stockholm

Sådär, nu är jag lite piggare haha;) typ, kan vi säga iaf;) sjukt va trött man kan va seriöst!

I fredags började jag skolan igen, lovet kunde varit lite längre, men vafan de va kul att träffa lite folk igen. Efter skolan åkte jag hem och packade de sista innan vi hämtade upp emma, drog till ängelholm och sen vidare till stockholm =) på flygplatsen, jag "var finns papperskorg?" emma "vänd dig om" hashahaha, tur jag alltid pratar så tyst när jag borde;) framme i stockholm åkte vi tåg till centralen sen tunnelbana :D hahaha väl framme drog vi till hotellet o sen stack ut och åt, gick tillbaka till hotellet och hade de mys tills vi skulle sova =)

I lördags vaknade vi ganska tidigt, gick upp och åt frukost sen ut och mötte jenny och malin, som gjorde sig besväret att åka in till stockholm =) himla trevligt! vi gick runt lite och satte oss på ett mysigt café och snackade, gud va underbart! =D jag längtar så jäkla mycket till nästa gång vi ses och är så himla tacksam att jag har lärt känna dom tjejerna! <3
På kvällen blev det coldplay live på stockholm stadio =D såå mäktigt, så bäst, så underbart, finns verkligen inga ord, och liksom fix you <3 herregud, finns verkligen inga ord som kan beskriva hur sjukt bra det var! sen att min stackars rygg inte riktigt höll med om det är en annan sak, men inte första gången jag får ont i den precis;)

I söndags blev det typ bara vakna, frukost, packa, tunnelbana, tåg, flyg, hem, en timme senare ut i hallen haha (a) sen ta det lugnt hela kvällen, vilket behövdes ;)

Idag har jag typ hunnit med skola, optiker och spela gitarr, och fyfan va jag borde städa mitt rum..

Det var typ en liten update om vad som har hänt i helgen =) och ikväll ska jag lägga mig tidigt, typ försöka iaf..

hemma

jag är hemma nu, haha tänkte säga de bara, orkar verkligen itne komma på nåt att skriva nu, kände att de nog inte gick så bra när jag typ hade skrivit två meningar på en timme ;) men kort så har jag varit i stockholm med emma, träffat världens underbaraste jenny o malin och sett coldplay =) och gjort bort mig en sisådär tusen gånger hahaha, men vi har haft kul :D

it's now or never

Jag skrev inte igår, hade typ inget att skriva hha, jag var sjuk, var hemma och tog det lugnt hela dagen, det var nog välbehövt tror jag, och idag är jag frisk igen! och detta blir förmodligen de sista jag skriver innan söndag haha, känner mig så aktiv här ;)

Idag har jag typ träffat emma en snabbis, okej nån timme haha, men ändå ;) och tränat gymnaster, och typ börjat packa, men usch va jag är sämst på det ;p

Imorgon ska jag upp halv sex, tjoho! göra nån läkarundersökning, ingen aning alls om vad vi ska göra, det känns lite läskigt faktiskt men det ska nog gå bra hoppas jag.. sen är det upprop, hem o typ packa de sista, sen kommer emma hit sen drar vi upp till sveriges baksida, stockholm, det ska bli kulkul =) fast asså fan i helvete att jag missar tävlingen =( jag hade nog kunnat va med på alla varven, asså helvete, aja stockholm blir bra det med, men liksom gymnastik...

Jag skriver förmodligen mer på söndag =) ha de bra så länge!

this is a sick cycle carousel

Det blir nog en kortis här, jag borde typ lägga mig egentligen tror jag..

Idag har jag varit helt off, vet inte om de är för jag sov för lite, för förkylningen eller nåt annat.. tur att träningar finns iaf =) träna blir jag alltid pigg av, och glad! hahaha och shit va jag garvade på träningen hahaha, trampolinen ;) och jag slog mitt rekord på att gå på händer och körde runt på handvolt-frivolt första gången sen innan julshowen när jag tog sönder ryggen halvt, väldigt lyckad träning idag :) kunde ju varit lite mer lyckat om jag hade tränat för att va med på tävlingen också, men aja, man kan inte få allt här i världen..
Jag har fått reda på att jag inte alls börjar tio på fredag, nej dom ska ha upp oss åtta?! och liksom, de är så jag ska va i stan, tur jag är såå morgonpigg ;) sen lär de ju inte bli såå mycket sömn i helgen heller haha, kommer jag va död på söndag? ;)

jag vill leva lycklig för att jag är jag

Nu ska jag verkligen försöka va lite aktiv här haha känns inte som de går så bra med de ;)

I lördags var jag ute i lindab arena och fick se rögles nya lag presenteras, gå backstage och jag blev frågad om jag ville börja på hockey hahaha, i rögles damlag ;) ahahahahaha tror ju verkligen de hade varit nåt för mig! speciellt eftersom jag är sååå grym på skridskor hahha ;)

Igår var jag på absolut bästa stället, älsklingshallen :) jag tränade gymnaster i fyra o en halv timme sammanlagt! först trupp 3, usch på vissa säger jag bara.. sen trupp 5, och herregud vilken lyckad träning de blev med mina små =) haha shit va dom skrattade, love it!

Idag va jag i hallen i typ en timme och tränade trupp 4 första halvan av träningen, tillsammans med maja och olivia :) haha och jag lärde maja och olivia hur man göra fina kullerbyttor och hjular bra ;) hahaha men asså barnen, herregud..
Jag drog direkt från hallen till min kusin, där bror och farmor också var =) sen blev de middag, köttbullar(A) och lite kortspel

De är typ de jag har gjort dom senaste dagarna :) och nu är de inte långt kvar på lovet, usch på de

mölle

Alltså, mitt liv haha :P gympahallen två gånger i tisdags, två gånger i onsdags, en gång igår och en gång idag (Y) men imorgon ska jag inte ut där, vad jag vet än så länge typ...

