so lost without you

Imorse vaknade jag innan klockan för ögonen rann som bara den, eller ögonen rann väl inte ut men tror ni fattar ;)
Blir itne så mkt text i detta inlägget, och kommer antagligen inte skriva mer på bloggen innan söndag/måndag, får se vad jag orkar och hinner efter lägret.
Jag lovade igår att ni ska få se en sak vi hade kul åt igår i skolan, det var en film på youtube! tänkte lägga upp lite filmer så ni får nåt skoj när jag osocialar mig här och har tusen gånger roligare i älskade hallen med tjejerna :)


finns i 8 avsnitt, jag säger bara, se alla! (denna vi såg i skolan, på lektion!)








hope dies last

jahapp, kvalserien i år igen, great! typ.. Jag är väääldigt tveksam om rögle kommer klara att ta sig upp igen... tradigt! Det var faktiskt bra spel idag men pucken ville inte in i målet bara, och jürgen penker vettefan vad han gjorde mellan stolparna alltså... jaja inte lönt att deppa över den matchen nu, det är redan historia!

skolan idag kan beskrivas med ett ord, flumm. behöver inte säga mer, ni kommer få se (en del) imorgon ;)

Jag funderar väldigt starkt på att lägga mig nu, fredag imorgon=ganska kort skoldag (slutar runt två!) sen hem och packa satan sen ut i älsklingshallen med tjejerna♥

mittwoch

Onsdag idag då, har varit hur trött som helst idag. När jag kom till skolan var jag levande död typ, borde nog lägga mig tidigare (a)
Vi hade friidrott i typ tre timmar, riktigt kul! liksom inte bara "vanliga" grenar som höjd och längd, utan också stavhopp, tresteg och häck. Jag hade faktiskt glömt bort hur kul det är med friidrott! Jag har haft det som "sommarträning" en gång i tiden, när gymnastiken hade sommaruppehåll. Vi körde en liten 6-kamp, jag vann i min grupp =)

Idag fick jag reda på när domarkursen är! Jag har tur, den hålls på hemmaplan så jag slipper åka iväg nånstans, och den varar "bara" 6 timmar, så de är chill =) det ska bli skojsigt faktiskt! :)

snart helg! bara två dagar till helg och läger =D

Idag när jag tränade gymnaster..
Pella står på ett streck och demonstrerar. "vi låtsas att detta är ett streck!"
jag: pella, det är ett streck!
HAHAHAH

Jag ska nog försöka plugga lite nu. försöka duger.. shet vad lat jag är seriöst!

klaginlägg, läs om du vill (;

Det blev inget pluggande för min del innan (a) orkar verkligen inte, kan det inte bli lov igen, tack!

Idag körde jag två lyckade halvor, framsteg! jag känner verkligen skillnad på lyckade och misslyckade så jävlar vad jag ska klara halv! Vi skulle egentligen kört rudolf men gropen var givetvis upptagen av småbarn som inte ens kan spänna sig i ett ljushopp, tur dom behöver träna till grop alltså! Vi fick iaf köra trampolin och trampett med barnen, som verkligen betedde sig sjukt omoget. När vi kom till trampetten gick de till trampolinen bara för vi är bättre än dem. När jag gick till trampolinen för att träna halv gick de till friståendegolvet och körde där istället. Väldigt moget, verkligen! Fast det blev mindre folk i kön så vi fick köra mer, klagar verkligen inte!

Grejen är att den gruppen, eller vissa iallafall, har sagt till några i min grupp att alla kör skruvar och grejer, konstigt att de tränar ljushopp när vi har träning samtidigt då ;p  När vi påpekade det för ett tag sen fick vi svaret "vi kör det bara på söndagar, när vi är själva i hallen" haha jo men visst, dra den om påskharen också! visst jag vet, jag kan inte skruva själv men jag säger iallafall inte att jag kan. Man tränar ju trots allt för att lära sig, inte för att man kan allt från början =)

sorry var tvungen att få ur mig lite ;) ska nog lägga mig snart, skulle verkligen behövas! puss

bradag =)

Jag har precis varit och klippt mig nu, vilket verkligen behövdes! det första min frisör sa när jag kom var "det är väldigt slitet i topparna" jo men varför brukar man klippa sig liksom? ;p Det blev iaf bara nån cm kortare så det känns bra =)

Skolan va ganska chill idag :) sånt gillar vi!

Hahaha jag glömde skriva detta igår. På hockeyn satt där en liten kille på ~5 år och kommenterade och frågade om exakt allt som hände, mitt i en period undrade han när maskinen som vattnar isen kom! haha gulligt :) iallafall, när ett plexiglas gick sönder frågade han sin pappa (som nog var ganska irriterad på domarna/färjestadspelarna) "vem tog sönder plexiglaset pappa?" helt utan att tänka efter svarade hans pappa "det var nog en färjestadspelare!"


