rubrik

Nu känns de som att jag har fixat de mesta till imorgon, skönt:) jag måste upp vanlig skoltid, mindre skönt.. menmen va gör man inte haha(a)
Idag var jag i hallen första gången på en vecka, de första jag tänkte när jag gick in genom dörren "fan vilket underbart ställe" jag tränade mina gymnaster till tävling, de börjar se riktigt bra ut nu =)
Av någon anledning hittade jag en busstidtabell över järfälla i min väska, undrar hur den kom dit jenny;)

Nu ska jag faktiskt försöka hitta sängen, upp tidigt imorgon, plus att jag har varit sjukt trött idag så de känns som en mycket bra idé;) jag kommer förmodligen inte skriva förrän på söndag igen, puss

jag vet inte vad jag tycker om detta



visst gymnasterna blir sjukt duktiga, men liksom jag skulle aldrig vilja träna sådär,  varken själv eller mina gymnaster.

stockholm

ehm, haha dedär med att uppdatera blogg är inte min grej;) jag har haft mycket med skolan o gymnastiken o typ haft allmänt för lite energi.

Jag har spenderat några dagar i stockholm nu, åkte upp i fredags och blev hämtad på arlanda av min älskade jenny, såå härligt att äntligen få träffa den människan igen!
I lördags träffade jag min älskade malin också, bättre männniska på att dissa får man fan leta lääänge efter ;) jag åkte med och kollade på deras tävling, och de såg verkligen kanon ut :) På kvällen gick vi ut och åt med deras kompis linn och sen åkte hem till malin och hade filmkväll, mys :) om man typ räknar bort en sak..
I söndags dissade malin mig, illa! Jag saknar min dissare<3 Jenny och jag åkte och tränade gymnaster, sjukt söta va dom :)
I måndags gick vi till jghallen så jag fick se den, visst där kanske finns bättre redskap men inget slår hgfs hall(a) den kommer alltid va nummer ett i mina ögon!
Igår tränade vi samma grupp som i söndags, herregud va söta ungar, o herregud va ajg kommer sakna barnen haha, jag tror jag fäster mig vid barn lite för lätt (a) himla trevliga tränare också=)
Idag blev de typ upp, packa, åka hem. usch säger jag bara, jag tyckte inte om att lämna jenny, men vi ses igen imorgon så jag ska nog klara mig fram till dess;)

Förutom de har dagarna typ bestått av massa gymnastikfilmer, bilder, små filmklipp, massage och prat.

TACK för dessa dagarna tjejer<3

för mycket ibland

jag är dålig på att uppdatera blogg, orkar inte..

I fredags bokade jag äntligen flyg till stockholm :D fan va jag längtar! riktigt underbart ska det bli! :)

I måndags mådde jag skit i skolan men stannade, vilket resulterade i att jag var tvungen att stanna hemma igår. Jag trodde jag va helt ok idag så gick till skolan men drog hem efter första lektionen. Jag hoppas på att jag är bättre imorgon iaf..

Kram till jenny! du kommer förmodligen förstå själv va jag menar..

take me back to the start

jag känner att jag inte är så bra på att uppdatera här;) men jag har faktiskt haft en del o göra, prov i tisdags och idag så jag har faktiskt prioriterat skolan före bloggen;) proven gick nog helt ok hoppas jag, speciellt de idag, de i tisdags vettefan:P skönt att få dom ur världen iaf!
Träning igår som alla andra tisdagar, härligt! jag körde både dubbel och ställde min helskruv =) och amanda flög över klossen när vi joggade, haha shit va jag garvade, och åt mitt skämt! när vi körde trampolin och jag skulle köra min andra halvskruv sa jag "när jag har kört en halva till har jag ju kört en hel :D" hahaha fyfan va kul de va :) typ;) efter träningen råkade jag köra in i ett träd och ramla ner på ryggen med hela cykeln över mig, jag har aldrig påstått att jag är smidig;)
Idag hade jag gjorde rullbandstest också, gå på rullband med 25 kilo utrustning i åtta minuter, varav dom sex sista är i åtta graders lutning. Det kändes lite smått i vaderna, men inte så farligt som jag trodde de skulle bli =) med coldplay i öronen funkar allt!
Jag hade även mina småtjejer=) sjukt va duktiga dom har blivit nu, kul o se! allt runt omkring kan ta sig..

