skola igen

Idag var det första dagen i skolan på en vecka, och jag blev inte mördad ;)

Måndagar är nog absolut segast av alla dagar, inte bara för det är långt till helg, vi har ju typ bara tråklektioner också dagens ilandsproblem

Jag har noll fantasi nu känner jag ;) så det får bli ett kort inlägg.

Tisdag imorgon, kort skoldag, och sen träning. Jag blev så jävla lack på mig själv igår på träningen, det var inte ens kul igår, jag vill ju lära mig nya saker! och ja jenny, jag VET vad det berodde på, ska försöka bli bättre, för MIN skull.

killar kan ha pms!

Jag känner mig väldigt aktiv här ;)

Igår hade vi träning med lina! riktigt härligt :) Jag tror nästan att jag borde skippat träningen men det gick bara inte. Då hade jag bara blivit ledsen så bättre att åka ut i hallen och träna lugnt :) på uppvärmningen när vi körde igenom zom kom värsta surgubben från tennisen, han började med att sparka sönder dörren mellan hallen och tennisen, skälla på oss som fan för vi spelade musik. När lina började svara emot blev han ännu surare och gick mot oss och bara skrek (?) det slutade iallafall med att han hotade med att slå sönder musikanläggningen om han hörde mer musik från den. När han gått in till tennisen igen var linas första kommentar "där har ni bevisat på att killar också kan ha pms" efter en stund startade lina musiken och sa "kommer han in här igen så upp med mobilerna så kan vi filma och stämma honom"
Lina lärde oss en bit på en dans, strippaerobics, faktiskt rolig :) När vi gick igenom zom bytte vi helt plötsligt fristående, så nu har vi inte älskade zom längre, nu kommer vi ha katten istället, så jag måste lära mig det helt, kan typ redan vissa delar. jobbigt läge ;) nej men katten är finare faktiskt, fast zom är roligare ;) hoppas katten blir lika rolig när jag kan den helt :)

Idag har jag varit i hallen mellan 12.30-20.00 så är sjukt trött. Ska nog sova snart! godnatt♥

back in action

Jag har verkligen inte orkat blogga de senaste dagarna, har legat i 39 graders feber sen i tisdags, mindre kul ;) jenny joinade mig i onsdags så vi har varit sjuka tillsammans onsdag, torsdag, fredag, krya på dig <3
Jag har varit ganska yr också om man säger så ;) så fort jag har stått upp eller gått har jag vinglat värre än annika på fyllan (hahaha sorry, kunde inte låta bli!) jag har dessutom inte känt mig så utseendefixerad denna veckan, jag har bara sminkat mig två gånger ;) i måndags för jag skulle till skolan och idag för jag skulle på hockey. Jag kom tydligen i närbild i tv så det var ju tur att jag inte lät bli sminket ;) hahaha! matchen slutade 3-2 till rögle efter straffar så jag blev glad! nu har rögle utökat ledningen i tabellen, elitserien here we come!

Nu tänkte jag lägga mig och sova och vara frisk imorgon till linaträningen :)

Jenny du är bäst <3 godnatt folks!

sjuk

kommer va osocial här ett tag, orkar inte blogga när jag är sjuk ;)

våruppvisningen

Temat är bestämt, såpopera ;) haha detta året kommer det bli mycket bättre, varje grupp kör för sig, och inte blanda alla jävla småbarn i föreningen som förra året, shit va kaos det var. Detta året kommer det bli bra, jag och pella har värsta planerna för vår grupp, jag får snacka med frida om trupp 3 och gruppen jag tränar själv i kommer kanske få va med två gånger (!) och köra först fristående och sen matta/hopp. Hoppas på rondat flickis på matta och halv på hopp =)
Den kommer vara indelad i två föreställningar, så hälften av grupperna kör 13 och hälften kör 16, minns jag inte alldeles fel kommer jag bara behöva vara där 13 och dansgruppen är där 16 lycka!