Idag åkte jag o sara till mölle :) typ köpte glass i hamnen, blev stalkade av två väldigt obehagliga människor, gick ut mot ransvik och satte oss på stranden och snackade lite =) vi var typ övertygade om att det skulle börja regna bara för de va vi som planerade och nånting alltid brukar gå åt helvete då, men de va fint väder =) lite kallt bara men de är sånt man får ta;)  jag börjar bli van också haha, jag fryser typ alltid.. allt gick skitbra fram tills vi skulle åka hem, busshelvetet ville inte starta! chauffören försökte typ i en kvart o sen ba "ni får vänta på nästa buss" men liksom tack för den.. dom går liksom en gång i timmen därifrån. Vi fick typ gå ut, och de va jättekallt haha fast fan va vi garvade när vi väntade på bussen, träningsvärk i magen imorgon ;)
"maten är klar halv sju"
"det blev nästan mord"
"den är ju nästan större än vad du är"
HAHAHAHAHAH :D

svartepetter

hahaha asså mina gymnaster är bara för söta :D shit va jag älskar dom! jag tränade mina små för första gången på hela sommaren idag! haha asså gud va såna små har mycket att berätta ;) de gulligaste va ju när dom skulle leka lite på slutet, dom fick givetvis bestämma själva o en ville leka svartepetter (en står i mitten av golvet och skriker "vem är rädd för svartepetter" alla andra står i kanten och skriker "inte jag!" och ska sen springa över till andra kanten utan att bli tagen, blir man tagen blir det fler och fler svartepettrar hha) iallafall när jag hade förklarat leken för gymnasterna kom en till mig och ba "men tänk så är man rädd för svartepetter då, va gör man då?" hahahaha sötunge =D

running back to the past

Det blev världens åskoväder igår så hejdå dator då, så därför inget bloggande då haha ;)

Igår kommer jag knappt ihåg va jag gjorde? jag träffade emma en stund på kvällen men hela eftermiddagen är ett svart hål typ.. aja har nog aldrig påstått att mitt minne är bland dom bästa haha;)

Jag är väldigt glad att jag har jenny haha, hon va så snäll och smsade o väckte mig så jag hann upp och äta o sånt innan träningen =) eller typ, jag hade ställt klocka men de brukar inte funka nåt vidare, haha jag somnar alltid om ;) asså gud va skönt det var att träna =) inga danskar i hallen, bara några 08or men dom drog därifrån så vi hade hela hallen för oss själva :) lite tråkigt bara att jag inte kan följa med på tävlingen nästa vecka.. aja jag klarar mig, tror jag :( blä på de!

Nu hinner jag andas i några timmar sen ska jag ut i hallen igen och ha möte om mina äldsta gymnaster, och nej jag anpassar inte mitt liv efter gymnastiken ;)

hoping for the best but expecting the worst

orkar inte skriva nu egentligen, men får uppdatera kort..

Igår blev det promenad med kusin på kvällen, typ en o en halv timme och sen lite sjuan, skitgubbe och vändåtta med han o hans halvsyster, av nån anledning träffar jag inte dom så ofta.

Idag har vi åkt till mölle och firat min moster och hennes man och hund som alla tre har fyllt år =)

Nu tänkte jag försöka ta mig till sängen o kolla film eller läsa lite, får se va de blir..

av nån anledning har all min energi försvunnit...

min kung



vad mer finns att säga? <3

malmö

Idag blev det en tur till malmö med sara =) och jag säger bara en sak, ALDRIG mer pågatåg, seriöst de tog tjugofem minuter längre att åka hem, än att åka dit bara för pågatågen är så jäkla långsamma, nej från och med nu blir det öresundståg, pågatåg är inte okej!

Efter några timmar flum, var jag några hundra fattigare, och lite kläder rikare:) haha fyfan va kul vi hade =D haha dansken, och väskan hahha, och typ han på tåget hem :D hahaha osså peågateåget, haha och han vid automaterna, haha han va lite gullig:) haha och nu kommer ingen fatta men jag började typ garva av att bara skriva detta, vill nån veta får ni väl fråga ;)

Jag köpte iallafall tre tshirts, ett par shorts, en tjocktröja, en kofta och en väska, de gillar vi :)

nu tänkte jag sova snart, katten ligger och sover på mina pyjamaser haha sötnos:) puss och godnatt♥

lights will guide you home

herregud, jag har inte skrivit på en vecka? men jag lovar jag lever! haha

Dagarna har typ bara varit chill, träffat underbara vänner, kollat på bio haha harry potter<3 och givetvis varit i hallen =) haha igår satt jag ensam med typ femtio danskar innan mina gymnaster kom;) och fyfaaaan va träningen igår gjorde mig glad! =D de va läääängesen jag var så överlycklig efter en träning
Igår va jag, emma och malin hemma hos sara på middag :D sjukt kul haha, jag vet inte om träningsvärken i magen är från träningen igår eller alla skrattanfall, haha seriöst jag satt och grät så mycket jag garvade! men de va nice =) haha när vi skulle sova låg jag o emma och slog på varandra, minst en av oss kommer dö när vi är i stockholm;) haha fyfan två nätter med henne, blir spännande att se vem som slår ihjäl vem =)

Idag va jag på teater med min familj o farmor, haha o min bror lyckades få mig att skrika så alla glodde som satan på mig :P nån som klagade på sprängda trumhinnor också (a) haha

RSS 2.0