jag får min tavla! hoppas den är finfin :)

min tavla (L)

min gymnast tavla är äntligen färdig :) fick reda på det i eftermiddags!
Fast jag kommer typ inte få den förren på fredag, vadå längta liksom? åhh jag vill bara ha den nu!


gött att jag inte har så mkt plugg denna veckan. älskar mjukstarter ( om man inte räknar med labbrapporten jag satt med hela eftermiddagen igår)

puss

dagens händelse!

hahaha jag måste bara berätta! idag åkte jag buss hem med sara, tack för räddningen, min iPod dog!

Hon kan verkligen inte blinka med bara ena ögat, diskret utan måste använda munnen och allt för att lyckas, så kom vi in på hur hon flötrar när hon går ut (känn ironin i vårt samtal)

Jag sitter och blinkade diskret med ena ögat, bussen stannar och en gubbe börjar gå mot dörren. Sara skulle också blinka med ena ögat och hon och gubben råkar få ögonkontakt precis när hon blinkade.

HAHAHAHA shit vad jag garvade xD han trodde typ att hon flörtade med honom!

just my luck

asså vafan, den labrapporten jag har suttit med exakt hela dagen blev skrivskyddad på nån höger så den gick inte att spara, great! jag har alltid sån tur, förstår om ni är avis!

vecka 4 - jaaaa taack (L)

Kan inte typ hela vecka 3 bara försvinna?
Det händer typ bara en bra sak nästa vecka, min pappa ska snacka med han som målar min tavla. Hoppas den är färdig! hah jag är seriöst sämst på att vänta på saker och ha tålamod!
Hoppas jag kan träffa sara i helgen också, saknar den människan!
Jag och pella ska nog gå ut i 4-5årsgruppen och kolla på gymnaster till trupp 5

okej det händer några roliga saker, men ingen träning på hela veckan! det känns seriöst tomt redan nu, fast jag spenderade x antal timmar i gympahallen den 3, 4, 5, 6, 7, 9 och 10 januari. Jag tror jag ska bosätta mig där! Jag blev helt depp nu, för att jag inte ska så mkt som sätta min fot där förren på (förhoppningsvis) fredag. Jag kommer inte klara mig...

Vecka 4 kommer bli en bra vecka :)
Jag ska börja träna
Trupp 5 kör igång igen
Jag ska på trampettkurs på lingvallen - hade kunnat vara bättre om det inte vore för 4 personer, men jag tänker ändå inte umgås med dem


Jag fick reda på idag att en tjej i trupp 4 (som jag hade i trupp 5) har en mormor som tjatar på styrelsen att jag ska ta dom barnen igen. Shit alltså så bra är jag väl inte? ;S jag är ju bara mig själv, haha! jaja jag har inget emot att ta barnen igen. Får väl se vad mötet leder till, som ska va med barnens gamla ledare, nya ledare och några i styrelsen. Bra ska det bli i alla fall. Annars vet jag en som blir arg, och hon börjar på S!

pluggisch

Asså min labrapport vill typ inte skriva klart sig själv, jag har ju skrivit alla punkter utom två, då kan den väl offra sig och skriva det sista?


jo men jag ser fram emot en ny termin i skolan (Y)

skolarbete på helg - nej tack!

Håller på att skriva en labrapport till biologin just nu, så sjukt tråkigt! men den ska vara inne imorgon så jag känner mig tvungen *suck*
Det är nästan omänskligt att vara tvungen att sitta vid datorn och koncentrera sig på skolarbete, på en helg dessutom...

my heart belongs to u

som vanligt var tidningen framme och skrev om julshowen, läs om det här!

http://hd.se/hoganas/2009/01/11/fullsatt-paa-spaenstig-julshow/

svaren.

Där var tydligen inte många som undrade något om mig, skönt! haha jag trodde där skulle komma om ett ämne som jag hatar att snacka om, men nu slipper jag! pustar ut*

det var bara annika som var på g med frågor. unik är den tjejen, på många vis ;)

Tänker du spela full på öppningscenen på showen eller inte??

neej jag spelade inte full, räcker med att jag gick med nyårshatt på sned och ett champangeglas!


hur gick showen idag? Blev det nått vinglande i öppningsscenen?

hahaha, sorry! inget vinglande ;)


har du någon som helst tanke på vad du skulle vilja göra efter studenten?

hmm, jag har faktiskt funderat lite..som det ser ut nu så tänker jag vara ledig i ett år, kanske resa, jobba, vara au pair - komma bort från allt plugg iallafall! När jag ska komma igång med skolan igen vill jag bli något inom vården tror jag. Helst läkare men jag kommer inte få mvg i allt så det är bara att glömma redan nu!

it's over!