Jag har även fått en sjukvårdsväska till trupp 5 (ungarna är 5-6 år gamla) i den låg en 4 meter lång dauerbinda, sporttejp, sårtvätt. Ofta mina barn behöver det liksom? 4 meter var ju lite krydd också på dauern, om någon skulle stuka foten och jag ska linda med 4 meter dauer kommer fan hela ungen vara inlindad ;) aja det var en gullig liten väska iaf =)


Imorgon har jag sovmorgon, det gillar vi! men ska nog ändå försöka komma i säng tidigt. försöka duger ;)

zom

Idag har det varit hallen typ hela dagen, stack dit vid nio för kurs som varade till tolv, hade gymnaster halv ett till tre, hem snabbt o byta om och käka thaimat, ut och träna gymnaster vid fyra till sex sen träna sex till åtta. Fall nån nu känner för o skriva ner det ;)

Kursen var mycket bra, speciellt eftersom vi fick pizza där på slutet, och jag börjar gilla pizza igen (!)

Träningen var bäst! första friståendeträningen sen trupp 1tiden, och jag kommer ihåg hela friståendet ganska bra :) kom på att man blir sjukt lök av att köra fristående också ;) jag lärde pemma och mika lite, sen blev det mest massa snack eftersom vi körde utan tränare idag ;) jag och emma tränade lite vighet också.

"sofie gör det verkligen ont? du sitter ju 90grader?"

Jag: "AJJJJJJ"

alla kan ju inte va viga, plus att det var överspagat på en tjockmatta och en kraschmatta, så det var faktiskt högt (a)



gammal bild på balans i friståendet♥

placeringen

Såg precis på annikas blogg att vi hade femte bästa poängen, men kom sexa för det var delad placering på två lag, och var 0.10 från bronset.

Med tanke på förutsättningarna, träningen i fredags och tävla mot jsmlag, så ska vi vara mer än nöjda =)


Nu ska jag vara i älskade hallen om mindre än en timme, och kommer troligen vara där hela dagen!
Ha en bra dag, för det kmr jag ha!

gympainlägg

Jenny har fått för sig att jag ska köra flickis salto, tjoho! Kan ju börja lära mig att köra rondat flickis till hårt ;) fast nu har jag inget val längre, tumbling är flyttat från md till fluffgropen, så vi har trampett till md nu istället. Men ändå, jag köra flickis salto får jag inte riktigt ihop uppe i knoppen ;) Hon sa typ "får vi dig att köra flickis salto kan vi ställa upp i tumling också nästa år" men grattis, jag kommer va livrädd för att köra flickis mitt på tumbling, har liksom bara gjort det en gång i mitt liv och den gången gjorde väääldigt ont. Hon la iaf upp mål för mig, först köra flickis till hårt, sen flickis flickis, sen flickis salto, här har jag inget att säga till om tydligen ;)
Hon sa även idag att jag säkert hade kunnat köra minst dubbelskruv om mitt huvud inte hade flippat ur, men skruvarna ska jag få bra till natt och dag, har liksom fram till augusti på mig så jag måste fan få till minst helskruv till dess. Bara inte tävlingen krockar med stockholm, då kommer jag dö :S med min tur kommer den garanterat göra det.. faaan =(
Det är lite positivt med trampett till md ändå, jenny sa att det är lättare att lära sig tzuka där än i fluffgropen=)

Det blev gymnastik i detta inlägget, men så är de också de ända jag har haft i tankarna idag ;)




bild från idag, jag kör sträckt, ser ut som benen är delade men så dålig är jag faktiskt inte ;)

tävlingen <3

Jag bara älskar tävlingskänslan!

- Åka tidigt och träffa bästa i tävlingshallen
- Fixa smink och förträningsfrisyrer
- Uppvärmning och barnmjuka och känna på trampett innan förträning
- Usel förträning, självförtroendet i botten, massa pepp <3
- Spänd väntan på tävlingsstart
- Byta om till dräkten, värma, pepp
- Upp på golvet, peppa och kötta varven
- Snacket direkt efter

UNDERBART!

Stackars pemma skadade sin fot ännu mer, tack för att du ställer upp och kör ändå <3

Poängen 8.35 blev en sjätteplats av 16 lag, och med tanke på att vi körde mot jsmlag känns vår placering bra.