Nu borde jag typ plugga lite, känns fan itne som jag gör nåt annat än skola o gymnastik om dagarna nu, itne för att jag klagar över den sista delen (a) komma i säng tidigt ikväll hade också varit trevligt

oooooooj

Söndag idag, vilket betyder hallen i sex o en halv timme =) först trupp 3, hem snabbt o äta, sen ut där igen o träna trupp 5 sen träna själv :) jag klagar fan inte på sönmdagar alltså ;)

En mamma som har en dotter i trupp 3 o en i trupp 5 frågade mig när jag skulle träna trupp 5 "hann du hem och vända nu eller?" jag typ skrattade och svarade ja, men tänkte mer typ "det är här jag känner mig som mest hemma"

Det gick bra att träna båda grupperna idag :) fan va jag älskar när barn utvecklas och lyder! min egen träning kan ju diskuteras haha, fyfan asså, springa från till en trampett med världens träningsvärk i rumpa och ben är inge kul ;) men jag har fan börjat få in helskruvar nu! fyfan va underbart :D även om jag inte gillar skruvtekniken haha, men vafan de funkar iaf :) jag typ dog av garv några gånger under träningen också haha!

Måste bara berätta hahaha, fyfan va vi garvade, jag o min träningsvärk skulle ta oss fram till trampetten, hoppa ifrån och få till en sträckt volt, men ajg kände redan innan jag började springa att det inte skulle funka så bra så jag ba "okej detta kommer se kul ut" sen typ joggade/sprang fram till trampetten, fick typ ingen studs alls, inget häldrag, men på nåt jäkla vis kändes det som jag skulle överrotera haha så jag va helt inställd på det, landade på ryggen o ba "ooooj" haha och de hörde tydligen alla i ledet;)

Nu måste jag typ plugga, fan va jag älskar skolan alltså, men inte långt kvar till lov nu!

you're everything I need and more

Om det är någon som har för mycket fritid över får ni gärna ge lite av er tid till mig, det är fan ingen risk att jag får brist på saker att göra iallafall, kan man lugnt säga ;) ta i torsdags som exempel, skola till halv fyra, sen jäkla buss, hemma tjugo över fyra, ut i hallen halv fem, blev hämtad där vid sex, ut på hockey, hemma typ tio, prov dagen efter så jäkla panikpluggning. Jag bara älskar att aldrig behöva stressa, alltid ha så gott om tid på mig.

Jag känner verkligen att jag har gjort en riktig rivstart på brandorma detta året, i fredgas svimmade jag nästan, fick åka till akuten, igår fick jag nån slags panikandning/astmaattack typ hahha, asså varför måste jag alltid pressa mig själv till de yttersta? de kan ju typ inte va hälsosamt ;p
Vi fick bulle och mer på matten bara för bert tyckte synd om oss att vi har matte sista timmen på en fredag haha:P efter skolan blev de bio =) prinsessa, sjukt bra haha, fast emmas o mina kommentarer va nog strået vassare ;)

Idag fick jag välbehövlig sovmorgon till halv tio =) gick upp och tog på mjukiskläder sen ut i hallen, älska! hem snabbt sen fyraårskalas, gick därifrån efter typ en timme haha (jag är alltid så trevlig som gäst;p) sen träning :D shit va jag behöver de! vi fick lära oss två nya danser =) och de gick faktiskt hyfsat mot slutet! jag vill bara spola tillbaka tiden till mellan fyra o sex idag(a)
kvällens låt blir lätt denna:

<3

RSS 2.0