Några timmar till träning, borde plugga så jag får klart läxa till måndag innan helgen, eftersom jag inte kommer vara hemma!

annika: snackat med erika?


Adammary Moroccan har lagt till dig som vän på Facebook...‏

men okej? jag känner ju verkligen den personen... lite läskigt faktiskt, förut addade massa fransmän min msn, nu kommer mysko personer på facebook (Y)

domarskandal

Detta blir nog en kortis :)

Första skoldagen idag, känns faktiskt helt ok! bara 29 skoldagar kvar till påsklov! :) nästan ännu bättre, bara 4 dagar kvar till läger <3 shit va jag längtar! får inte glömma betala imorgon bara...

Kom hem från hockeyn för en stund sen, finns väl bara en sak o säga om den matchen egentligen; domarna kunde seriöst bytt om till färjestadtröjor, alternativet är typ att skaffa blindkäpp..
rögle låg under med 0-3 inför sista perioden och lyckades pricka in 3-3 målet när klockan stod på 19.59! det är mitt lag det, kämpar in i det sista! =)


Imorgon kommer det bli ganska chill dag, tyska, idrott (curling!) förhoppningsvis klippa mig och träning. Har verkligen inte tränat på hur länge som helst nu känns det som! (räknade precis, 9 dagar sen, o de är typ 9 dagar för mkt!)
Hoppas david är i hallen, och att han har fått svar från domarkursledaren :)

När min otroligt roliga fader fick reda på att jag ska bli domare var hans första kommentar "varför ska du bli domare*, är det inte bättre du blir smartare?"  himla kul, verkligen... not!

Nu ska jag nog chilla ett tag innan jag lägger mig i tid för en gångs skull.  Ha det bra people :)


*domare är skånska för dummare

slut på lov =(

Shit jag fick värsta paniken idag när jag kom till gympahallen. De har typ bytt ut vissa av kuddarna i fluffgropen, och det är inte samma färg på dem. Alla gamla är typ gul/beige och alla nya är typ blågröna. Fatta jag kommer störa mig på det nu ;s
Det är helt omänskligt att inte göra det, kunde inte alla kuddarna varit i samma färg liksom? ok, bättre än skabbiga kuddar men ändå, det ser helt sjukt ut!

Det blev ingen träning för mig idag :/ ingen orkade träna, tråk! jaja, nu är jag mer taggad till träningen på tisdag och lägret

Nu borde jag plugga, känner jag mig själv rätt kommer det inte bli så mycket pluggande men ändå...

malin: hur gick tävlingen idag? :) <3

domare :)

Jag snackade med david för nån dag sen angående ag domare. han tyckte det var kul att jag ville bli det och väntade på svar från kursledaren. Jag kommer antagligen gå kursen i mitten av mars (hoppas INTE den krockar med tävling) för i slutet av mars behövs det domare i ag i STOCKHOLM (?) liksom tja, är det meningen att jag ska åka upp dit för en dag, va domare sen åka hem. haha finns ju saker som känns mer lönt ;) Jag vet iof inte om det var tänkt att jag skulle upp där men ändå. fast vad gör man inte för gymnastiken? <3

miss u like crazy

Sista dagen på lov nu då, usch! jag hade gärna haft lov en vecka till ;) aja, tror de är typ sex veckor till nästa lov så det känns chill, tiden kmr gå fort :)
Jag hoppas på lite träning ikväll, utan tränare, med antingen emma, annika och lollo, bara lollo eller bara emma och annika. Lite trampolin, skruvträning, styrka o sånt skojsigt :)
Det känns underbart, om en vecka är jag i älskade hallen och är säkert gaaanska trött :) läger fredag-söndag! läger med bästa, köra tzuka, massa flickisar, få in skruvarna! nej då jag har inga förväntningar alls (a)

Nu borde jag faktiskt plugga innan jag ska ut o träna mina små. Undrar hur mkt plugg det kmr bli ;) haha!

puss på er♥

empty room

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum! Här känns väääldigt tomt på golvet/rummet nu kan jag säga ;) Jag var klar med städningen typ tio över två och tänkte att jag hade gått om tid på mig att sminka o klä på mig innan gästerna kom, för jag trodde dom skulle komma tre, men fick reda på då att dom skulle komma halv tre-tre och av erfarenhet vet jag att vissa i min släkt är glada för att komma tidigt. Det var typ precis att jag hann klä på mig och sminka innan första kom.