Tävla är bäst! och vi snackade om att börja köra fristående igen, förhoppningsvis med lina, och annika börjar igen=me like!
Ett gammalt fristående också, så jag slipper lära in ett helt nytt, grymt skönt! jag gillade det friståendet =)


Ikväll är jag glad, och det är det inte mycket som kan ändra på just nu =) hittade precis musik till det friståendet vi ska ha, flashbacks från trupp 1 <3


ANNIKA: vi ska köra fristående imorgon 18-20, koooom! =)

sista träningen

Blir en snabbis här

Skolan idag va helt ok, orkade inte riktigt koncentrera mig bara, dels för jag var trött och dels för jag bara hade tävlingen i huvudet.

Träningen idag var helkass, kanske inte för min del, hade bara lite ont i benet i början när vi joggade men kände ingenting när jag körde så det var skönt, men asså min grupp på träningen innan tävling/förträning funkar inte ;) det slutar alltid med att minst en sitter och gråter, några är skadade och kan inte springa till trampetten bara och resten får trösta. Det funkade ändå rätt bra till slut och tror vi har folk som kör på alla varv nu ;) Jenny sa att vi har lång förträning imorgon så det känns bra. Jag kan iof mina grejer bra men vet att det finns folk som behöver träna, hjärnspöken är ett vanligt fenomen i grupp 1.


Nu ska jag förbereda lite, sen lägga mig. Jag är verkligen sjukt trött, godnatt folks♥




hörde denna på tv innan, finns bara en sak o säga; orden <3

less

Mitt ben är typ lika dåligt idag som det var igår. Jag blir bara så less och irriterad, varför kan det aldrig gå en hel vecka utan att jag ska ha ont någonstans? (förutom träningsvärk, det gillar jag) Är det inte arm, så är det rygg, knä, ben, you name it.
Nej, nu ska jag sluta klaga, det finns roligare saker att läsa om än mitt klagande ;)

Skolan var bra idag, jag är emils idol ;)

Inget plugg till imorgon, skönt! fast jag borde typ städa istället, här ser rent ut sagt förjävligt ut på mitt rum.

Bara tre lektioner för min del imorgon, hoppar idrotten (innefotboll) och kör försiktigt på träningen på kvällen, funderar faktiskt på att bara köra igenom trampett till musik, och bord några gånger utan musik och givetvis med musik, så hoppas jag på att kunna köra på tävlingen, annars kommer jag bli sjukt sur på mig själv. Jag hoppas att annika kommer på träningen imorgon =) kan du inte hela kan du väl åtminstone sista halvtimmen, när ni ska hämta emma? (a)

bara två dagar till tävling, sjukt taggad!

godnatt

Kvällen igår var bra, natten mindre bra och denna dagen helt ok, men shit vad trött jag är! tror jag somnade en stund på soffan nyss ;) hoppas verkligen att jag kan somna ikväll, så det inte blir upprepning av natten som var. Jag blir seriöst rädd för att lägga mig när det blir så, men vet att jag måste komma i säng i tid ikväll och somna om jag inte ska stupa imorgon.

Nu är det bara 3 dagar till tävling, och mitt ben har varit sämre idag än på typ en vecka, bra att det går på rätt håll liksom? aja, borde jag bli försvånad? min kropp brukar va emot mig ganska mkt, speciellt när det är roliga saker som händer.
krya på benet nu, sofie <3

hahaha egovarning ;)

godnatt sötnosar!

hata mitt ben!

Som jag sa igår, så hoppade jag all träning idag, både skolidrott och träning. usch vilken hemsk dag, sitta och kolla på när andra idrottar är inte bland det jag gillar mest ;) till och med så det hade varit kul att springa beeptest istället för att sitta bredvid och ha ont i benet.
Hoppade älskade träningen också, benet måste bli bra till fredag! det värsta är att linimentet jag har använt den senaste veckan får man bara använda en vecka i rad, så får väl ta nåt annat nu (a) hahaha

Idag på tyskan (första lektionen) fick jag kommentaren, när typ 40 minuter hade gått "har du inte din mobil med idag" hahaha folk är nog inte vana att den ligger tyst o snäll i fickan ;)

Istället för att träna idag träffade jag lite folks som jag inte träffat på ett tag, lagade indisk mat och snackade, mkt trevlig kväll :)

4 dagar till tävling nu, grymt taggad! farmor ska nog med o kolla :) min farmor är bäst!

spontanitet

haha vet inte ens om det heter så ;)

Jag kollade mig i spegeln nyss och fick en såndära spontan tanke "jag är fin som jag är"
Jag fattar verkligen inte var tanken kom ifrån, när har jag känt så senast? typ femman kanske
Det kändes riktigt bra där ett tag iaf, innan tankarna hann ikapp och tryckte bort den tanken.