Nu är alla showerna över, äntligen! Jag var i gympahallen mellan 12-20, skulle egentilgen varit där kl 11 men så satt jag i soffan med turban på huvudet ;)
Jobbig dag minst sagt, jag är glad att mina gymnaster åkte hem en sväng mellan showerna annars hade jag nog fått ett mindre utbrott! Vissa var verkligen jobbiga, de hängde seriöst i mina armar, på benen, ville att jag skulle bära dem, passa dem på handstående, sitta i knä. Allt det med en lagom trött Sofie blir ingen glad kombination ;)
En av mina barn skulle köra bakåtbrygga, givetvis kom hon inte helt runt sista showen när det filmades.. stackare :(
Annars gick båda showerna galant! För min del iallfall. Inga fall eller någonting, nu längtar jag bara till filmen kommer!
Gött att Beri ställde sin halv in när de filmade :)

Alla ledare fick världens finaste tröja! en vit tjocktröja med vår logga på bröstet, och på ryggen står där: LEDARE Höganäs Gymnastik Förening, jättemysig tröja i perfekt storlek. Den kommer bli mitt nya hem =)

Jag älskar gymnastik - det är verkligen livet!

bläää

usch mår inte alls bra nu, ont i halsen och mår illa :( hoppas skiten går över till imorgon, annars kan jag ju se fram emot att få skit i en gympahall i 10 timmar..


showen idag gick asbra! haha jag var seriöst mer nervös när mina gymnaster skulle köra, än när jag skulle in själv (a) bara två shower kvar nu, båda imorgon, en kl 13 och en 17, håll tummarna! Jag fick ett fall på trampett men aa, finns inget att göra åt saken nu liksom :)

we're all in this together

Strax ut i gympahallen, premiärshowen börjar kl. 18.00 :)
Min tolfte julshow, egentligen min trettonde men jag var inte med på min första!
De två senaste har jag inte gympat själv i, första för att jag skadade knäet så jag inte kunde gå på en vecka, på genrepet och andra för jag inte gick på gymnastik just då, men ledare var jag :)
Årets tema - high school musical, så kul att se småbarn bli sminkade och glittersprayade så de känner sig extra fina, jag kommer ju ihåg hur speciell varje julshow var när jag var liten.
jaja slutpladdrat på mig nu, packa väska och ut i gympahallen! håll tummarna för att det ska gå bra!



glöm inte min frågastund, er chans att fråga ut mig. ;)

Frågestund!

Det ordet låter så mysigt, typ som lässtunden när man var liten :) jaja det hör inte till detta...

Jag tänkte hålla en frågestund som jag avslutar på lördagkväll, så fråga på vad ni vill - om ni vill ;) - så ska jag försöka svara så ärligt jag bara kan.

första dagen

Första dagen i skolan idag. Ganska chill, började kvart över tio och slutade runt halv två tror jag. På tyskan såg vi bara på en film, tysktalande med engelsk textning mm tack för den (Y) Sen hade min grupp på brandorama bara betygssamtal. Jag var nog tredje personen som fick snacka så jag kom därifrån ganska snabbt, kom på att jag hade glömt några böcker i skolan så jag fick åka segetvåan till knutan och sen ta trean upp, haha lat eller vad? (a) Som tur var hade inte micha hunnit med en tidigare buss så jag hade någon att snacka med på tvåan iallafall. När jag kollade ut genom fönstret på skolan såg jag trean stå där, snabb som man är sprang jag ut och hann med att ta den. Väl nere på knutan stod 220an och väntade på mig. Hahhaha jag älskar att ha tur med bussar :)

Jag har fått reda på att jag inte börjar förren typ kvart i tolv imorgon, anna är sjuk och älsklings sia har slutat (glädje!) har bara matte imorgon, sen hem och ut i älskade gympahallen. Premiären på årets julshow, wish me luck!