Ikväll har det bara vräkt ner snö, usch! jag vill ha värme och studsmatta! fatta grymt mkt roligare studsmattan kommer bli denna sommaren, när jag för en gångs skull varken är rädd för flickis, salto eller frivolt. hahah tro det eller ej men jag har varit livrädd för frivolt, för inte så längesen (a)


Jag tänkte på en sak igår, när jag började på gympa i höstas kunde jag inte ens drömma om att komma så pass långt som jag ändå har kommit nu. Flickis trodde jag aldrig skulle gå för armen (jag har iof inte kört till hårt än, bara md men det är inte så bara tkr jag!) skruv trodde jag inte heller skulle gå men jag börjar få in halvor och tzuka hade jag inte ens i tankarna. Men med rätt vilja kan man komma långt, nu går jag i bra grupp med bra tränare och tränar en bra sport :)

no life

Imorse när min mamma satt och läste tidningen och jag käkade frulle kom hon till sidan med dödsannonser. Idag var där kryddat många och helt utan att tänka säger jag "har folk inget liv eller? ;o"

HAHAHA kanske inte så väl valda ord (a)

finns inga ord för detta

Har glömt säga; det stod om älskade gymnastiken i tidningen för nån dag sen =)

http://hd.se/hoganas/2009/02/18/gropen-lockar-till/



jag älskar sporten och folket obeskrivligt mycket ♥

like a dead man

Idag var jag och emma på karlslundsbadet, skoj :) haha några småkillar (9-10år) började kaxa mot oss, shit va vi garvade xD "asså, hur gamla är ni ;o?"

fortsätt inte läs om du inte vill, kmr nog klaga lite..

Ända sen jag kom hem har jag varit på dåligt humör, fast finns de nån anledning o va glad just nu? lovet är typ slut, blev tvingad att baka kladdekaga, måste städa, gäster imorgon, ingen träning på söndag (ok jag vet att det egentligen är bra för mina ljumskar men jag har inte tränat på hur länge som helst, vill träna flickis, tzuka och skruv!) vill ha nästa helg, läger i hallen med bästa <3 vill inte ha massa äcklig snö, vill ha värme! måste plugga... blä

så, slutklagat för idag ;)

S

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Sofie

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Sand

3. Flicknamn: Sara

4. Pojknamn: Sven

5. Yrke: Sjuksköterska

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Skjorta

8. Mat: Skrabbeduller (a)

9. Sak i badrummet: Smink

10. Plats/stad: Stockholm

11. En orsak att vara sen: Sten i skon (a)

12. Något man skriker: skit på dig xD

13. Film: Stick it :D

14. Något man dricker: Saft

15. Band: Simpel plan

16. Djur: Snigel

17. Gatunamn: Sånehögsvägen

18. Bil: Saab

19. Sång: School's out

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Skidtävling

Jag utmanar den som känner sig träffad,
och har för övrigt för mkt fritid ;)


hata rubriker..

Nu har jag inte uppdaterat på länge, men jag lever iaf! ;)

Igår på gympan såg jag att filmen hade kommit, bra timing liksom, jag skulle egentligen tagit busen 25 minuter efter barnen hade slutat men tog en senare så jag hann se mitt nummer iaf (a) hahaha otroligt snyggt man dansar med ont i ryggen ;) nooot! ni är så sjuuuukt pinsamma, ska man skratta eller gråta åt er?
Filmkväll med sara var mys :) vi gjorde världens godaste fruktsallad och kollade full frys, i början garvade vi åt allt, sen framåt halv ett-ett var båda så trötta så vi inte orkade skratta, tror nog jag somnade ett tag också ;)
När vi la oss, efter att vi hade snackat klart somnade hon nog först, för jag började höra massa snarkningar ;) sen typ vid 4 vaknade hon och hörde snarkningar så vi var nog rätt lika där =)
Vi vaknade och käkade frulle typ vid 12, skönt! sen kollade vi lite till på full frys (och nej vi har inget liv) sen skulle jag hem och on tränffa några andra så vi tog bussen tillsammans till knutan. Jag tror jag skulle dö när jag åkte till höganäs, ipdoen dog redan vid lasarettet (första hållplatsen) sen satt jag där uttråkad till tusen, synd om mig ;)
När jag kom hem stack jag ut i hallen nästan direkt och tränade trupp 3, haha 4 st kom. bra jobbat ;)
hockey efter gympan, äntligen ett rögle som spelar och inte bara kollar på när motståndarna gör mål efter mål. det laget har jag saknat :) 6-2 seger, de gillar vi :)

18 februari

ERIKA 19 IDAG! grattis :)

Detta blir nog det ända inlägget för idag, ska träna gymnaster till halv sju och sen ta bussen till stan!
Filmkväll med sara =D åh vad jag längtar!
Jag har inte träffat henne på hur länge som helst känns det som!
Jag kommer antaligen sova där så vet inte när nästa update kommer.