Jag har bestämt mig för att hoppa idrotten denna veckan, missar beeptest och innefotboll, himla ledsen jag är ;) nej, men jag har faktiskt inget emot något av det egentligen, men har fått fobi mot konditionsträning sen alla panikandningsattacker och innefotboll är bara kul om man kör med människor på sin egen nivå ;)
Känns ändå bäst att strunta i idrotten och få benet bra  bättre  till helgen och tävlingen♥

Idag har några av mina 93or åkt till polen, imorgon åker resten. Fast jag kommer inte märka så mkt av det men ändå.. jag ska faktiskt inte träna imorgon, inte ens ut i hallen! jag tänker smart för en gångs skull, när det gäller träning och skada ;)


jag hatar att jag fortfarande får ångest över det...

heldag i hallen

gympahallen 10-20 (ok, jag var hemma typ 45 minuter mellan kursen slutade och mina ungar började!)
Jag har fått bekräftat vad jag så länge har vetat - lina är bäst :) hon blev årets truppledare, och jag kom på andraplats. Precis som jag tänkte, det går helt enkelt inte att slå lina, hon är för bra :) och hon ser mig fortfarande som sin gymnast =)
När jag fick blommor o kram av anneli viskade hon "då är det din tur nästa år!"    återstår o se ;)
Kursen va väldigt rolig, förutom vissa tröga som inte fattade skillnad på D-domare och E-domare efter femtioelva förklaringar ;)

Det blev ingen träning för mig idag, nog ändå rätt bra. Jag, pella, linn o mika satt och la ut massa info på trupp 5s hemsida, fatta hitech vi är ;)

Nu är jag väldigt trött, ska försöka komma i säng tidigt ikväll lycka till...

träning är bäst(L)

Träningen var helt underbar, som alltid :)
Först dans, jag och beri ville köra stripp, pemma, emma och louise ville köra street så det blev street. Jag är verkligen inte den smidigaste på att dansa, men det var kulkul =) Träning med lina är alltid kul!
Efter fruktis hade vi lite styrka, jag körde inget med ben (shit va lugnt jag tog de på träningen idag!) så när dom andra hade ben körde jag 100 clips istället, sen körde alla magstyrka efter de, plankan, situps, clips och kullerbytta till krum o hålla 8 sekunder. Vi körde allt i 1 minut var, utom situps som vi körde i 2 minuter. De andra skulle ha nåt annat med ben, så jag körde lite tålyft istället, om nån nu undrade va vi gjorde för styrka ;)
Trupp 4 (mina gamla gymnaster) har läger i hallen denna helgen, så det blev många kramar. Mina barn är sötast!

Jag tycker faktiskt inte att jag ska skämmas över att jag har ätit godis ikväll, efter alla mina clips ;)

Imorgon blir de hallen 10-20 =) först domarkurs 10-16, träna gymnaster 16-18 och träna 18-20 plus att jag ska gå på årsmöte 10 och ha föräldramöte 18, så de blir väl till o dela upp mig ;) nej men det ska nog funka perfa!