Min mamma hade snackat med ledaransvarig i gympahallen, och hon hade sagt till min mamma att en förälder hade kommit och sagt att jag var så himla bra ledare, jag bara älskar att höra såna ord :)

im proud!

Nu är jag nästan stolt över mig själv, idag på träningen bestämde jag mig för att inte köra tumbling på showen. Det är det nog inte värt tror jag, att göra ryggen sämre. Jag vet ju vad jag kan köra, så varför måste publiken också veta det liksom? ;) hahaha nää, så ego är jag inte men jag vill helst kunna röra ryggen "normalt", nu kan jag typ inte svanka alls mycket, krum går som tur är.


Skola imorgon, vilket betyder:
  • lägga mig tidigt

  • upp tidigt

  • få tillbaka tyskaprov

  • trött som fan när jag kommer hem
jo men jag älskar skolan (L)

onsdag

Jag gick upp tidigt imorse och ringde vårdcentralen, angående min rygg. Hon jag snackade med sa att jag skulle ringa till sjukgymnast istället för de gör bättre bedömning på ryggen, så jag testade ringa dit men efter 3 samtal - som alla tutade upptaget - gav jag upp och gick och la mig igen och vakade strax efter 12.

Nu ska jag strax ut i gympahallen och först träna trupp 4 och 5 sen träna själv. Jag kan verkligen inte bestämma mig, köra och få ont eller skita i det och inte ha lika ont? svårt...

Skola imorgon, shit vad motiverad jag är (Y)

genrepet

Idag var jag i gympahallen mellan 11.30-17.30, no life :) haha nää det var trevligt faktiskt! Jag snackade med några som jag inte har snackat med på väldigt länge, fick ihop ett bra avslut till trupp 5 och stressade runt som vanligt! Så klockrent, dansgruppen körde precis innan trupp 4+5, typ ingen applåderade åt dansgruppen, när mina gymnaster var inne sen började alla klappa i takt och jublade efteråt, underbar känsla, även om det itne vad jag som gjorde något :)
Genrepet flöt på mycket smidigare än det brukar, så jag kom ändå hem relativt snabbt. Hade det varit ett normalt höganäs gymnastik förening genrep hade jag nog itne varit hemma än på några timmar ;)

Detta kommer bli min 12e julshow om jag inte har räknat fel någonstans. Det skulle egentligen varit min 13e men den första var jag inte med på, för jag var jätteblyg när jag var liten och min mamma fick inte följa med in på golvet! ;)

Godnatt!

Nu ska jag nog faktiskt lägga mig, upp tidigt imorgon också - genrepet börjar 14.00, men någon har kommit på att alla ledare ska va där ute vid halv 12, sen har jag verkligen ingen aning hur länge jag måste vara där, skulle inte bli förvånad om det blir till runt halv 5 kanske. Varför känns det ibland som jag inte har något liv alls? ;)


sov gott allihop♥


hahaha tryckte totalt fel, men kom på en sak, trycker man Ctrl + 1 blir texten stor ;)


vår idol!

Kom nyss hem från hockeyn :) ingen dålig match asså!
Rögle ledde både spelmässigt och målmässigt i stort sätt hela matchen, fast att man lätt hade kunnat ge domarna vars en klubba och hv tröja. Klockrent, när rögle ledde med 4-1 började hela klacken sjunga: Ante vår idol, Ante vår idol, släpper in en massa mål, ante vår idol! haha det är HV71 målvakt, andreas andersson, som spelade i rögle innan!
rögle vann iallafall med 6-5, sista målet gjorde de när det var lite mer än en minut kvar :)

tanken som räknas?

Jag somnade inte förren typ vid 4 inatt, upp nio - ingen hit. Men jag tänkte faktiskt lägga mig vid 10 på kvällen och det är ju tanken som räknas, right?
Det var bara att masa sig upp när klockan ringde, springa runt och leta efter kläder (som jag faktiskt hade tänkt lägga fram kvällen innan, och det är ju fortfarande tanken som räknas!) Trycka i min frulle och ge mig ut i gympahallen.  Jag tänkte cykla ut där idag, men min cykel låg i högsta växel och gick inte att växla ner, men efter att halvsprungit till gympan kom jag i tid. Julshowsträning först med trupp 5 och sen med 6-7. 4 timmar senare och aningens tröttare stack jag hem.
Idag fick jag reda på två saker.
1. Trupp 4 har tydligen inte tränat alls på ljushopp denna terminen, inte x-hopp, grenhopp, grupperat ljushopp eller något liknande, bara frivolter som de inte ens kan köra bra. Barnen har verkligen kapaciteten, men tränaren lär ut helt konsigt. Sen när en annan ledare kom och började ifrågasätta allt skyllde hon på barnen "Jag har tjatat varje träning på de" Ja men se till att göra något åt saken då, liksom... åhh vad jag blir trött på att barnen förstörs. Dessutom lärde jag dem en dans, som jag inte kunde alls, så de körde samtidigt.
2. Föräldrarna till barnen i den gruppen har sagt att jag är en supertränare och att de saknar mig. Kul o höra :)