Nu ska jag ner och duscha, vi hörs imorgon! ♥

i don't wanna lose your love tonight

Hemma från bion nu :)
Filmen var bra, haha vevve började gråta i förtexterna =) Jag grät inte, kan inte gråta till film men satt med världens klump i halsen! Jag började tänka på stackars rakel som förlorade sin mamma i cancer förra året :'(

Bussen hem var ju bäst, jag o vevve höll på att dö! =D
I sätet bredvid oss satt där tre stycken, en snackade danska och två svenska. Dom luktade ju inte lite sprit precis ;) helt plötsligt började dom snacka om fingrar, helt random! vackert! på danska också ;) när jag ahde gått av vid min hållplats fick jag ett sms av veronica, att dom satt och sjöng och knäppte fingrar! hahaha fatta vi garvade xD

17 februari

Jag ville verkligen träna idag!
vill köra bord, vill komma runt i tzuka!
Sara tycker jag ska sluta på gymnastik, och jag tycker sara kan hålla dom åsikterna för sig själv!
Jag är beroende av den sporten! Kan inte leva utan.
Det är nog tur att träningen är inställd ändå, annars hade jag varit där ute och köttat satan!
Fast jag inte kan gå för mina ben ;) och fast jag har ont i ena bihålan/kindhålan (har ingen aning om vilket som är vilket ;p)

Nu ska jag snart börja klä på mig varm jacka och gå mot bussen, bio med vevve ♥

Hoppas benen och bihålan/kindhålan är bra till på fredag, annars får de vara "bra"
Jag, emma och kanske sara och malin ska till karlslundsbadet då :)


Bilderna i min header: den första är från min vad jag trodde skulle bli sista tävlingen, och det blev det ju på sätt och vis, sista med trupp 1, sista innan uppehållet! Jag kör överslag på förträning!
Andra bilden är höganäs gymnastikförenings logga =)
Sista bilden är från maj förra året tror jag, när jag var i italien. Jaa jag är blek, född sån ;) och jaa jag är osminkad, men vafan det var typ 30 grader ute, minst!

ny design :)

Jag kände för att göra om designen lite nu :) den är väl inte helt klar men en bra början iaf!

Jag fick reda på imorse att min träning är inställd idag för jenny är sjuk, tråk!
Fast det är nog rätt bra med tanke på mina ben som jag tror jag sträckte på trampolinen, haha konstigt ;)
Vevve är en riktig räddare iaf :) det blev ingen bio igår så vi tar den ikväll istället, mys!
Vi ska se I taket lyser stjärnorna och kränga popcorn =)


Nu ska jag käka, skriver nog mer ikväll =)


vackert.. inte nog med att jag har sträckt båda ljumskarna (ok det var faktiskt mitt eget fel, fast kul var det!) så det ser ut som jag har skitit ner hela mig när jag går, så börjar jag nog få kindhåle/bihålsinflammation. Det börjar dunka och spänna i kinden, kunde det inte väntat en vecka? (a)

älska lov!

Denna dagen har blivit sjukt mkt bättre än jag trodde :)
Imorse var jag hos läkaren, och fick reda på att jag fortfarande har märke där knutan var, och att jag har tappat hår runt så jag skulle typ hålla koll på det och se så det inte blir värre. Hahhah aningen pinsamt när doktorn fick väcka mig i väntrummet, men det var faktiskt tidigt (a)
Jag tänkte beställa tid för klippning idag, men givetvis har min frisör tagit semster denna veckan, min vanliga tur eller vad?
Kvällen har varit mys :) jag träffade vevve i bowlinghallen runt 18, vi spelade en timme. Jag vann faktiskt, om man räknar nerifrån (a) Efter bowlingen gick vi och käkade pizza. Vi tänkte se bio men där var givetvis ingen som gick nu ikväll i varken höganäs eller helsingborg, sjukt dåligt! Då tänkte vi hyra film och ha filmkväll hemma hos henne, men video corner var stängt, och klockan var typ bara tio över nio, liksom hej dödanäs! Vi åkte iaf in till helsingborg istället och fikade på världens mysigaste café :)



(klicka för större)
misslyckad bild på mig från idag
men vafan, den bjuder jag på!

kärleken till er är obeskrivlig

Träningen idag var brabättrebäst, fast alla va typ assega ;) 4 pers kom, vi började med trampett, jag körde trampolin för att få in halvor ordentligt (jag körde en riktigt bra, några halvkassa och några väldigt dåliga men det gick bättre med dom än det brukar så dom kanske kommer så småning om!), en var skadad och två körde trampett. När vi skulle köra bord fick en ont i handlederna, en var fortfarande skadad, en körde tumbling och jag körde bord :) haha det var verkligen kul att köra bord igen, har typ inte gjort det sen lägret i höstas tror jag! "om du gillar att springa mot ett orörligt föremål - då är hopp något för dig"
Min tränare sa iaf att jag kommer kunna köra runt på tzuka på lägret om två veckor, det känns kul, lite läskigt klart men vad är en tzuka mot sprutor? just det, ingenting!
Jag börjar bli vigare också nu, mitt sämsta ben i spagat är typ bättre än mitt bästa var när jag började träna i höstas, fatta jag ska komma ner =)

Nu ska jag duscha och lägga mig, läkaren imorgon. Godnatt♥

hjärtedagen

Alla hjärtans dag idag då, eller som jag hörde nån säga på bussen, alla smärtans dag.