Tack o lov, att inte snälla snälla vann!

even the best fall down sometimes

Igår orkade jag faktiskt inte blogga, lat som jag är ;)
Igår var iaf en bra dag, aningen segt att gå upp bara.. måste börja lägga mig tidigt på vardagar!
På dramat höll jag och kajsa i uppvärmningen och det blev lyckat, trots att vi körde för båda grupperna, istället för bara den ena som vi egentligen skulle gjort ;)
På matten fick jag reda på att jag skulle få tillbaka mitt fysikprov på fysiken, lektionen efter. Jag: "bert, fick jag godkänt på mitt?" bert: HAHAHAHAHHAHA
mm, hur ska den tolkas? ;) men fick mvg så de känns helt ok =)
På fysiken gick vi bara igenom provet, förutom dom tio sista minuterna, när bert berättade om förr i tiden när man ville få tyst på småbarn, doppade en lase i 40-60%sprit och tryckte in i munnen på barnen, så barnet började suga på lasen, blev lullig och somnade ;)

På knutan när jag väntade på emma, trodde jag att jag messade med henne o jenny, men de va typ filip och mathias istället ;) o när emma kom va filip tvungen o följa med emma bara för o kolla vem han hade messat med (?) ;)


Bio med emma på kvällen, fredagen den trettonde är vår dag! Vi träffade marcus o filip när vi hämtade våra biljetter ;p

Idag tänkte jag va duktig o plugga lite, har redovisning antingen på måndag eller onsdag, vet inte riktigt ;) sen ikväll blire gympan, tror faktiskt jag skippar att träna idag, men måste liksom dit ändå och va med bästa gruppen o bästa lina <3

mina duktiga gymnaster!

Finns det något ställe man känner sig mer uppskattad på än i hallen? don't think so!

Idag när jag tränade gymnaster (mina urduktiga barn som tog sig till final!) kom anneli och sa att hon hade ordnat en överaskning till gruppen. hahaha så fort jag inte får reda på exakt vad som ska hända blir jag som ett litet barn som väntar på jultomten ;) ganska nyfiken av mig.
När de va tio minuter kvar på deras träning fick barnen gå upp på läktaren, så fick dom glass :) Jag o dom andra ledarna fick lite presenter plus glass, med motiveringen "vad hade ni gymnaster varit, utan era fantastiska ledare?" de gulliga var att alla gymnasterna höll med =) men de va ju trots allt gymnasterna som tävlade, och gymnasterna som kom till final :)
Vi kanske ska fixa så jag kan träna dessa barnen på söndagar också, hoppas!♥

Jag älskar verkligen gymnastik, hade inte klarat mig utan <3

Mitt ben är cp, men det SKA bli bra till linaträningen, annars kommer jag antagligen dra dit ändå, va med min grupp och lina!

Jag fick reda på idag att mina småbrudar i trupp 5 är bättre än agtjejerna i samma ålder, man ba what? ;o

Ha de bra folks!

lina!

Jag fick reda på för inte så längesen att den andra som är nominerad till årets ledare i trupp är lina :) jag känner mig typ helt chanslös mot henne, lina är bäst :) och lina är verkligen värd att bli årets ledare. Hon är typ världens förebild =)

Innan lina hade jag en tränare som hette louise, som kom och var sur varje träning, otrevlig attityd, rökte utanför hallen före och/eller efter träningar, berättade om hur full hon hade varit i helgen osv osv
Sen kom lina, och var alltid positiv på varje träning och är verkligen äta rätt-sova bra-inte röka typen.

När jag hade louise hatade jag träningarna, men älskade gymnastiken (okej, jag hör själv hur konstigt det låter men hoppas att nån fattar) jag grät efter varje träning och funderade på att sluta ett tag.
Lina kom verkligen som en räddande ängel, och jag älskade henne från första ögonblicket. Hon är verkligen en människa att se upp till. Tycker hon att nånting är dåligt säger hon det rakt ut. Det är bra, för då blir man bara gladare när hon tycker nåt är bra.
Inte som louise, som låg och messade med kompisar och kollade inte ens på vad vi körde, och kunde därför inte heller säga vad vi gjorde för fel. Louise favoriserade även gymnaster så det märktes tydligt. I början var jag en som hon verkligen hatade, men framåt slutet började hon gilla mig.
Lina ser gymnaster efter deras förutsättningar och styrkor. Jag kunde inte rondat-flickis när jag fick lina, men hon fick mig att våga. Hon sa att jag var en av de starkaste i gruppen och verkligen hade stålarmar.