mirakel sökes...

asså jag har världens (i-lands) problem just nu.
Min rygg lär inte vara bra till showen på fredag och lördag, och ännu mindre bra till genrepet på tisdag. Jag har typ två alternativ, köra allt som jag ska och få ont, men ändå bita ihop så det blir bra, eller hoppa över tumbling på julshowen och bara köra trampett (som inte gör lika ont) och inte få mer ont i ryggen, så jag kan satsa på matta efter showen. Båda alternativen är lockande, jag vill köra bra på showen och samtidigt vill jag kunna köra bra efter showen också...

Någon som har en mirakellösning till mig, så älskar jag dig för all framtid!





haahaha på tal om mirakel kom jag på en vits jag skrattade hur mycket som helst åt när jag var liten.
Det var två personer, en fru och en man som gick till doktorn och frågade om de någonsin kunde skaffa barn. Doktorn bad kvinnan gå ut ur rummet och kollade sorgset på mannen och sade: Om ni lyckas skaffa barn så är det ett mirakel.
Mannen gick förrvirrat ut till frun. "Nå, vad sa nu doktorn, kommer vi kunna få barn?" Mannen drog ut lite på det och sa sedan: jaa, men då kommer det bli en makrill...

gympan <3

Träningen idag var underbar :) som alltid men ändå!
Vi körde först lite tumbling och trampett. Jag körde inte så mycket för min rygg, men bättre lite än inget alls! Anna den stackaren stukade sin fot på trampetten, av en vanlig grupperad frivolt, så hennes pappa fick komma och hämta henne och köra in henne till helsingborg, akuten. Usch va jag tyckte synd om henne, när hon låg och skrek så ont det gjorde :( givetvis hittade vi ingen dauer heller så nu har den svullnat upp jättemkt. När hennes pappa hade hämtat henne tränade vi till julshowen ett tag innan vi beställde pizza och käkade. Jag och pella delade pizza som vi brukar, fast grejen är att hon har gått och blivit vegetarian och jag hatar vegetarisk pizza, så vi beställde hälften kebab och hälften veg. haha låter så snyggt!
När vi käkat och hoppat lite trampolin o sånt skoj körde vi julklappsleken. Jag fick en chokladask och ett par jättefina örhängen! Snäll som man är *host* öppnade jag chokladasken och bjöd alla :) och jaaa jag åt faktiskt själv också (a)

me want!

asså jag har blivit så grymt sugen på godis nu, jättemkt bättre blir de av att jag har godis över hela databordet plus en hel (ok nästan hel) låda vid sängen bakom mig. Bara massa choklad också, jag som älskar choklad! Undrar om någon märker om jag tar en liten liten bit? (a)


update, 1 h 30 min senare. Det bästa jag gjort på länge, käka choklad (L)

egentligen va anledningen att nu när jag tänkte på godis började jag bli "rädd" eller vad man ska säga, så bättre att käka och bli tjock än att det ska gå som sist jag hade godisförbud - rakt åt helvete!

(:

3-2 med 29 sekunder kvar av tredje, go rögle :)

förrvirrade?

hahaha citerat från igår:
jag och sara skulle kolla när bussen kom.
sara: det är väl lördag idag?
jag: (helt bombsäker) japp!
kvinna vid bussen: Det är bara fredag idag, helt vanlig vardag!
jag: (helt bombsäker igen) japp!