Jag snackade med anneli idag om domarutbildning, och sa att jag gärna ville bli i ag. Hon tyckte det lät hur bra som helst och ska snacka med david =) riktigt kul!
Tränade trupp 4 idag, barnen kan ju faktiskt spänna sig! åh jag blev så glad när jag såg att det börjar hända lite framsteg :)
När jag kom hem från gympan hade min mamma gjort pannkakor, kan inte de hända liiite oftare liksom? ;)
Jag är faktiskt grymt stolt över mig själv, jag har bestämt mig för att ta dom fucking sprutorna som mer eller mindre kommer ta död på mig. Jag ser väl inte direkt fram emot det, men känner inte riktigt för att få cancer heller så.
Jag är typ i akut behov av att klippa mig, får väl se när jag får tummen ur röven och beställer tid, det är ju jobbigt att ringa till frisören liksom (a)
Det kommer nog bli dålig uppdatering här imorgon om allt går som jag vill, men tror faktiskt ni överlever ändå =)


haha jag läste precis genom allt, väääldigt osammanhängande text men aa, kort uppdatering ;)

trötter =)

Jag tror föresten inte jag är pigg idag (som jag har trott hela dagen), snarare übertrött ;) jag har typ gått och skrattat hela dagen, dom sekunderna jag inte har skrattat har jag haft världens smile :) ok det brukar jag faktiskt ha ändå - och det känns underbart!

måste bara berätta, jag var inne på bdb nyss och läste en kommentar hos en kompis.
kommentaren: jag får 4 dm imon:D!!<33(snö)
svaret:  hhaha gävle?? xD <33


min allra första tanke när jag läste detta var att "dm" stod för "d-mark" (den gamla tyska valutan)
liksom goddag yxskaft ;)


nu ska jag nog lägga mig snart, upp tidigt imorgon och träna mina gamla gymnaster, saknar verkligen dom barnen :)


Jag fick föresten reda på idag att jag kanske får bli domare till ag istället för trupp, hade faktiskt varit grymt kul att bli insatt i den typen av gymnastik också =)

friday the 13th

Nu har jag varit osocial på bloggen länge, shame on me! Nej men jag har faktiskt inte haft någon tid alls i världen för bloggen tills just precis nu!
Igår var jag som sagt i göteborg, blev hämtad på brandorama och åkte direkt upp där, frös ihjäl några gånger, kollade hockey och åkte hem igen. Mycket trevlig dag, med trevligt folk. Hade varit bra om rögle vann bara men jag hade kul ändå! Vägen hem var dock tråkig, alla var trötta/dåligt humör och jag var hur pratglad som helst. Det ända som fanns att göra seriöst var att stirra på månen, jättekul verkligen. Fast jenny räddade mig :) det tackar jag för!
Jag kom hem typ vid halv tolv, och gick och la mig en timme senare kanske, och för första natten denna veckan sov jag! det gillar vi =)

Idag var de skola mellan halv nio och halv fyra, fast jag fick sticka vid två eftersom sista lektionen var idrott och jag ändå inte kan vara med för min förkylning, så det gillar vi skarpt!
Jag hann i princip hem innan jag skulle iväg igen, för att förlja med till affären, mindre kul men jag var mer eller mindre tvingad. Efter affären hann jag typ hem och käka innan jag ksulle in till helsingborg igen med emma! Vi var verkligen världens onödigaste, vi tog en buss som bara gick till knutan, hade vi väntat på nästa hade vi kunnat åka hela vägen till GA. Vi hoppade av och bytte till trean iaf. När vi väntade på trean kom den seriöst aldrig, så vi gick och kollade på tavlorna men där stod ingen tid, vi ba "vafaaan.." sen sänkt hon blicken en meter, och såg massa tidtabeller, haha smidiga vi är :)
Vi fick minst sagt motion iaf. Vi tog bussen till GA, gick till filmstaden och köpte biljetter, gick tillbaka typ hela vägen till hållplatsen, in på tasty house, sen tillbaka hela södergatan och ner till knutan för att köpa mc flurry på donkan ;)
Filmen - friday the 13th - var faktiskt över förväntan bra! Liksom både rolig och spännanade samtidigt som jag hoppade till några gånger, vilket jag inte gör till många filmer ;)
Efter filmen såg vi att vår buss skulle gå om typ 6 minuter från knutan, shit va vi sprang! jag typ slängde mig över alla stolar i bion, sen sprang vi från filmstaden, upp för den jävla backen till lasarettet på mindre än tio minuter, starkt jobbat måste jag säga =)


Shit va långt det blev, bra jobbat alla som har orkat läsa igenom hela! =)

jag kmr inte va domare..