okej nu ska jag sluta babbla på om lina ;) men hon är verkligen bäst på alla vis och jag blir bara glad om hon blir årets truppledare, hon räddade gymnastiken för mig och vi ska ha henne på lördag =)

ont :(

Jag har typ träningsvärk överallt, fast jag knappt tränade igår (?) Kan knappt andas för har träningsvärk i bröstkorgen, läskigt värre ;) Benet känns iaf mycket bättre idag, fast inte helt bra, men de kmr :) lagom till linaträningen på lördag i hope! tack för tipset jenny <3

sovmorgon idag, halv mattelektion, lunch, andra halvan matte sen jobba med biologi/svenskarbete i x antal timmar. Blev man trött i huvudet eller? hahaha aja, kul hade vi :) fatta vår presentation kommer äga =D

En gympakompis har lagt upp en vääldigt snygg bild på mig på bdb, man tackar för den liksom -.- och det är inte bara jag som tycker den är ful för jag är med på bilden, den är riktigt jävla hemsk! kan lägga upp den här och bjuda på mig själv vääääldigt mkt



hahahaha shit, fattar inte vf jag gör detta... aja, man lever bara en gång,
och jag var faktiskt glad över colan =)


fuck, kom på att jag har tyska till imorgon, kill me!

it's too late to apologize

och jag skiter fullständigt i dig nu!


jag är jätteseg i huvudet nu, orkar egetnligen inte skriva menmen :P
Idrotten idag var bäst :) och gymnastik är bäst! :)
Träningen ikväll var inte lika bäst, har fått asont i benet, men jag har bestämt att det ska gå över till tävlingen! annars får de bli som skånemästerskapen, när jag hoppade runt på ett ben, köttade mina varv o fortsatte hoppa :) funkar också mkt bra!

sovmorgon imorgon, behöver inte gå upp förrän halv nio, känns som den sovmorgonen behövs :)

jag är bäst :)

Från en ganska dålig och deppig dag (orkar inte gå in på det här och nu, får se hur de utvecklas först..) till bästa kvällen! de ringde från gympan, brukar inte vara nåt jättepositivt när det är därifrån, typ "hej sofie kan du ta mina gymnaster imorgon?" men idag var det anneli (annika, du fattar glädjen när jag fick veta vem de var:P ) "du har blivit nominerad till årets ledare i trupp, du är framröstad till en av de två bästa truppledarna i föreningen" hahaha shit, jag kan nog inte sluta skryta om det ;) grymt stolt är jag! jag är liksom bara mig själv, en ganska sträng ledare, men väldigt snäll, skulle jag nog beskriva mig som. Det var riktigt kul iallafall =) jag får reda på på söndag om jag är bästa eller näst bästa ledaren, ärligt talat skiter jag ganska mycket i vad jag blir, men det var väldigt uppmuntrande, jag gör liksom bara det jag brinner för. aja sluttjatat om det ;) ni kommer få reda på hur det gick på söndagkväll antagligen, fall nån nu är intresserad ;)

Nu ska jag nog lägga mig, tisdag imorgon = tyska, idrott (gymnastik!) stanna kvar lite extra och jobba med biologi/svenskaarbetet och sen hem och gymnastik =D

gymnastik är underbart <3

Träningen idag var kul :) förutom en stund i början när sträckningen gick upp (igen) så jag inte kunde köra tumbling, men fick hoppa trampolin istället så det var bra :)
Fruktis - snackade om tävlingen :) varven: sträckt-halv, sträckt-stegring och överslag! kommer antagligen komma med på 2/3 varv, så det gillar vi :) inte så svårt att lista ut vilket varv jag definitivt inte ska vara med på heller ;)

"hade det varit vem som helst utom du, hade jag sagt att du kunde börja skruva"

får satsa på skruvar till natt och dag istället :)

efter fruktis körde vi trampett till hårt, kändes ganska ovant och fick ont i ryggen men det var inte så farligt. Antar att min rygg inte är bland de bästa ;)

Fick reda på idag att 96an som testade i min grupp i tisdags tyckte det var för hård träning (?) och kör i sin gamla grupp igen, inget illa mot henne men gränsen i min grupp går faktiskt vid 95. Det hjälpte att köra jennys styrka ;)

men roligt..

