another day just passes by..

hellu=)

Imorse vaknade jag lite för tidigt av en envis mobil som ville att jag skulle upp och dra till hallen, så liksom då får man ju lyda(a) haha, på vägen dit träffade jag anneli som ba "de är fullt med danskar i hela hallen" lovely! men de gick bra med gymnasterna iallafall=) jag drog hem o sov en stund haha (a) o sen till optikern o utvärderade linserna jag har haft nu, o han skulle typ beställa nya till mig med annan skärpa (yes! jag ser bra ;P) annars har jag inte gjort nåt speceillt idag, skulle gjort men blä! jag har typ övningskört lite o så. får se hur de blir imorgon.. aja ja ska nog försöka att komma i säng inte allt för sent, lycka till sofie, tack s mycket. godnatt =)

sommarläger 09

Herrejävlar va trött jag är nu! haha o herrejävlar va jag har skrattat idag =)

nu kommer ni få en hel jäkla utläggning om va vi gjorde haha o de är faktiskt frivilligt att läsa (a)

Igår va vi lite för många i hallen, fyfan va trångt det blev haha, istället för två gymnaster va där fyra! :o lite ont på plats men asså det funkade ändå väldigt bra måste jag säga ;) sen va beri också med ett litet tag, också jenny förstås :) emma o jag körde daimglass haha, liksom inte i stut utan i burk som vi delade på ;) en stor cola och vars en piggelin haha, men liksom körde man två valfria GBglassar fick man en kortlek o de tyckte vi ju var bra =) när vi kom tillbaka kollade vi film, hata göteborg haha, asså den som inte har sett hata göteborg borde verkligen göra de, speciellt om man har min humor ;)
Efter filmerna var de bara jag emma o jenny kvar, haha o jenny ville ligga o läsa lite så jag o emma passade på att ta lite kort när vi var extremt snygga ;) hahaha fast vi är iof alltid snygga, men jennys reaktion var bäst "hur ser ni ut tjejer?" hahahaha! mitt i all fotografering blev hela hallen kolsvart, så vi tog vår snygga kortlek och gick upp och satte oss i förrådet hahah, bara för att vi skulle kunna ha tänd lampa utan att störa jenny ;) Helt plötsligt börjar nånting pipa från ett skåp, jag ba "shit det är ett tjuvlarm" (för det pep ju sååå högt haha) emma ba "vi måste säga till jenny" och då var klockan säkert ett eller nåt haha, tror hon hade uppskattat det ;) men vi gick tillbaka in i förrådet och kollade vad det var, och det var typ bara ett stoppur som ville ha lite nya batterier haha, varför nån nu skulle placera ett tjuvlarm i ett skåp som bara innehåller typ värdelösa saker vet jag faktiskt inte haha, men min logiska sida är inte så bra på sommaren (a)
När vi skulle sova låg båda på tvären på en ganska liten matta, men gud va jag älskar att sova på den! haha :) Emma vaknade vid tre tillfällen den natten, först låg båda på tvären, sen hade vi vänt oss så båda låg snett och hade fötterna mot varandra, sen vände hon tillbaka och låg normalt, medan jag fortsatte snurra och låg på längden på mattan hha, så hon knappt fick plats ;) med fötterna mot henne, sen fortsatte jag att snurra vidare och låg tillsist typ snett över hela mattan haha, med mitt huvud mot hennes fötter ;) vild i sängen, jovisst!
När vi blev väckta vid halv tio låg jag kvar ett tag med ögonen stängda för jag orkade verkligen inte nånting då (älska min morgonpigga sida) när jag slog upp ögonen va emma borta! haha då hade hon redan hunnit fixa till sig o sånt, utan att jag hörde när hon stack? aja vi gick upp och fixade frukost, jenny satte allt i kanten av bordet för hon tänkte att vi kunde ha de där o sen sätta oss längre in, eftersom de va sexpersonersbord och vi bara var tre, men gissa va jag gör, om inte sätter mitt mitt där hon har ställt all mat? haha aja de löste sig:P och jag är nog seriöst den segaste som finns på att äta frukost, när dom andra hade ätit upp fil och macka hade jag kvar av min fil, sen va jag tvungen att ta macka också, usch vilka krav dom ställer på mig haha
Efter frullen körde vi lite trampolin, tumbling, trampett, glassis<3 hahaha o sen styrka innan vi skulle laga mat. Annika kom ut i hallen en stund på slutet, trevligttrevligt:)
Det var typ när vi skulle börja laga mat allt började faila, jag o emma skulle gå upp och leta efter en kastrull, emma hittade bara en skål som såg ut som en kastrull utan handtag haha, jag satte mig på golvet o sa helt fundersamt "alltså, de finns ju faktiskt en gryta vi kan ta..." HAHAHA sen kom jag på att de är samma sak ;) när vi hade fyllt typ halva med vatten tyckte jag de behövdes lite till, så jag fyllde så de bara va typ en cm upp till kanten haha? men jenny hällde av lite o ba "du fattar väl själv att de kokar över om de är såhär mycket vatten i?" annars funkade de skitbra, vi gick upp och dukade, käkade (det fanns en krydda som inte var curry som ändå luktade curry!;o haha) när vi skulle börja plocka undan började de gå åt helvete på riktigt haaha, jag skulle flytta köttbullar från en skål till en påse, tog en i taget för att inte tappa nån, skröt om att jag inte hade tappat en ända och var hur stolt som helst över det och lyckades ändå tappa en köttbulle? liksom inte bara en gång utan två gånger också. När jag skulle hämta diskmedel gled flaskan ur mina händer och jag skrek precis som att det kom en råtta springade över golvet, och samtidigt höll jag på att fylla vasken med vatten där nere för att kunna diska, o jag stannade lite o pratade där uppe o när jag kommer ner är vasken nästan helt full haha. När emma frågade vad jag skulle göra med pastan som blev över sa jenny att den skulle slängas, och tillade "släng inte den okokta bara" emma höll på at mobba mig som fan över det, fram tills hon smällde ett glas i golvet så det gick i tusen bitar, HAHAHAHA shiiiiit va jag garvade, jag trodde typ att jag skulle falla ihop, men de hade inte varit så smart om jag inte ville ha hela mig full med glasbitar hahaha, men fyfan va kul det var =) dom stora glasbitarna slog jag in i mjuka tacobröt o slängde haha, gulligt =) jag kommer inte ihåg om det hände nånting mer, men det kändes fan som de hände nånting hela tiden ;)
Lägret var slut typ där o jenny drog hem, men jag annika o emma stannade kvar o tränade lite, trevligt trevligt =) hahaha, och jag åkte med annika hem, och kom hem utan så mycket som ett skrapsår! :)