än nån annan xD

Jag fick reda på innan på gympan att jag inte får gå domarkursen nu nästa vecka, tråkigt! fast på något sätt känns det skönt samtidigt.
Skolan idag va helt ok, förutom lektionerna och maten som höll på att ta död på mig. Tjugo över åtta till halv fyra, kemi, matte, biologi, biologi, tillsist satt jag och fattade ingenting, bara stirrade rakt fram och hörde inget. Jag skyller på förkylningen! Maten var nån orange fiskgegga (även kallas fiskgratäng) och potatis. Det hade kanske gått att äta om det inte hade varit för förkylningen, jag mår alltid jätteilla när jag är förkyld, och den fiskgeggan gjorde inte saken bättre!
Nu är jag väldigt trött, kom från gympan för en timme sen, och borde plugga. Det ser vi fram emot! eller inte...

Ingen uppdatering imorgon, kanske kommer en snabbis sen ikväll, för se! annars får ni ha det bra♥

domare

Ingen träning för min del idag, låg och halvsov innan med världens huvudvärk istället för kemiplugg och på väg att få feber känns det som, lovely!
Pella ringde nyss från gympan iaf, hon ska se om hon kan anmäla oss till en domarkurs nästa helg, skoj =) känns alltid skönt att få något som plåster på såren. Det var iof inte säkert att det gick eftersom det är kort tid tills kursen är, men jag tror faktiskt det kommer ordna sig!

Nu är jag kanske snart domare! än vem kan man ju undra.. (a)

miss u by my side

Min röst kändes lagom sexig idag efter att ha redovisat en halv lektion (på tyska) och haft idrott. Jag tänkte skippa idrotten idag eftersom jag är så förkyld men det gick bara inte... lycka till att få mig att sitta stilla när andra sportar. Jag fick reda på idag att jag kanske kommer få mvg i idrott så det gillar vi! (jag hade vg genom hela högstadiet, säkert delvis pga armen som var skadad från februari i sjuan och fram till.. ja bra fråga, den gör fortfarande ont ibland men inte alls lika farligt nu som innan)
Jag kom hem typ halv 1, så det gillar vi också! Det var hem, käka och övningsköra! shet va längesen det var nu, menmen är man född med talang behöver man inte öva (a)

Min röst är fortfarande halvt borta men man får ju offra sig för att va cool, right jenny? ;)

Nu ska jag nog plugga lite kemi, som jag har till fredag - duktiga duktiga mig! sen träning ♥

duktiga jag :)

Idag har jag faktiskt varit duktig!
Trots att ja
 typ bara ville lägga mig ner o somna igen imorse, gick jag upp och kom i tid till skolan!
Jag kunde min gitarrläxa hyffsat bra för en gångs skull och har gjort klart min tyskaläxa som jag har skjutit upp nu i över en vecka tror jag.
Jag har lämnat tillbaka en bok jag hade i svenskan i biblioteket!
Några mindre bra saker också idag men jag tänkte faktiskt skriva ett positivt inlägg!

När jag var med min mamma i bokhandeln innan blev jag nyfiken på några pennor som hängde i ett snöre, och helt plötsligt fick jag en impuls att skruva sönder en. Det var dock inte så bra att göra det, alla småsaker som finns i trillade ut över golvet, men vafan nyfikenhet leder långt :)

För övrigt saknar jag min gamla matte/kemi lärare, hon var helt enkelt toppenbra!
Jag har funderat på att hälsa på henne på min gamla skola, men då måste man ju stå ut med alla andra lärare plus att gå in i det hemska huset igen, inget jag gör med glädje precis...


Ill tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really

HAHAHA jag dööööör =D


ok, jag kan va snäll och berätta det roliga i denna låten ;) två i min klass dansade och sjöng till denna idag på dramat, en med mattpiska och en med blond kryllig peruk och silverfat! höll jag på att dö ihjäl eller? ;P

.