2-2 i matchen, kycklingbitarna är uppätna och makaronerna är kalla. Utslagen kliar.

lördag

Kom hem från gympahallen för ett tag sen, trupp 2 hade tydligen haft läger där. Tråkigt att inte rakel var där, och tränade och hade kul :/
Mina gymnasters nummer börjar se bra ut, hade varit ännu bättre om alla hade kommit för en gångs skull. Allt flyter på bra och de är hur duktiga som helst :) Det finns nästan inget bättre, än att se alla gymnaster utvecklas. Underbar känsla =)
Jag skulle egentligen varit på hockey nu men jag var i gympahallen till 16 idag så det var bara o glömma :) Nu sitter jag här och lyssnar på radiosporten, 0-1 till timrå än så länge, i början av andra perioden. Jag sitter här med en tallrik makaroner och kyckling, och mina älskade utslad på armarna och magen. Fast alla på armarna börjar blekna så jag hoppas att de är på väg bort :)

:'/

Det kändes helt overkligt, Katarinas dödsannons var i tidningen idag. En 43årig tvåbarnsmamma borde inte gå bort... åh dumma cancer...

.-

Jag hatar att komma på rubriker!


Asså jag tror seriöst det är något fel på mig. Jag kan nog aldrig va helt frisk (nej annika, jag menar inte i huvudet) Nu har min arm varit dålig och jag har knappt varit sjuk, förrutom lite migrän o sånt mysigt. Det tog inte lång tig från jag började på gympa till jag fick ont i ryggen, och nu när ryggen nästan är hela bra har jag fått massa små röda plidor över hela kroppen som kliar satan. Hoppas det inte är nässelfeber, som min mamma tror. Jag har ju inte tig att va sjuk nu när jag ska va i gympahallen så mycket :(

flumm :D

Väla med sara är bäst på alla sätt - utom för plånboken ;) hahaha
Idag köpte jag ett linne, en kortärmad tröja och en skjorta/blus på rea och en trekvartströja som inte var rea. En bigmac&co och ena presenten till paketleken vi ska ha på gympan på söndag :) Jag vågar itne skriva vad jag köpt här, ingen aning om vilka som läser bloggen ;)
6 timmar med sara och man kan inte va nåt annat än hyper :) ett gott skratt förlänger livet - med sara kommer jag nog bli runt 200 år! så bäst är du (L)

hahaha på bussen på väg hem kom där en gubbe på, som liknade Stig Helmer på pricken, shit va vi garvade åt det, typ halva 2an och hela 220an! Tur att jag redan har träningsvärk i magen liksom. Trodde nästan vi skulle bli avslängda när vi nästan låg i mittgången o garvade. Människorna på bussen har nog inte råd tv, så mkt som dom glodde!

Shawn Johnson

Jag visade nyss ett klipp med Shawn Johnson, barrnumret från OS, för min pappa. När typ halva klippet hade gått sa han: Shawn joh... vänta va det inte hon som var med i OS?
hahaha jo hon var ju det...





Nu ska jag snart dra till väla med sara :) längesen jag träffade den tösen nu.

gul :)

Beri valde färg till min nya design, gult blev det! Hon blir glad av gult =)



jag skrev innan att jag inte fick till designen och sket i det, men jag kände nästan på mig att jag skulle va envis nog att inte ge upp och gå och lägga mig innan den blev klar ;)

designproblem..

Jag försökte precis göra om designen, inget gick som jag ville :(

aa, ni får helt enkelt vänta med att se headern jag har gjort ;)

annika, ska du göra nåt den 5e, eller ska vi försöka få till din design då? =)

2009!

Kvällen igår var lugn =) Jag åkte hem till min kompis vid 19 tiden, fick välkomstdrink och förrätten. Efter maten blev det lite tävlingar! Först frågesport - tjejerna vann över killarna med 10 poäng! och sen slalom och backhoppning på wii, där killarna vann med 8 poäng. Sen körde vi kropp mot kropp, typ hand mot öra, lår mot mage och sånt (: tjejerna vann med 30 poäng! Efter den tävlingen blev det huvudrätt och efterrätt och sista tävlingen. Den blev oavgjort så tjejerna vann - självklart! Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på raketer, vi hade tyvärr inga själva detta året men det funkade fint ändå! Vi gick in och skålade in 2009 med cider!
Jag är glad att jag tog det lugnt igår, nu har jag inte mer huvudvärk än jag brukar ha! ;)


Hoppas alla fick en fin kväll igår♥

RSS 2.0