haha ehm, fråga inte om frisyren;) haha men de är från när vi spelade kort i förrådet

Undrar om de seriöst finns nån som har orkat läsa allt detta hhaha? aja kan va kul o ha o läsa sen =)

kalas&läger

Nu är allt fixat inför lägret (tror jag haha) och jag har fixat till mig så nu är det bara att vänta på att vi ska köra på kalas, sen åka direkt därifrån till hallen med emma :) hon bor i samma område som jag ska ditt så då kan vi lika bra åka till hallen tillsammans haha, om nån nu undrade ;) så här kommer nog inte bli nån mer uppdatering förrän senast måndag kväll, men det får ni leva med =) tror ni har blivit ganska vana att jag uppdaterar segt nu ändå haha, men ha det bra folks! =)

puss♥ från er favoritsofie =)

ny update, haha ;)

okej detta tänkte jag lägga upp igår men de funkade inte så får göra de nu istället.


Hej, jag heter sofie och är grym på att uppdatera!

Gårdagen (egentligen i förrgår men de är igår i min hjärna) spenderades i stan med emma, o vi träffade lite annat trevligt folk där =) vevve (fast den tråkisen jobbade) sara, malin (hahaha!) och min kukenkompis hahaha ;) (nu ska ni inte börja tro massa grejor, de är faktiskt hela oskyldigt) vi träffade några mindre trevliga också men de är sånt man får ta... vi såg joddla med siv =D haha äkta skånepower! bussturen hem va ganska rolig, haha några vuxna som var aningen påverkade ;)

Idag har vi varit på väla o köpt present till tindra som fyllde två år i tisdags =) när vi hade hittat till tindra fick vi ju ha nåt till victor också haha (snart fyra år) vi ska på kalas dit imorgon, trevlans :) jag saknar verkligen dom små barnen :)

update

jag är så bra på blogg haha:P äkta skam på mig!