I fredags snackade jag med jenny i telefon i typ tre timmar, mkt kul även om de var ganska svårt o förstå allt ;).

vill inte bli sjuk :(

Jag slutade träna mina gymnaster kl 18.00, då skulle egentligen min egen träning börjat, men jag hoppade över den frivilligt! kors i taket på den alltså! Jag typ hade så ont i magen så jag inte kunde stå rak och hade mysiga spykänslor så jag kände inte riktigt för att träna.
När jag kom hem, typ 19.30 (träningen slutar 20.00)
- varför är du hemma redan?
- jag mådde typ skit så jag skippade träningen idag..
- varför kom du hem såhär sent då?


haha de kan ju bestämma sig, ska jag komma hem tidigt eller sent ;)


åh så tråkigt :( de körde tumbling och bord idag, det som jag älskar mest.. aja tänk positivt, jag går på gymnastik iallafall :)

every night i miss u

Just nu mår jag grymt illa och har ont i halsen, men nej här ska det spelas frisk - annars kommer jag inte få träna idag. jo men jag älskar mig själv.
Jag har faktiskt hittat golvet på mitt rum nu, under all smutstvätt så det var skönt. Nu måste jag typ plugga fysik, tjoho! man kan ha roligare på en söndag.
aja, bara en vecka kvar nu, sen lov i en hel underbar vecka =D
På lovet ska jag träffa saknade sara, förhoppningsvis träna, åka till karlslundsbadet, träna gymnaster, fira min mamma som fyller år, antagligen plugga. framför allt ska jag ta det lugnt

Nu väntar älskade fysikboken...

puss

vääla

Väla idag var bra :)
Emma hittade present till sin syster och ett armband till sig själv!
Jag hittade en jacka som jag har kollat på aslänge, som var 400 kr billigare idag och passade helt perfa! plus ett par mjukisbyxor!
Vi hade värsta lyxmåltiderna, korv på ikea typ när vi kom och donkan på vägen hem.
På knutan när vi skulle hem träffade vi en gammal klasskompis, som faktiskt hälsade! högt över förväntan!

Nu funderar jag på att lägga mig, måste upp och plugga fysik och biologi imorgon innan gymnastiken. Godnatt ♥

if i could turn back time

tjoho, idiotförklarad  (Y)


Godmorgon mina vänner!
Som vanligt när jag har planerat att sova länge, vaknar jag tidigt, så blev det även idag. Jag kollade på klockan när jag hade vaknat, 07.18 visade den. Inte så jag blev glad precis ;)
Jag lyckades iaf somna om och vaknade strax innan nio, gav upp och startade en film, the boy in the striped pyjamas.
Malin tipsade om filmen i min blogg, och den var riktigt bra! aningen sorglig och hemsk, men samtidigt gullig på nåt sätt.
Den handlar om en pojke, vars pappa var soldat under andra världskriget. Man får se filmen främst ur pojkens perspektiv, hur lite han fattade av vad som egentligen pågick och hur han faktiskt struntade i andras religioner, utan såg vad som fanns på insidan av varje människa istället.
Som malin skrev, den kanske låter tråkig men den är klart sevärd!

Nu ska jag strax fixa till mig, väla med emma sen!

fredag

Jag orkar seriöst inte med detta också nu, vill du inte att vi ska va vänner så fine! jag tänker inte ta skit från dig iallafall.


Skolan idag var så grymt rolig :) på dramat imorse hade vi massage och avslappning, det tackar jag inte nej till! på kemin hade vi labb, där vi alltid får vars en lapp med nummer så ska vi para ihop oss med den personen osm får samma nummer. det är numrerat från 1-8. En kille kom lite senare och kollade på sin lapp.
Läraren: fick du en 6a?
Han: nej ajg fick en 9a!


HAHAHA jag höll på att dö av skratt! han var helt seriös när han sa det också :)

fredag, helg, en vecka kvar innan lov. de gillar vi! ändå är jag på ganska dåligt humör nu..

kortis

Hemma från skolan/gympan nu!
Jag har världens träningsvärk och är sugen på kladdekaka.
Jag borde göra min kemiläxa, men har typ noll motivation.
Jag ska till götet på torsdag, kulkul!

Mer än kladdekaka vill jag ha träning, helg och lov. Gärna träningsläger på lov :)


Nu ska jag göra min fucking kemi, wish me luck :*

-

varför gör jag alltid saker tusen gånger svårare, än de egentligen är?

för jag är dum i huvudet.

usch..

äckelsnö, varför ska den komma och lägga sig nu när den höll sig borta på julen?

haha nån dag i förra veckan, när vi satt och käkade tyckte jag biltaket såg vitt ut, och antog att det snöade, min bror trodde inte på mig så jag gick och öppnade ytterdörren för att kolla. helt utan att tänka, när jag stod med dörren öppen, skrek jag: PATRIK DET SNÖAR! så aa, då fick väl hela kvarteret också reda på det :)

.