asså tjoho, jag kom på precis att nästa vecka (eller nästnästa, beror på hur man räknar :P) iaf, vecka 12 kommer alla 93or i min grupp va på skolresa i polen, så kvar blir jag, två 94or (som inte brukar komma så ofta) tre 95or (som inte tar träningen på så mkt allvar) en 96a (fattar INTE vf hon skulle börja i min grupp...) och två 92or (som verkligen kan hålla sig utanför min grupp, den ena iaf) jo, men det blir ju roliga träningar, inget illa mot personerna (utom en av dom två sistnämnda)  men det blir ju kul träning den veckan.... hoppas verkligen inte den ena 92an kommer, orkar inte, kommer bara tänka på tiden när allt var skit. Tur så är det nog bara en träning 93orna missar, några kanske missar två, vet faktiskt inte...

jaja, måste gå nu, snart träna mina små trupp femmor :) sen träna själv! hoppas på bord idag, hoppas på tzuka =)

GRATTIS <3

har inte orkar blogga förrän nu ;)

Tävlingen idag gick bra!

matta: 9,00
hopp: 8,50
frisående: 8,60
totalt: 26,10

De var bättre än alla i pol 1, bäst i pol två och bara två lag i pol tre var bättre, båda med poängen 26,20

Jag fick hålla fanan i defileringen, tillsammans med en gymnast :)

Gissa om jag blev stolt över gymnasterna, de var ju sååå duktiga!

"då har vi en poäng att dela ut. jag tycker höganäs gf kan ställa sig upp och sträcka på dig lite extra, ni har fått tävlingens hittills högsta friståendepoäng på.......... *låååång tystnad* 8,60!"
"får jag äta mina syltkex nu?:D"        söööötbarn :)




Final i kristianstad den 19 april, skoj =)

lycka till <3

Eftermiddagen/kvällen har varit bra :)
Jag var tvungen att dra ut i hallen och hämta min föreningsjacka.
"har du skrivit namn i den?" - aa självklart! *letar igenom hela lådan utan att hitta den* "är du helt säker på att där är namn?" hahah aja, hittade den tillslut, och skrev namn i den  ;)

Ikväll har jag blivit bjuden på thaimat, bio, popcorn och cola! Jag o min mamma såg män som hatar kvinnor, riktigt bra film :)


Nu borde jag lägga fram grejer till imorgon, känns inte som jag kommer kunna tänka imorgonbitti ;) (eller aa, tänka sämre än vanligt kanske jag får säga, annars kmr nån väldigt rolig människa bara skriva de i kommentar annika känn dig inte träffad!)och sen lägga mig.
Imorgon blir de till o sitta i en bil till och från malmö med två tjejer jag tränar, en i trupp 5 och en i trupp 3, hoppas på morgontrötta barn (a) och kolla på tävling där emellan ;) önska mina tjejer lycka till!

monstermyran

Det har blivit en del få och korta uppdateringar denna veckan, men jag har faktiskt haft en del plugg, mycket med gymnastiken och varit övertrött exakt hela veckan. Jag måste verkligen börja lägga mig tidigare om kvällarna. Mitt schema på vardagar är ganska fullt, om man säger så ;)
måndag: gitarr
tisdag: träning
onsdag: träna ungar
torsdag: träna ungar
fredag: fri
lördag: fri
söndag: träna ungar och träna

kanske inte låter mkt, men lägg till att gå upp tidigt, lägga sig sent, hinna med plugg och vänner, så blir det faktiskt en del att göra och bloggen är inte så högt prioriterad om man jämför med gymnastik, skola och vänner ;)

Idag har jag också en del att göra, fixa inför mina gymnasters tävling imorgon (matsäck, hämta mitt föreningsställ) och gå på bio, plus att jag ska försöka komma i säng tidigt ikväll, måste upp typ vid sju imorgon, ska vara vid gympahallen redan kvart över åtta. lycka till säger jag bara ;)


Jag höll på att dö i en skrattsttack igår när jag pluggade fysik, det var seriöst så jag väckte hela huset ;) tänk så kul man kan ha när man pluggar (a) (lägg till att jag var övertrött, flumm och allmänt uttråkad på en o samma gång)



kanske inte syns, men under bilden står "Monstermyra på väg hem från biblioteket? Nej, vi skojar! Bilden föreställer en förstorad bild av en myra som håller i ett mikrochip."