Jag har fått mina linser så det är trevligt :) jag har rättat till glasögonen också så dom skaver inte bakom öronen lälngre:P jag ska till optikern igen nästa vecka o ha typ utverdering eller va man ska kalla de, typ vad jag har tyckt om det och kanske ändra styrkan på dom osv. jag har skaffat en spegel som förstorar också så nu är de liiite lättare att få in skiten i ögonen haha;)

igår tränade jag:D haha vi va tre på träningen, o alla hade på sig blåa linnen;) o vi fick reda på att de bara är jag o emma som kan komma på lägret, o då va de meningen att jenny skulle ställt in de, men hon kortade ner de till en övernattning istället, o vi ska få hennes tacogratäng =) hahaha!
På kvällen träffade jag sara :D hon har äntligen kommit hem, har inte sett henne på flera veckor så vi gick o snackade i typ tre timmar:) trevligt trevligt!

Imorse vaknade jag med halsont o huvudvärk o allmänt seg, men de gick över som tur var för nu ikväll har jag varit i helsingborg på festival :) jag mötte en genomblöt vevve vid the tivoli haha, sen gick vi till scenen där rix fm festival var, o träffade några andra där som typ blev överlyckliga för jag hade paraply haha:P sen efter de träffade jag några andra, haha o en göteborgare började prata med oss i typ en kvart:P hahaha =D han tyckte att vi skulle följa med honom in i ett tält med scen för hans kompis satt vid trummorna där hahah:P när vi hade lämnat honom gick vi o snackade lite sen hittade vi en kundvagn som vi lånade (a) haha o körde tusen meter kundvagn mitt på gröningen:P haha jag fick åka hela tiden för dom andra ville inte :) lyxlyx! de va bara bra för mina leder också, dom är så jättebra (y) när vi körde tillbaka in mot centrum såg vi massa ordningsvakter som kollade ganska mycket på oss haha, så vi fick dumpa vagnen ;) efter de drog vi hem haha ;) o på knutan när vi satt på bussen såg vi bangan =D hahahahaahhaha okej nu kommer ingen fatta men shit va vi garvade :D

i'm gonna get stronger now

Jag är väldigt bra på att vända på dygnet och inte orka blogga, skammen på mig asså! nej men jag har typ inte haft nåt kul o berätta om o inte orkat skriva nåt så då får de väl bli uppehåll haha :P de är faktiskt trots allt lov (a)

Jag har fått reda på lite trevliga saker som jag kanske berättar här om de blir bra, men de borde de bli tycker jag ;p
Imorgon blir de optikern, hoppas på att få hem mina linser, träna gymnaster och för hoppningsvis ikea o köpa spegel, för jag är så jäkla snygg så jag behöver en ny! o kanske träffa en kompis så de blir en trevlans dag=) mer händelserik än mina senaste dagar iaf;) har typ känt mig halvsjuk o allmänt opepp, men efter två tillar i min älskade hall ska de nog bli ändring på de:) fast usch jag är ensamt tränare imorgon så jag hoppas att de inte kommer så många(a) haha nej men de ska nog lösa sig bra =) en av dom stökigaste lovade mig att va tyst hela träningen om hon får bestämma lek på slutet haha så kan ju hoppas att hon håller de ;)

idag har de gått sex veckor, fan va bra jag är =)

linslusen

Idag har jag provat linser! HAHAHA säger jag bara hahaha, fyfan ;P jag stt o garvade när jag provade dom haha, de va så jäkla kul ;) fast aningen svårt, jag kom liksom på att den är helt genomskinlig o jävligt svår att hitta i ögat:P iof känner man ganska tydligt om den sitter rätt eller fel men ändå. Han sa iaf att jag har fina ögon (a) fast tror mer att jag ska tolka de som att de inte är nåt fel på mina ögon (eh okej, mer än närsynthet o brytningsfel hah) än som en raggningsreplik ;) fast ajg fick inte hem linserna idag:( blä! måste dit en gång till, känns som att de börjar bli dags att skaffa klippkort där eller nåt ;P men de ska nog bli bra när jag väl får skiten =)

