Off.

Jag har varit ganska off här de senaste dagarna, och jag kan verkligen inte garantera att jag blir bättre de närmsta som kommer ;)
Anledning, tja.. de är väl mest att jag inte har haft tid, och när jag väl har haft tid har jag varit för trött för att komma på något att skriva. Allt detta med att pendla till skolan innebär att jag måste gå upp tidigare än jag brukar och kommer hem senare, vilket jag antar tar ett tag innan jag vänjer mig vid och kommer in i.
Igår slutade jag relativt tidigt  så jag var hemma strax innan tre, men då väntade ett samtal till sjukgymnasten och sen en hög pannkakor innan jag skulle bege mig till bussen igen då jag skulle iväg och rida med massa kompisar. Jag kom hem därifrån lite innan nio och då var jag så trött så jag höll på att dö seriöst. Haha nää kanske inte så allvarligt men jag satt rätt upp och ner och orkade inte tänka för fem öre.

Jag kan ju tillägga (för att bevisa hur otroligt vältränad jag är) att efter att ha ridit i kanske en halvtimma har jag haft sån jävla träningsvärk hela dagen i vaderna framför allt, men även låren och rumpan.

Grattis!

Pappa 50.

Evve 14.

Grattis på er :) !

Trött...

Nu är jag verkligen jättetrött. Natten innan torsdag blev det inte så mycket sömn för då låg jag och var nervös inför uppropet. Nu fattar jag verkligen inte varför jag var nervös för det, den klassen jag hamnade i verkar alla vara hur goa som helst :) men iallafall, natten till fredag blev det inte heller så mkt sömn då vi åkte på läger med min nya klass direkt och det rummet jag o fem andra sov i var verkligen jättelitet, och fönstret var jättestängt och min sovsäck var jättevarm. Haha gissa om jag höll på att dö av värme? Den natten räddades av musik, älska iPod!
Jag ska nog snart sova, eller typ lägga mig iallafall för där är någon konsert i parken som har hållt på hela dagen känns det som och inte ska sluta förren kl. 1 inatt och det låter väldigt mycket hem till mig fast jag bor en bit ifrån. Om det nu ska va konsert, kunde dom väl ändå spelat bra musik?
Jaja sluta klaga nu sofie :) Jag ska lägga mig om en liten stund (som känns somd et kommer bli en ganska lång stund)

Godnatt♥

Jogging!

Just nu sitter jag här och känner mig riktigt duktig. Jag har inte varit så aktiv på motions fronten på senaste tiden (med andra ord, jag har inte joggat så mycket på hela sommaren) men nu har jag två dagar i rad släpat mig ut i slingan och iallafall sprungit i varv (1,25 km) utan att bli helt död. Jag ska nog faktist fortsätta ta ett varv några dagar till och sen öka till två, sen tre.... Undrar hur länge jag orkar att ut och springa regelbundet xD
Antagligen kommer det väl itne bli varje dag nu när skola är igång men jag måste verkligen bättra på konditionen gaaaanska mycket!





nu är det iallfall inte av samma anledning jag är ute och springer, som det var förra året - för att förlora så mycket i vikt som jag bara kunde........

Läger.

Idag fick jag ett brev från min blivande skola och utbildning. Verkligen trevligt, typ....
Där stod att direkt efter uppropet, lunchen och sånt kommer vi med buss åka till söderåsen till nån jävla stuga och övernatta där. Man ba, okej? Verkligen kul att åka iväg med 30 pers man inte känner, och va med dom i ett dygn. Känner jag mig själv rätt kommer jag säkert börja babbla på som fan i brist på annat! Som mina gympatränare sa en gång Jag vet ingen som snackar så mycket som Sofie. Kom där en ny tjej i vår grupp sa dom åt mig ba Sofie snackar du nu med den nya tjejen? Självklart :) det blev typ min uppgift i gruppen. En gång fick jag en kommentar av Erika ba, Har du kännt henne sen innan eller? Hahahah nää, men man kan väl prata ändå! ;) Så jag känner att detta med att snacka är nog min grej!

Nu måste jag bröja fundera på vad jag ska ha med mig för kläder och sånt också.... Det känns som dom sista dagarna kommer bli minst SÅHÄR stressiga.......