Jag vill nog inte veta vad jag gör när jag sover, seriöst ;)
Igår morse vaknade jag, och då hade jag tagit av örngottet från ena kudden.
Imorse vaknade jag, och då var lakanet av.
Då blir det väl påslakanet från täcket i natt då ;)

tecken på att jag ska byta sängkläder kanske? vad vet jag...

träningen (L)

Kom hem från träningen för ett tag sen, den var brabrabra! förutom att vi bara var fem stycken. iof är några skadade och andra tar inte gympan på allvar men ändå, över hälften saknades liksom?
Vi började med trampett, jag lyckades komma totalt fel och på något sätt skada höger överarm mitt i luften, ingen aning om hur, och jag tror inte jag vill göra om det.
Min tränare tycker jag är sorgligt ovig - det är väl bara att hålla med ;) men det ska bli bättre!
Tumbling, emma och jag körde ut i MD för att träna in våra flickisar, och alla andra till hårt. Nästa träning kommer vi köra till hård matta i MD, snart sitter flickisen där igen :)
Styrka i 45 minuter, mina armar kommer vara helt döda imorgon. Vi skulle köra 10x3 armhävningar, det pinsamma är att jag körde 20 st på knä och 10 på fötter ;) aja man får helt enkelt börja nånstans!


Ensam hemma, skönt! pallar inte sociala mig just nu, är helt enkelt helt slut!

Vi fick reda på massa roliga saker; läger, tävling och uppvisning! ibland blir man helt enkelt påmind om varför man utsätter sig själv för all blod, svett och tårar! ;)

tisdag

Skolan idag var gaska jobbig... började redan kvart över tio och slutade så sent som halv tolv, stackars mig ;)
Jag ahde bara idrott idag, innebandy!
På uppvärmningen siktade emil mot mig och sköt, men missade. Jag tänkte ge igen, siktade inte för fem öre för jag vet hur bra bollsinne jag har. Iallafall jag sköt mot honom och träffade rakt på smalbenet! hahaaha fatta bra jag är! sen fick jag springa och gömma mig för att inte bli bombad med bollar ;)
Vi har typ precis varit på väla och köpt present till mina kusiners plastpappa, resten av familjen ska tydligen dit på kalas idag men inte jag inte! Vad väljer man liksom, sitta i ett hus med massa människor och snacka, eller träna? Inget svårt val för mig iallafall!
Hahaha mina ord va bäst imorse. "Tänk ett liv utan gymnastik, det hade ju typ inte varit ett liv!"


Jag längtar till träningen, hoppas vi får köra tumbling, och att jag kan vara mer fokuserad på träning idag än i söndags. Kan jag vet, vilket det faktiskt känns som, så vet jag precis till vem jag kommer vara evigt tacksam, och du vet vem du är!

update: drygt 25 minuter till träning, jag blir bara mer och mer pepp på det!♥

there can be miracles

Nu är jag värsta positiv, antar att jag inte kan va ledsen särskilt länge (a)
Jag kom på en mkt trevlig sak, igår på träningen sa lina att jag har jättebra flickisar! och jag som trodde att jag aldrig mer skulle kunna köra en rondat bara liksom?


man ska va glad över det man har, istället för vara ledsen över det man önskar att man haft!

måndag

Jag tänkte skriva ett trevligt inlägg nu, men har tyvärr inte så mycket trevligt att berätta...
Natten söndag-måndag behöver vi inte ens snacka om, usch!
Skolan var bra, förutom lektionerna ;) haha
Imorgon har jag bara idrott - innebandy - kulkul!
Jag har en bra sak att berätta föresten! Jag har börjat lära känna jenny bättre, mkt trevligt!


Nu ska jag spela gitarr om en halvtimme, är egentligen för trött och okoncentrerad för det idag men aa, jag får väl offra mig.

söndag

Idag har jag bara gjort tre saker känns det som. Plugg, gympahall och tänkt aningen förmycket. Jag fick sms av en kompis att hon inte kunde ha sina gymnaster, och frågade om jag kunde ta dem. Inga problem tänkte jag och skickade glatt tillbaka ett svar, innan jag kom på att jag låg i sängen med pyjamas och jag skulle va i hallen 40 minuter senare. Då blev det fart ;) Jag var där i två timmar, stack hem, pluggade lite, käkade och ut där igen efter en timme för att ta mina egna i två timmar, sen träna själv. Jag orkade egentligen inte träna men hade jag stuckit hem hade jag typ bara satt mig och stirrat tomt in i nåt hörn och tänkt, så då kunde jag lika bra va i hallen med gruppen och gympa (och tänka samtidigt, något fel om man mitt i satsen till sträck på tumbling börjar tänka på något helt annat än man ska....) Träningen var iallafall brabrabra när jag väl kom igång. Personbästa i att gå på händer, massa flickisar och mycket snack. Lina kom idag, jag saknar faktiskt henne grymt mycket, fast jenny är också bra :)


jag hade inte klarat detta utan gymnastiken och er, ni behöver inte veta för att göra mig glad. Få mig på andra tankar bara, så är jag er evigt tacksamma ♥

my heart was blinded by u

Varför tror alla att jag är så stark?
Jag är bara människa,
Jag vill bara spy på detta.


that's it.


nu ska jag vända blad i min otroligt snygga gymnastik almenacka, och sätta punkt för januari.

RSS 2.0