Privatträning

Asså det är ju verkligen inte varje dag man får privatträning =) Vi måste vara minst tre för att de ska bli nån träning men liksom ingen hade hört av sig haha o ingen kom så de blev jag o jenny själva i hallen ;) Det blev bara lite trampolin o styrka i en timme istället för två men de funka skitbra de också =) jag fick till och med till en helt ok hel, och jävligt många dåliga haha, men vafan de va så jag började med halvorna haha, och jag har faktiskt tänkt en del på dedär med helskruv, i teorin borde de inte va så jäkla svårt att komma runt på de, synd att de inte är lika lätt när man är i luften:P men jaja, de kommer väl när de känner för o komma =) fast asså nu har jag fan ingen träning på nio dagar =( blä på de! jag har kollat nu också, så en tävling vi har snackat om att vi ska på i höst krockar inte med när jag o bror ska till stockholm så de gillas!

dagens träning

Asså finns de nåt annat ord som beskriver träningen bättre än underbar?

Uppvärmningen va typ värsta trupp 1 uppvärmning, jag höll på att svimma haha ;)
Trampolin, jag håller på att försöka få in mina helskruvar
Tumbling till md, flickisar =) jag råkade köra rondaten för långt från mdgropen så jag satte händerna på tumblinggolvet istället för i gropen(!) de är liksom första gången sen den 28e februari 2006 när jag skadade armen, jag kan ju faktiskt =)
Styrka, man borde inte skratta när man kör magstyrka haha ;)
Linas springskolning, lite styrka till sen linas springskolning igen haha ;)
Handståendetävling, sjuuuukt längesen

Hahaha ja, där har ni min träning ;) Idag klarade jag att gå på händer över en halv våd! lite stolt blev jag faktiskt över mig själv där :) och de bästa på hela träningen, lina var med och körde med oss =D

Nästa träning är imorgon o de gillar vi =)

Harry Potter

Nu har jag typ precis kommit hem från emma =) vi hade hpmaraton igår, typ klara vid halv fyra och en sak är säker, jag tänker fan ALDRIG skaffa hund -.- dom började typ skälla o ha sig vid åtta!? sen somnade jag om, vaknade av sms tio (y) somnade om igen haha, o vaknade nån timme senare av att hennes pappa började spika haha, fyfan va trött jag är nu ;p

Grattis till underbara Malin idag :D

idag är de min dopdag förresten haha ;) och nu ska jag på träning om en timme så får väl börja leta fram kläder, asså jag är så sjukt trött! tur att jag ska ut i hallen, där blir man liksom alltid hyper (a)

lördag

Jag hinner skriva snabbt här innan jag måste iväg.

Igår var jag hos optikern igen och fick fixat till mina bågar så dom slutade skava haha, så nu sitter glasögonen bättre och trillar inte av så lätt heller så det gillar vi, sen att jag inte gillar glsögon på mig är en annan sak ;P nu behöver jag faktiskt inte gå till optikern fler gånger innan tisdag haha, då ska jag prova linser och de gillar vi väääldigt mycket!

På kvällen kom en kompis o vi kollade film o snackade lite o sånt men han skulle upp tidigt idag så han va tvungen o sticka typ vid elva, sen la jag mig tidigt för att va mig, fast de va då några timmar senare;)

Nu ska jag snart gå ut och träffa emma så ska vi ha harry potter maraton:D vi är inte nördar, vi ska liksom bara förbereda oss väl inför premiären (a)

Jag kommer förmodligen skriva mer imorgon, puss så länge! imorgon är de träning föresten =D gissa om jag längtar!

nionde..