Kick-off

Jag fattar inte varför jag gör det egentligen. Detta var min fjärde sista kväll innan skolan börjar och jag gick på kick-off på gympan. Visst det är verkligen kul att träffa alla kompisar+mina gamla tränare, för jag träffar tyvärr inte dom så ofta nu längre, men resten kunde jag verkligen varit utan.
Det började med lite allmänt snack, typ om julshow, övernattning i hallen, hur man är bra ledare, kurser man kan gå och lite sånt. Det tog väl ca 1,5 timme. Efter det var det dags för en föreläsning om feedback till gymnaster och också tog 1,5 timme. Jättekul verkligen (känn ironin.....) Sen käkade vi på marios, där jag satt med massa gamla gympakompisar och mina gamla ledare och snackade, trevligt! Vi avslutade kvällen med en brännbollsmatch. Mitt lag förlorade med bara några få poäng men gud vad jag skrattade! Min gamla gympatränare Lina är helt sjuk xD Hon psykade alla i det andra laget och coachade båda lagen. Hahaha fråga inte, hon är sån, och den absolut bästa tränaren jag hade under mina tio år som gymnast. :)

Överskattad?

Idag såg jag Mamma Mia - the movie och visst den var väl helt okej. Bra handling o sånt men alla jag vet som har sett den tycker den är helt fantastisk och sånt men jag vet inte. Visst det blev ju några goa skratt men den var inte sådär jättesuperbra som alla säger. Jag har sett filmer som är mycket mycket bättre än den, men också sämre så den var väl helt ok, men verkligen inte wowbra.

Gymnastik.....

Jag börjar faktist tro att det är sant, vad alla tänker. Jag är sjuk på riktigt :D
Klockan är typ kvart i 9, för tre timmar sen vaknade jag för jag hade ställt klockan så jag inte skulle missa damernas mångkamp i gymnastik. Det var verkligen klass i tävlingen, inga större missar och efter en spännande avslutningsgren blev det guld och silver till USA, och brons till hemmalandet Kina.
Tävlingen slutade typ vid sju, och sedan dess har jag hunnit baka scones - fråga mig inte var jag fick idén ifrån, att baka så tidigt på morgonen, den bara kom - och käka frulle med min bror som gör ett gott försök att vända rätt dygnet nu, genom att dygna denna natten och lägga sig i tid ikväll. Lycka till säger jag bara....

Försöka duger....

Nu måste jag verkligen försöka vända tillbara dygnet igen, Suck...
Än så länge funkar det ju bra, klockan är snart ett på natten och jag borde vara i sängen istället för att sitta vid datorn men grejen är att det är roligare här, och såfort jag lägger mig ner och blundar, försöker somna, kommer exakt alla tankar. Som tur är, är det inte varför käkade du så mkt idag, ditt fetto! eller måste träna, träna, träna! Den typen av tankar är nästan borta ur min skalle. Nu är det mer, hjälp, snart ny skola, inte känna någon. panik! men även världens gulltanke. När jag tränade mina gymnaster innan idag igår träffade jag en gymnast jag hade för något år sedan, när hon var typ 4-5 år. När hon får se mig kommer hon springande, jag får världens kram och hon säger: Jag har saknat dig jättemycket Sofie. Det är verkligen i sånna lägen jag inte har ångrat en sekund att jag är ledare.
Ibland är barn hur underbara som helst!


Äntligen!

Som jag tidigare sagt, har jag funderat på att börja spela bowling, och nu har jag äntligen bestämt mig. Jag totalt struntar i att börja. Inget velande med att "bara testa några gånger" sen hoppsan har det gått en termin. Jag är inte alls motiverad till det, antagligen för att jag har tänkt förmycket ;)

Jag kan -eller vill- inte se mig själv som något annat än den gymnasten jag en gång var.

Det är precis som du tänker dig att du blir ovän med din allra bästa vän. Du saknar och gråter över den vännen, medan alla dina andra kompisar säger att du faktist har tusen andra kompisar. Det ända du vill är att få tillbara din kompis.

Det kanske lät mest som meningslöst snack, men det jag menar är att gymnastiken var som min bästa vän, en vän jag förlorade. Visst det finns andra sporter men det ger jag blanka fan i, inget kan ersätta min älskade gymnastik.


