even the best fall down sometimes

herregud va jag är sämst på blogg haha, skam!

Igår var det fredagen den trettonde, jag älskar den dagen, 13 juni 2008<3 Emma kom hit ett tag på kvällen, vi hade lilljulafton haha, mysigt:) hon var tvungen att dra hem tidigt för jag skulle upp imorse och åka till skolan, seriöst jag måste va sjuk som åker till skolan halv nio en lördag? haha men vafan öppet hus, bara chilla runt och dessutom va ledig på måndag, de gillas skarpt!

Jag har börjat tagga som fan till julshowen! haha jag har fått vad alla grupper ska vara och musik o allt, härligt:) den kan nog bli bra=) fast de brukar de iof vara (a) till showen har jag bestämt mig för att kunna sträckt öppning-handvolt, sen en frivolt efter hade absolut inte varit fel;) men vet inte hur mycket min rygg pallar med.

fredag

Helg nu, men int fan får jag vila. jag står på skolan och väntar på att bli hämtad, upp till göteborg med familj och farmor. Det ska nog bli trevligt:)
Jag har seriöst aldrig känt mig såhär dålig i skolan, prov igår och prov idag, båda gick rent åt helvete, jo men det känns bra.. "tur" att hela klassen känner samma iaf, de måste seriöst va fel på aningen proven eller undervisningen. aja ska sluta klaga, orkar inte tänka på dom mer nu.

Helgen kommer bli sjukt mycket gymnastik, älska! mina tjejer ska tävla både imorgon och söndag, jag ska träna min aggrupp imorgon, förhoppningsvis trupp 5 och träna själv på söndag. Jag borde verkligen plugga lite i helgen också. Fyfan va jag vill ha lov haha, orka skola ;P såhär skoltrött har jag nog aldrig varit, orkar inte plugga alls.

Nu borde jag typ gå ut så päronen slipper vänta, dom brukar bli så arga då:P


Jag har underbara vänner, tack för att ni alltid finns för mig<3

haha, måste bara







jag vill vara där du är

Nu tänkte jag ta mig tiden att skriva lite haha, tjoho!

Natten måndag-tisdag sov jag tyo en timme sammanlagt, himla bra.. fast det var ju inte de enda dumma med den natten.. aja en gång är ingen gång, jag ska verkligen försöka att inte göra det igen.
Nattens sömn resulterade i att jag va zoombie i skolan haha:P men jag fick gjort klart två arbeten så två saker mindre att tänka på. Jag tog vaccin mot grisahostan, sprutan gick asbra för o va jag:) haha jag sa inte ett ljud, den kändes knappt :) fast på kvällen började de kännas:P
Igår vaknade jag med feber haha, biverkning;) så jag stannade hemma och chillade hela dagen. Jag var tydligen inte ensam om det, halva klassen hade tydligen varit hemma:P jag gjorde typ ingenting på hela dagen, det behövdes verkligen lite vila kände jag.
Idag hade jag ingen feber när jag vaknade så det var bara att masa mig iväg till skolan. Curling på idrotten, kul:) mindre kul att jag knappt kan lyfta min sprutarm haha, fysatan va ont de kan göra:P Sista lektionen va inställd så jag slutade vid två, skönt!

Nu ska jag iväg och träna mina gymnster, sista träningen innan tävling. Hoppas verkligen att många kommer så det inte blir kaos på lördag;)

borta bra men hemma bäst

Igår kom jag hem från stockholm, igen:P haha och fan va trött jag var, seriöst jag somnade typ halv elva och sov fram till min klocka ringde kvart över åtta imorse, vaknade inte av sms igårkväll, hur ofta händer de egentligen?

Helgen va himla bra:) i fredags träffade jag min älskade jenny :D vi gick i gamla stan o en bit på drottninggatan, satte oss på ett café o värmde oss, trevligt :) efter de mötte vi upp min familj o gick och åt middag på nåt ställe nånstans haha, jag har bra koll;) de låg ganska nära hotellet iaf (a) Efter middagen åkte jag med jenny hem till henne, vi kollade show haha, gjorde massage och försökte lägga oss i tid men de funkade nog inge bra ;P men de va en bra kväll iaf :)
I lördags gick vi upp tidigt och gick till järfällagymnasternas träningshall och lekte på redskapen i nån timme :) himla kul! jag mår verkligen som bäst när jag tränar gymnastik :) sen va jenny tvungen o dissa mig (malin nu är du inte ensam:P) så jag åkte tillbaka till stockholm och mötte upp min familj och gick runt med dom i några timmar och typ frös ihjäl och gjorde bort mig inne på lagerhaus haha :P på kvällen gick jag och patrik till hotall rival och såg kvarteret skatan live, kul! :)
Igår blev de typ upp, äta frukost, packa de sista och sen iväg till centralen där jenny var snäll nog att komma och träffa mig en sista gång innan mitt tåg gick, jag blev glad :) vi gick ut ett tag, sen satte vi oss inne på centralen o pratade innan jag va tvungen o gå ut till spåret där tåget skulle gå från. Usch va sorgligt det blev på slutet :( tur att vi kommer ses fler gånger iallafall :) fan va jag längtar till januari! :D


jag saknar er <3

RSS 2.0