Mina glasögon kom idag, optikern ringde typ vid två kanske o eftersom bror skulle dit på synundersökning vid tre så kunde jag lika bra följa med och hämta dom, första reaktionen när jag fick på dom "ooo jävlar, nu kan jag se ;o!" haha jag kom på att de faktiskt kan va rätt bra att kunna se också ;P och nu har jag haft på dom nästan ända sen jag fick dom, o jag har nog inte haft på mig glasögon så länge, ens sammanlagt, fast jag har haft de sen femman kanske haha(a)

Jag tycker inte om att mitt bett har varit konstigt sen igårkväll, jag hade liksom underbett när jag va liten o fick tandställning för de, o nu vill undertänderna fram när jag biter och jag vill liksom inte att underbettet ska komma tillbaka för tandställning är inte min favorit;) haha, får väl typ hoppas på att de bara är tillfälligt o att de har gått tillbaka imorgon..
Liksom, jag kan ju inte komma i både glasögon o tandställning, nån gräns får de fan finnas;)

Jag kollade på julshow 07 innan, asså shit vilka minnen, annika kommer du ihåg att de skulle vara vår show? men de sket sig ganska mycket när mitt knä gick sönder. Takkronan som anna skulle svinga sig i som gick sönder haha, och erika som offrade sig för att den skulle hålla andra showen ;)

you're always in my heart

Det var riktigt härligt igår, att få träna mina gymnaster igen :) okej de kom bara fyra och de var en ledare till haha, så vi hade två gymnaster var;) iof, under fem minuter var det bara tre gymnaster eftersom jag skickade ut en ur hallen(a) det var iaf kulkul=) jag har verkligen saknat det!
På kvällen kom emma så vi kollade film o snackade o sånt=) fatta bäst det kommer bli nästa vecka haha!

Denna dagen har varit väldigt seg, men jag ska snart fixa till mig sen åka till emma, hon fyller 17 dag :) grattis!

Jag diggar faktiskt mitt hår ibland, det räcker typ att fukta de, spraya på saltvattenspray och sätta upp i en knut o låta torka så blir de värsta jättekrylligt :) när jag hade gjort de en gång undrade farmor om jag hade permanentat de haha :)

mina små har blivit stora

Jag är typ glad nu :) jag ska träna mina stora tjejer om typ en timme och vi ska få några som går upp från trupp 4, som jag hade när dom gick i trupp 5 haha, förvirrande kanske men jag kommer helt enkelt få tillbaka några av mina gamla barn och de ska bli så jävla kul =D jag har verkligen saknat dom =) men nu har dom typ blivit stora haha, jag hade dom när dom va fem-sex år kanske, nu är dom typ sju-åtta o har börjat tappa tänder o allt, va hände med mina små sötnosar? ;'/ dom har liksom blivit stora sötnosar istället, mina barn som jag tränade kullerbyttor o hjulningar med ska helt plötsligt börja köra handvolter o flickisar. Det går typ inte ihop i mitt huvud ;) haha

elvispen

Träningar får alltid upp humöret på mig på nåt mirakulöst vis =)
När jag kom till hallen såg jag att trupp 2 hade träning, och det betyder att både lina och jenny är i hallen! Några av mina gymnaster från trupp 3 var också där och provtränade.
Jag älskar verkligen att köra redskap =) vi körde lite stationer, en var trampolin till grop. Lina sa att vi skulle skruva så mycket vi kunde och att hon hatar halvor haha, kände liksom ingen press där;) jag ba "men lina jag är handikappad i skruvar" o körde en misslyckad hel (typ trekvarts varv) och hon gav mig lite tips, o nästa varv kom jag runt i den haha och kände mig verkligen som en elvisp i luften ;)
Efter fruktisen (lina snoppade sina jordgubbar haha) körde vi lite dans, sen ville vi ha en fruktis till (a) lite dans efter de o sen styrka. Jag tog de givetvis vääldigt lugnt under heeela träningen.


Jag skrev detta för en halvtimme sen, men måste bara lägga till en sak haha, i början av träningen när vi körde volter på tumbling sa lina "tjejer tänk nu på att ni ska dricka mycket idag" o precis när jag började springa la hon till "vatten" haha jag fick typ världens asgarv o fick gå tillbaka o börja om på nytt;) o typ näst sista piken jag körde, eller skulle kört;) haha vet inte riktigt vad som hände, jag sprang bra o fick bra stäm men sen hände där liksom inget mer ;P jag typ flyg o landade väldigt gymnastiskt (y)

träning

Jag har typ inte tränat på riktigt på fyra veckor, usch på de! men snart så =) linaträning i fyra timmar, kan de bli bättre? fast jag vill ju ha jenny också :( gärna ha tillbaka typ julshowen 06♥ men jaja, jag har lina idag iaf,  nästa vecka tror jag vi skulle köra igång igen med jenny så det blir bra..