Rögle vs. Malmö

Åhh vad sur jag är. Rögle förlorade deras första träningsmatch med 2-3 mot Malmö också! Om dom ska spela mot Malmö kan dom ju inte släppa in hur många mål som helst! Jag som ville dit och kollat, och vi hade säkert åkt och kollat på matchen också om det inte hade varit för att den spelades i Lysekil, ca. 30 mil härifrån. Visst det hade varit kul att efter sommaruppehållet få se mitt Rögle spela igen, men verkligen inte när dom går och förlorar mot MIF.
Hoppas verkligen Rögle tränar upp sig bra nu med tanke på att dom kommer möta betydligt bättre lag än Malmö denna säsongen....

Jag är iallafall glad att ett av dom två lagen gick upp i elitserien i våras, och att laget inte heter MIF ;)

080808

Det är den 8:e august 2008 -stockholmarnas egen dag som tydligen skulle firas hela dagen/kvällen- och OS har blivit invigt i Kina. Sportnörd som jag är var jag ju tvungen att kolla på invigningen Eller kollade jag helt enkelt för att jag är sjuk, låg med feber och värsta spränghuvudvärken och inte orkade resa mig! Men man kan ju minst sagt kalla invigningen för pampig. Gud vad mycket raketer där var under de 4 timmarna (och säkert en bra stund efter också!)
Det bästa med hela invigninen var att han som fick tända elden är en kinesisk gammal gymnast! Hurrahurra! Där var även en som sprang med facklan innan han fick den, som är en gammal gymnast så det gillar vi!

Jag är glad att jag ahde rätt igår om att min minskade aptit berodde på förkylning. Fast det är ju inte så jävla kul så det fick gå o bli feber också, menmen efter lite roliga piller så blev jag relativt pigg igen, och kunde se reprisen/sammanfattningen av OS invigningen ;)

NU ska jag iallafall kolla upp när gymnastiken går. Jag vill ju inte missa den sporten som ligger mig närmst om hjärtat!

Ösregn och blixtar

Emma kom hit ett tag nu ikväll, väldigt trevligt!
Vi började kvällen med att kolla på film i 3-4 timmar typ, medans det var ganska fint väder. När det sen började ösregna och åska kom vi på, varför inte gå ut ett tag? Sagt och gjort, vi gick ner till stranden och följde kusten en bra bit, och bara snackade och kollade på blixtarna. Fråga mig inte hur det kan roa att gå o kolla på blixtar men kul hade vi! Vi träffade även en gammal klasskompis som också var ute och gick, trevligt!
 När vägen sen var helt övertäckt av grodor/paddor -what ever- Vände vi och gick hem till mig, hon tog sin moppe och såg fram emot en körning genom the big town känn ironin här.... i ösregn och åska.





Nu när jag kom hem tänkte jag efter, jag har ätit väldigt lite idag. Egentligen bara ett mål som kan räknas.......
Dagen började jag att jag blev väckt och att vi skulle till farmor, så utan frukost i magen åkte vi dit där de bjöds på kakor. Visst jag åt väl några stycken, sen här hemma tänkte jag "nä jag kan vänta ett tag med att äta". Innan övningskörningen tog jag lite drickyoghurt men hoppsan den kom upp samma väg som den åkte ner så jag sket i att ta något annat. Innan Emma kom tvingade jag ner middag, men inte med någon större glädje......

Antagligen är detta bara en följd av att jag håller på att bli förkyld., eller?

Övningskörning.

Jag kom precis hem från övningskörningen. Jag var väl ute i ca 1,5 timme och på den tiden hann jag få motorstopp en gång och nära att bli påkörd tre gånger lär dig kolla i backspeglen! Utöver det gick det faktist ganska bra, med tanke på att jag inte har kört på flera dagar nu och jag är rädd att det kommer bli fler och längre uppehåll sen när skolan kör igång och när jag börjar träna min andra gympagrupp också. Menmen jag kommer väl klara av att ta mitt körkort jag också ;)
Nu när jag kollade såg jag att det faktist var en hel vecka sen jag var ute och körde, fast det är skönt med uppehåll ibland!

Gympagympagympa

Hallå på er!