noshit ;o jag trodde seriöst på att det var en monstermyra på väg hem från ett bibliotek?

män som hatar kvinnor

Hallå gott folk :)
Detta blir en snabbis, bara så ni får se att jag lever fortfarande, kan ju va trevligt att veta ;)

Skolan idag var bra, förutom att jag håll på att somna på sista lektionen. Det är helt värdelöst att lägga sig halv ett, ligga vaken länge och fundera på saker jag inte vill tänka på egentligen, somna av utmattning och vakna halv sju dagen efter, och vara fit for fight.

Jag tränade gymnaster idag, som ska iväg och tävla på lördag :) jag hade tur, det finns plats över i bil så jag kan följa med och heja på dem =)

imorgon ska jag på bio med min mamma, när hände det senast, typ tio år sen eller nåt?

Nu väntar mina fysikböcker, tro det eller ej, jag börjar fatta skiten nu!

830

Hela matsalen var seriöst tapetserad med lappar där det stod:
TREORNA 100 dagar kvar till student...
TVÅORNA 465 dagar kvar...
ETTORNA 830 dagar kvar..

mm tack för den, precis vad jag kände för o veta ;) en i min klass: "se det positivt, imorogn är det bara 829 dagar" en annan: "bättre än 831 dagar iallafall!" hahaha! vi håller modet uppe ;)
Undrar hur det kommer kännas i trean, att tvingas slitas från sin klass.. i nian var det bara en stor känsla av lättnad, minst sagt! jaja lev i nuet, jag har ju 830 dagar kvar med folket ;)

Jag diggar en av mina gymnaster grymt mycket! När alla stod uppställda på en linje utom hon, kom hon springande (med en arm upp i luften, typ som superman) och ba: NU KOOOOMMER JAAAG! hahaha mika och jag höll på att dö av garv =)

stackars mig!

idag slutade jag sent, tio i två! tyck synd om mig ;)

På idrotten skulle vi köra innefotboll, min lärare sa att nästa tisdag kommer vi ha gymnastik :) skojskoj!
efter idrotten när jag gick tillbaka till skolan med två tjejer i min klass sa en "asså gymnastik, kan vi inte köra en riktig sport!" att min blick inte dödade henne, är ett mirakel ;)

Nu borde jag nog plugga lite kemi och biologi, innan träning ♥
ha en bra dag folks!

jysk

Jag är typ bäst på att plugga! innan satt jag i min säng, käkade glass, lyssnade på musik och smsade med jenny. men måste tillägga, mina tyskaböcker låg fasktiskt uppslagna bredvid mig, framsteg bara det ;)

jag har en egen hejarklack i skolan!
GE MIG ETT J
 - J
GE MIG ETT Y
 - Y
GE MIG ETT S
 - S
GE MIG ETT K
 - K

VAD BLIR DET?
JYSK!

jysk *klappklappklapp*
jysk *klappklappklapp*


En kille i min klass körde en charad idag, han stod och smsade, en annan kom fram och tog telefonen, han började skrika hyskeriskt. undrar vem de kan ha varit (a)
hahaha! vet faktiskt inte riktigt varför jag kände mig såå träffad ;)

nu måste jag typ göra klart tyskan innan jag lägger mig, puss♥


jag är glad att vi är vänner igen! <3

lägrets citat

"ska vi byta ställning nu, sofie?"


hahahah :) klockren!

hemma :)

Äntligen hemma! jobbig helg, fast grymt rolig :) (om man inte räknar med när jag inte klarade köra runt i tzuka på första försöket, första gången i mitt liv och deppade ihop helt i typ en timme!)
Det kändes läskigt igår bara, att köra flickisar eftersom det var exakt tre år sen jag skadade armen, men jag överlevde lägret utan några skador!

Jag orkar inte komma på nåt o skriva nu, mer än att det har varit bra =) bilder kommer så fort jag får, för ett halvår sen trodde aldrig i mitt liv att jag skulle få några fina flickisbilder på mig själv, men det kommer jag få, när mika har skickat :) så det gillar vi!

RSS 2.0