Ulrika

Okej, jag är döpt till ett kärringnamn haha, men de kunde faktiskt varit värre;)

Idag har jag namnsdag! så grattis till mig, Sofie Ulrika Andersson =)

i have loved you all along

Jag tar det ganska lugnt nu om dagarna, idag har det blivit lite övningskörning, haha vi hamnade på fel väg, visste inte var vi var och kom liksom på en motorväg, som min pappa inte tycker jag ska köra på än ;) men vi kom rätt sen och hittade dit vi skulle!
Nu ikväll kom min granne hit så vi hoppade studsmatta, jag försökte lära henne handvolt två men de funkade inge vidare haha ;) sen spelade vi kort och snackade o sånt, mys!

Jag har bestämt mig nu för att gå på linaträningen på söndag:) jag hade liksom inte klarat att va hemma och veta att dom är o tränar med lina utan mig, de funkar liksom inte;)

jordgubbarnas dag

Idag är det jordgubbarnas dag =) hahaha

Malin o jag tyckte att jordgubbarna borde ha en egen dag, precis som kanelbullarna, så vi bestämde oss för detta datumet till jordgubbarnas dag :)



övningskörning

wah va duktig jag är :) de blev massor av övningskörning idag =) först runt lite i höganäs. Till optikern och skickade iväg glasögonbågarna för att fixa till glas i dom o sen beställa tid för att prova ut linser! :) sen iväg till helsingborg, söder o hämta biobiljetterna sen maxi haha o handla middag ;) nu är jag typ vrålhungrig, men får väl vänta snällt på att de blir klart. Idag var jag iallafall smart nog att använda mina gamla glasögon när jag körde haha, fatta bra när man faktiskt ser vad som står på vägskyltar och vilket håll pilarna i gatan pekar åt =)

De som har gjort så jävla ont i bröstkorgen har typ gått över helt nu :) jag gick omkring på händer igår o har klarat frivolt o salto idag. imorgon blir de flickis o handvolt två =) och på söndag hoppas jag att de blir träning med lina =D

halloj =)

Idag är de så jävla varmt ute, haha som de har varit ganska länge nu men ändå ;) och inte fan får jag bada! jag får typ panik på de.. Jag har typ bara tagit hälften av alla tabletter jag ska ta.. Lina har planerat in en träning på söndag och jag kommer förmodligen inte få träna då, blä :( vem vill missa fyra timmar linaträning liksom?

Jag måste typ till optikern idag igen och ha bestämt mig om jag ska ha dom glojärnen jag har hemma o lånar, men asså fyfan va svårt de ska vara... jag tycker liksom inte att jag passar i några glasögon alls ;p jaja de ska nog lösa sig på nåt vis.
Jag ska till stan också och hämta biljetterna till bion =) shit va jag längtar till den kommer ut! samtidigt som jag inte vill att tiden ska gå..

Harry Potter and the Half-blood Prince

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR va glad jag är nu :D:D:D hahaha typ helt hyper!!!

Jag bokade nyss biljetter till premiären av harry potter =)


haha va bara tvungen att säga de =)

onsdag

tjoho:) inte alls lika ont idag, jag kan till och med skratta utan att få superont, så gissa om jag har varit flum hela dagen =D Jag tänkte dra till vårdcentralen idag men eftersom de knappt gör ont längre är de bättre att vänta, eftersom jag har hört ett x antal gånger vi får avvakta o se om de blir bättre vill jag gärna inte höra de mer, kommer liksom bara riva upp gamla sår..

Idag va jag hos optikern, jag lånade hem fyra bågar igår o tyckte inte jag passade i några haha, när jag gick därifrån hade jag med mig ett av dom paren jag lånade hem igår. Hon trodde typ att problemet satt mer i min skalle än i bågarna;) och jag kände mig aningen besvärlig när jag provade igenom typ hela sortimentet o sa nej till alla ;) men asså usch på mig i glasögon. Jag borde verkligen va mindre envis ibland haha, men vafan asså sofie+glasögon? neeej tack! Tror iof jag ska ha linser också så de blir nog bra får jag hoppas, om jag nu kan ha de för mitt synfel -.-


ny månad,
tiden går..
aningen för snabbt.

RSS 2.0