Jag har börjat få en äcklig vana att vakna vid tio på morgonen, fast det kanske är bra med tanke på att lovet snart är slut.... Usch jag vill inte att lovet ska ta slut. I och för sig så ska det ju bli kul att börja på en ny skola och träffa helt nya människor och få nya kompisar. Men sen kommer ju allt vad plugg, läxor, prov,gå upp tidigt heter. Det är väl mest det jag drar mig för.
Igår måste jag säga att jag var riktigt duktig. Jag slet mig ut i gympahallen en timme innan mina gymnaster skulle börja för att få massa information om gruppen jag ska ta över från en annan ledare. Jag tränade gymnasterna i två timmar sen hade jag tänkt stanna och kolla när min gamla grupp tränade men mitt huvud höll på att spränga sönder då så jag stack hem istället och knaprade tabletter. På kvällen hade jag inget bättre för mig än att kolla upp när min andra gymnagrupp ska börja träna och gjorde upp en planering för denna terminen, som blev 15 träningar för deras del. Det känns faktist ganska skönt att ha en planering färdig, så man inte kommer varje träning och tänker Vad ska vi göra idag då? plus att träningen blir mer varierande och förhoppningsvis roligare, så nu är jag stolt att jag har tagit tummen ur röven och skrivit planeringen. :)

Blåst och studsmatta.

För två dagar sen kunde man fan va ute i bikini och ändå svettas ihjäl. Då var det badväder och man kunde ligga och steka på stranden en hel dag, men nu? Det blåser som bara den i Skåne. Visst jag kan acceptera att det blåser och regnar, men inte fan när det bara är i början av augusti månad, och inte att det slår över från supervarmt till världens höstväder bara över en natt.

Lite tidigare ikväll, typ vid 20 kanske tog vinden tag i min studsmatta så den typ lyftes upp och 3 av de 5 benen på den åkte av så den hamnade helt snett. Då kan man verkligen kalla det storm. Vi gick ut och satte dit benen igen - i ösregn, men 5 minuter senare låg den likadant så vi bestämde oss för att plocka av och bära bort alla benen på studsmattan och sen plocka ner resten när den är torr, eftersom sommaren antagligen är så gott som slut för detta året och jag inte hoppar sådär jättemycket på den.
När jag kom in sen blev det av med blöta jeans och på med torra varma mjukisbyxor älskaälskaälska, av med blöta strumpor och på med raggor. Nu sitter jag här helt mysklädd och lyssnar på Bryan Adams, men jag ska nog faktist lägga mig nu.
Godnatt♥

Profilen.

Åhh vad glad jag blev nu, när jag gick in på min blogg såg jag att min profil äntligen har kommit fram. Jag satt och ändrade massa igårkväll så jag har väl gjort något som har gjort att den har kommit fram!

Lyckalyckalycka!

Fit for fight

Nu har jag varit borta från bloggen i typ en vecka. Hmm ovanligt? njaä kanske inte men det är ju trots allt lov! Men nu är jag back in acton igen! Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen vilket verkligen behövdes efter att ha varit med 3 st. småbarn igår. Först Victor (snart 3 år) och Tindra (1 år) från typ halv 11 på förmiddagen till halv 7 på kvällen, sen när jag cyklade hem träffade jag Annika (18 år)  så det tog på krafterna! Sorry Annika, jag kunde bara inte låta bli att skriva det! ;)
Nä, men det var faktist en riktigt trevlig dag igår.
Nu sitter jag här och funderar så det knakar. Nästa vecka börjar träningen med trupp 5 så jag får ju sticka ut i gympahallen på tisdag. På onsdag ska jag kanske testa på att bowla jo jag har bowlat innan, men bara på fritiden. Jag ska kanske börja på bowling ;) Bowlingträningen börjar iaf på onsdag men jag vet fortfarande inte om jag vill börja. Visst bowling är väl kul och det hade varit bra om jag hade komit bort från verklgheten en timme varje vecka. Bra att det är mitt i veckan också, så om man har fullt upp med skolan kan man bara koppla bort det ett tag och fukusera på annat. Men grejen är att jag fortfarande saknar gymnastiken så sjukt mycket, fast jag slutade för över 1,5 år sedan så kan jag inte låta bli att tänka och sakna varje dag. Jag vill inte älska något högre än gymnastiken, men tänk så börjar jag glömma hur kul gympa var och tycka bowling är roligare...... Jag kunde inte ens skriva det utan att ögonen nästan svämmade över och fick världens klump i halsen. Älskade, saknade gymnastik. Varför fick jag inte själv bestämma mig för att sluta?

Jaja, nu ska jag sova. Jag har mycket att göra imorgon. Natti ♥

RSS 2.0